Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9721 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2009 - 04:54 PM

Здравейте на всички.За съжаление аз не можах да науча Арчи да спи в неговото легълце.Първата вечер беше голямо скимтене.Сърце не ми даде да го оставя сам в другата стая.Взех го при мен,и оттогава спи при нас smile.gif Не ми пречи,даже сега се топлим взаимно af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9722 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 November 2009 - 10:08 PM

Много са сладки сладки всички мъничета. wub.gif Дано Чафи не ми се разсърди,че му откраднах няколко снимки,но е толкова сладък.... hd_198.gif И Бубка спи при мен,знам,че не е правилно,но така свикна smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#9723 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2009 - 08:32 AM

Къщите си наши и ние определяме правилата.Ще спи при мен ,та ако ще всички да се спукат от яд eg_033.gif Когато ходим на море с него ,задължително питам за голяма спалня ,та да намествам леглото му между нас.Не можем да легнем докато не го завием през глава ab_041.gif
Бубка,нямаш ядове ab_041.gif

#9724 Потребителят е офлайн   sisley4eto Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 08:45 AM

Здравейте!Ние вече започнахме да се възпитаваме и по-специално да учим значението на думата НЕ ab_041.gif
Доста е странно и трудно ,но интересното е ,че вече започва да разбира малко по малко.За жалост на мен ми е невероятно трудно да съм строга с него ,но приятеля ми не прави никакви компромиси и е много строг с него и най-смешното е ,че когато го вземем в ръце и се заиграва тръгва да хапе всички останали ,а само Георги ближе ab_041.gif

#9725 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 November 2009 - 01:58 PM

Барбаронче,гледам на снимката сте му сложили нож и вилица и пред него,ми кво е зяпнал та ша ви глътне,я иска и лъжичка за супа ab_041.gif

#9726 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 02:03 PM

А защо си имаме най-сладките мишленца ако не да се гушкаме цяла нощ ab_041.gif Ние си спинкаме заедно с най- голямо удоволствие af_089.gif Пък и кой ще ме буди сутрин с толкова много цунки af_089.gif

#9727 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 02:23 PM

Здравейте и от нас! Отдавна не съм писала, но редовно ви чета. Много се кефя на малките ви буболечки. Моята Джесика вече е на 3годинки. Много ми харесваха тия къщички, които някой от вас имат -като палатка иглу. И тъй като не можах да намеря из нашта околия, сама си я направих. Е, не стана идеална, ама с подръчни средства - толкоз. На мен ми харесва, ето да се похваля:

Даже и на Джесито и харесва! Е, понякога не влиза вътре, ами ляга отгоре и ab_041.gif
Чета, че някой от вашите мъници са злояди. Е, при нас няма такова нещо... яде всичко /даже чесън и праз/. Винаги чака всички да се наядът, като периодично се мести ту към мен, ту към детето, ту към мъжа ми, и когато всички вече спрат и тя няма на кого друг да досажда и се моли, отива и си изяжда и гранулите. Откакто се застуди, по-рядко излизаме на разходка. За тоалет я пускам на терасата, когато сме вкъщи, а когато е сама съм и постлала от тия памперсови пелени /60х90см/ и там си върши работата. Не успях да я науча да стиска през ноща, става поне 3-4 пъти да пишка, може да е колкото стотинка,ама тя да си пусне... и ходи да яде също посреднощ... Много е сладка, към 2-3-4 часа когато и скимне, чуваш само едни ноктенца цък-цък по ламината и после яко мляскане ab_041.gif Чак не смея да кажа колко кг сме... ама не я ограничавам, купичката винаги е пълна, и тя не се лакоми.
А сега и да се оплача какъв шок изживяхме с нея... Тя много се страхува когато мъжа ми започна да вика, все гледа къде да се скрие... Преди няколко седмици, мъжа ми се прибира и докато вкара колелото в мазата я взел на двора да се разтъпче. Обаче наща свиня излязла на улицата. И мъжа ми като и изкрещял Бързо вътре! и наща вместо да влезе вкъщи - като драснала... Тя бяга, той я гони... Действието "гоненка" се развива на един булевард дълъг няколко км, с голямо движение и няколко светофара. Аз през това време съм в обедна почивка, с дъщеря ми бяхме се срещнали в един магазин. Звъни мъжа ми и вика Гоня Джеса по булеварда, не мога да я хвана нейната мам..... и все от тоя род, и ние с щерката направо ud_009.gif Беж в едно такси и до нас. Мъжа ми я гони пеша, детето взе колелото и тръгна след тях, а аз нали не мога да бягам силно хванах такси ab_041.gif По този булевард се отива във свекървата, където допреди 1г живеехме, и ние си мислехме че наща там ще иде. Обаче тя не, да вземе да свие в друга улица и да иде при моята майка, а там сме я водили много рядко!! Аз тъкмо стигам до свекървата, пред портата почти, с пет реда сълзи и сополи /вече си я представях или блъсната от кола, или разкъсана от бездомни кучета.../ и ми звъни моята майка -Ма ваща Джеса у нас! Стигнала наща в майкини и почнала да дращи по вратата, майка като отворила и наща като куршум вътре и се скрила под масата. Майка отначало не я познала, щото и не видяла даже какво животно влязло и като се развикала и с една метла бой... ab_041.gif Докато я познае, Джеса изяла две метли... Като стигнах там хем исках да я разцелувам, хем ми идеше направо да я удуша! После не видя разходка поне седмица! А на мъжа ми още не му е минало... Та така, оплаках се. Повече без каишка никъде!! Айде целувки на всички от спринтьорката! ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#9728 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 02:54 PM

