Като казахте разгонване да ви разправям и аз как си изкарах акъла един ден и станах за смях пред докторката ни...
Той си има едни 3 любими женички-зайко,калинката и мечо.Да ви кажа,уважава ги и трите ама ги редува,че му писват.Та гледам го един ден стои като препариран и не мърда

И кво да видя......виси нещо огромно до земята и той не шава(чу...то му)......и хора аз като си изкарах акъла и ще си счупя ръцете да звъня на док. ,а тя се хили и ми вика,споко бе,имате си мъж,ей сега ще му мине.........Отдъхнах си и наистина след 5 мин.му се успокои.........А най е смешен как си влачи избраницата за деня където и да мръдне.......

durka ние си имаме една жена ,която вече е без едно ухо ,без очи и коса и опърпана ама си я обича,А първи който му забеляза /ч,,то / беше сина ми като идва и ми вика мамо мамо на Майк нещо му се е боядисала в червено чу,,,,та и защо виси,Как му стана толкова бързо голяма,И отидох да си видя звяра пък той са пъне ли пъне на жена си,Сега децата ще купуват на Майкъл нова жена за дядо коледа,Дано тази го изкара дотогава

олее така ме разсмяхте ....
durka ние може да си имаме жива приятелка ама да не си мислиш,че Рая ще го трае много...какво ти много още до като си помисли Арчи нещо и тя вече го е сдавила...
А това с "всичко да си покажем-нищо скрито покрито да няма" и на мен като ми се случи за първи път така се шашнах,направо вече го бях грабнала да го водя при вет добре че ме светнаха.И всичко беше както Дурка го е описала,той горкия и той май се беше уплашил,нали и на него му беше за първи път...Преди все му виках"малка мишчица с малка....."ама вече нее.Никога не бих и предположила че може да имат такива....айде да не влизам в подробности,разбрахте ме какво имам в предвид...
tutune и аз давам на Арчи всеки месец хапчета за вътрешни паразити.....и като стана дума за хапчета я кажете как се казват вашите хапчета и на колко време ги давате???