И къщтата ви готина свежарска, ма и диването ви диване. Тя и моята Джеси (порода чао чао) ми го прави тоя номер 2 пъти.От тогава никакво пускане. Ма господ си знае работата та ги пази.А пък пинчо и да искам немога го отлепя от мен , ама все пак и него навън с каишка. Е сега почти не правим разхотки , че бързо се уморяваме , а и тумбачето вече ще започне да ни опира в земята та повечко си лежим вкъщи на топличко да не настинем. Трябва да се пазим заради бебоните.Броя дните вече, колкото по малко остават толкова повече ме хваща шубето. Хубав ден на всички.
User's Signature

Качена снимка

#9729 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 03:36 PM

Здравейте ,abaka къщичката найстина е много хубава,как си я направихте?Много ме кефи като се прави на сърдит ab_041.gif ,само докато му се скараш малко повече и веднага се цупи,обръщат си гърба и край-отива в другата стая и се покрива,голям майтап са smile.gif .Как научихте вашите беладжий да пишкат в банята,ние се мъчим тука от началото и няма кой знае какъв резултат cd_045.gif ,полувината в банята а другата полувина навсякаде другаде в стайте eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9730 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 05:12 PM

Здравейте и от нас. Много готина къщичка си направила не й личи, че е домашно направена ae_085.gif .
Доди се разгони вчера или онзи ден за втори път и днес и купихме гащи zz_223.gif , много е смешна. Докато свикна с тях ходеше много разкрачена, ама са черни и не си личат много.
Какви сладки бебешки (не само) снимки сте накачили z_125.gif ..
За паучовете на Педигри аз й давам на Доди рядко и не мисля, че е вредно. Ако са всеки ден сигурно е по-лошо we_070.gif .

User's Signature

Качена снимка

#9731 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 07:23 PM

Старая се да ви чета редвно поне като не пиша но вие неспирате да ме изненадвате непишите, непишите и изведнъж няма прочитане.Толкова хубви снимки и толкова мили моцунки видях че просто този път не устоях и реших да се включа и аз с няколко реда.
Ох, не си спомням от кога не се бях смяла така.Смях се през сълзи когато четях случката с Джесика и се сещах за подобна в която и моя мъж гонеше пекинезката ни.Наистина ме разплака от смях.Хубаво е да си разказваме весели изтории с нашите любимци ,и без това никога няма да се върне вчеращния ден нито миналия миг,така пноне запечатваме изживяни незабравими моменти с най малкиите членове на семействата ни.Къщичката е бонбн,можеш да направиш още няколко със сигорност ще се продадът бързичко.Ще ми бъде приятно да видя Джеси "спринта" на живо в Добрич.
На всички малки бебчета пожелавам да са здрави а на родителите настоиници весели и незабравими моменти.
И двете ми принцеси спят на земята .Пинчерката спи в къщичка а пекинезката спи на нейна постелка.Аз съм на мнение че всеки трябва да си знае леглото,много ги обичам но трябва да си знаят мястото защото имом и малко момченце и не мога да допусна да спи в кучешки косми все пак.Пинчерите са късокосми и по не се скубят но незнаете какво е с пекинезката от всякаде хвърчи козина.И двете скимтяха в началото но като видяха че няма да им мине номера и се научиха.Тифани е вече 2 годишна почти и никога не се е качвала на леглата сега и на малката също не позволявам.Вземам ги, гушкам ги ,целувам ги но не и в леглата.Ние сме страхотни любители на животните и много ги обичаме.Имаме каракачанка в двора при това да ви се похваля тя е златна медалиска таралеж и костенурка които в момента спят зимен сън заровени в градината,две понита.
Лека вечер.

#9732 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 08:10 PM

Мале, чак сега прочетох за вашето приключение с Джеса и косата ми настръхна.
Тя и Доди веднъж така ни изкара акъла с майка ми. Отиваме аз и Доди да посрещаме майка ми на спирката на автобуса, а тя е една страхлива само се дърпаше и ходеше на зиг-заг. Вече виждаме майка ми и аз нещо се разсеях за момент, а Доди като дръпна каишката, аз я изпуснах и тя като тръгна да бяга в обратната посока, а до нея имаше един автобус, ако беше свила към него вместо в другата посока направо щеше под гумите да си остане. Още ми е страшно като го пиша. Добре, че ме чу и се спря иначе не знам какво щеше да стане.. zz_219.gif

User's Signature

Качена снимка

#9733 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 08:32 PM

Виж Абака надявам се не се сърдиш като казвам че се смях .Понеже всичко е минало благополучно и Джеси е жива и здрава четейки случката си представях мъжа ти и както ти казах ние я имахме подобна неможах да се здържа с всички тези благослувии и тем подобни при нас бяха същите и още ми се натяква та знам какво е .Знам за страха и това как се чувстваш безсилен и слаб да направиж каквото и да било как си представяш най лошото но когато всичко се размини благополучно и героя е жив и здрав остава само комичната страна на изторията и нека я рязглеждаме от нея защото иначе би била страшна и тъжна,а живота и без това е доста страшен и тъжен.Затова още веднъж те моля за извинение ако съм те обидила с това че съм се смяла на неприятната ситуация за теб.Пиемете мето извинение всички герои от тази случка! rc_036.gif

#9734 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 November 2009 - 10:42 AM

Здравейте на всички,чудени сте... хайде малко снимки и от нас,но после ще пиша повече,че сега трябва да ставам....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9735 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 12:20 PM

Здравейте на всички!
Разбира се, че не се сърдя на никого! То вече мина почти месец от спринта, вече и ние позабравихме стреса и яда,който изживяхме него ден, и сега само смешното остана... аз затова и споделих, хем да се оплача от мойтата маймуна, хем да предупредя всички да си имате едно наум с тия мъници, хем и да се посмеете. А за къщичката- благодаря на всички за милите думи! Ами гледах няколко такива, тук от вашите снимки и си направих сама кройката, три пъти я зафитирчвах тая къщичка eg_033.gif и след няколко дни като ми минеше пак я почвах, та така накрая се получи долу-горе. Правих я с дунапрен, плат-крепон и малко вата за дюшечето. Дунапрена ми дойде малко тънък и къщичката по-лесно се огъва, но такъв имах. И аз си я харесвам! Не разбрах кой е от Добрич, /diva-d4 ти от Добрич ли си?/ ще ми е приятно да се запознаем и видим! Ние живеем на Червената пръст /гоненката беше по бул. Русия ab_041.gif /.
User's Signature

Качена снимка

#9736 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 01:08 PM

Здравейте на всички.Чафи,на първата снимка е захапал пържен картоф ab_041.gif и как няма да е нареден на масата-нали е почетен член на семейството af_089.gif Май почти всички сме имали по една такава случка да изтърваме мъниците си?Ами те са толкова бързи,че докато се усетиш и хукват.Преживяването е ужасно!Пожелавам на никой да не се случва.Само на каишка,никакво пускане.Те са толкова беззащитни душичките smile.gif Ето малко снимчици от ергенина ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9737 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 22 November 2009 - 02:27 PM

Здравейте и от мен,сега аз ще ви разкажа случка с гонене и още нещо...Беше един дъждовен и студен петък и с майка ми водихме Моли за 2-ра ваксина,бях я нагласила с новоизплетен розав пуловер от баба ми (добре,че беше пуловера,за да е хвана) и разтреперяна я сложих на преднна седалка с "баба й" в колата.Мина прегледа,прибрахме се пред нас и без каишка я пуснах да пишка преди да се качим.Незнам къде се заплеснах,но изведнъж гледам черното задниче на лошотията да бяга към улицата (която слава Богу не е много оживена),в следващия момент чух шум от приближаваща кола...Дадох газ и започнах да викам да спре,а тя като видя че я гоня се сниши до земята и още по-силно започна да спринтира.Оставаше няма и метър до улицата,а колата идваше,и аз като добра майка,за да спася отрочето си се хвърлих по корем на земята и хванах Моли за пуловера...Тогава почувствах болката,кощто прознизваше колената и дланите ми,но важното беше че бебето ми беше живо.След това имаше малко шамари по дупето за нея,примесени с рев от болка и стрес след случилото се за мен... ab_041.gif
Така че очите винаги на 4-ри и никога без каишка.Целувки от нас wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9738 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 04:23 PM

Като чета какво става чак шубето ме хваща ud_009.gif ,аз даже не съм му взела хагръдник или кайшка,ама май ще трябва да се ориентирвам
User's Signature

Качена снимка

#9739 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2009 - 11:22 AM

Здравейте и от мене.Големи емоции сте преживели да са ви живи и здрави аз си бях минала по реда.Майк беше на 3 месеца.Излизаме сина ми го държи за каишката.И си вървим ние разминахме се с един дядо който си разхождаше внучето порадваха се на нашия дивак и изведнъж от едната къща се разлае едно куче сина ми като се стресна като пусна каишката нашия като хухна аз викам че бях с чехли и дънкена пола та докато бягам като се лъзнах та паднах и вирнах едно дупе а дядото отзад се смее за моя сметка.Беше ужас а нашия стръхльо от опит да влезе под една порта заби си челно главата в нея и от изненада от удара се спря да умува та го хванах После ходих да си крася краката с лепенки.После наистина е кумично но в първия момент си е ужас.По късно ще пусна и аз снимки на звяра. Да ви се похваля вече ходим навън по нужда харесал си е едно място на паркинга и смешното е че като има спряна кола там влиза под предницата на колата да пикае.Чао засега
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9740 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2009 - 12:40 PM

Ето малко снимки от сутрешната разходка .Дано този път съм ги качила и не съм ви отегчила,Приятен ден на всички

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature