Мини Пинчер
Публикувано: 23 November 2009 - 01:12 PM

Публикувано: 23 November 2009 - 01:55 PM
Чета ви историите и сега верно са комични,но си представям какъв ужас сте изживели,май наистина на всеки се е случвало....Нашата е по-различна с това,че той беше с нагръдник и се измуши гадинката мръсна.
Публикувано: 23 November 2009 - 03:33 PM

Барбаронче,

А ти Шоколадче недей

tutune Вие имате красива дрешка и мишлето Ви е послушно...........пупупупуууу
А това което сподели Абака и аз го преживях през лятото обече на плажа. Нашата маймуна както си вървеше редом до мен и като надуши едни конски фъшкии и аз като се развиках да спре да ги яде ,че като драсна маймуната бяга мужду хората , пръска пясък и ги стряска /ми те лежат и неподозират нищо/и аз колкото викам тя по силно бяга и така пробягах няколко 2-2,5 км мужду легналите хора и никой не успя да ми помогне Тя хем като куршум ,хем дребосък А когато накрая успях не яде шамари,но беше вързана за чадъра докато си тръгнем. От тогава без нагръдника никъде не излизаме.
Публикувано: 23 November 2009 - 07:34 PM

Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос

Рамка,как върви вашето разгонване? Аз не успях да намеря гащи за мойта мома,все и бяха големи

Публикувано: 24 November 2009 - 09:24 AM

Добро утро на всички

Чери, ако искаш да идваме на гости, за да видим Тайра добре, спри да пишеш, ти си решаваш. След нас ще си така

Сега като гледам снимките и си мисля колко бързо пораснаха бебоците. Майк и Бъдко са пуберитети, Тайричка е истинска госпожица, Арчи вече има приятелка, а и Моли не е вече бебе.
Тези истории с бягането направо ме стресираха, въпреки че и аз се смях на:"Майка отначало не я познала, щото и не видяла даже какво животно влязло и като се развикала и с една метла бой... Докато я познае, Джеса изяла две метли."

chocolate80, ама коя е тази дама-сладурана? Я разправяй!
silas_83, Бъдко не прави бели вкъщи горе-долу откакто стана на 5 месеца. Аз напръсках килимите с отблъскващ спрей. Някъде по-напред съм го писала. Това с привличащите капки изобщо не ми свърши работа.
Аз се успокоих за храненето. На детето му излязоха зъбки (естествено без да му падат старите

А вчера до градинката ни, една ротвайлерка нахапала една страшно мила бретон шпаньолка. Тя е възрастна и не вижда, изобщо не е агресивна и отгоре на всичко е била на повод и не е успяла нито да се защити, нито да избяга. Кучето цялото трепереше и беше в пълен стрес, а и стопанката му също. Добре, че после се съвзе та тръгнаха на лекар. Ротвайлерката я захапала направо през гърлото и по гърба беше нахапана. Толкова ми домъчня за кучето и така ме достраша за моето. Не знам къде да го разхождам вече!
Как са малките пинчета-бебоци? Алисън, Маги и останалите, пращайте снимки!
Публикувано: 24 November 2009 - 10:17 AM

Чери много е сладка

Съмнявам се ,че май и Сиската ще се разгони в най скоро време.
Чери, какво стана с катрацията ? Отказа ли се? Аз все още искам ,а нямам координати на лекари в Стара загора. Там искам да я заведа, като че ли по им имам доверие.То всичко си е късмет ,но като знам как не им понася на нашите мъници тая упойка и доста се страхувам.Давайте съвети, че да ми дойде сила и да намеря добър вет.
Публикувано: 24 November 2009 - 10:29 AM

Публикувано: 24 November 2009 - 11:12 AM

lutova_83 как си я снимала Габка, изглежда яка като бултериер

Маги, ами дай му на Оскар да снима де

Айде и ние да пратим снимки.
Бъдко по цял ден е така до радиатора:

тази снимка е специален поздрав за вас

а тука е

усети лешник и погледа му се напрегна, стана, погледна го и........пак легна да го яде:

Публикувано: 24 November 2009 - 11:57 AM

А Оскар е пораснал

Съни от доста време не се е показвала

А Габи наистина изглежда на снимката доста голяма :wu
Моля те Чери не ми се сърди,но току-що си откраднах снимките на Тайричка. И аз имам момиченце и Сиси е много сладка ,,,но твоята Тайра

Публикувано: 24 November 2009 - 02:38 PM

Бъди това е на Арчи другарчето,не гадже-ние нямаме намерение да ги сватосваме,то и да искахме не че щеше да стане де,то и за това сме спокойни като са заедно,дори и разгонени като бяха.Офф като казах разгонени на Арчи май му мина големия зор и като че ли взе да качва по някой друг грам на кльощавото си дупенце,най-накрая !!! А Бъдко наистина много послушен изглежда и как само си лежкундри в къщурката,а Арчи дори и не наднича вече в неговата ,но ако реша да я взема и да я местя или прибера веднага почва да се джаска по краката ми и да ги нарежда.
Ани,а това което го разказваш е просто ужасно,горката кучица дано бързо се оправи...Не знам тези хора като си знаят кучетата какви са защо ги пускат да си щъкат свободно и без намордници,има си определени породи които на къс повод и с намордник задължително,иначе глоби!!! Не искам да ме разберете погрешно,аз ги харесвам всички тези породи кучета,но дори и като ги видя вързани първото ми чувство е страх,просто такова им е излъчването...
Чакайте да ви пусна 2 снимки: на първата да видите малкия нахалник къде е легнал,а другата е на дружката му Рая.Старички са малко,но не разполагам с други на работа
Публикувано: 24 November 2009 - 02:53 PM

Всички малки дупенца са много сладки....

chocolate80 завиждам ви за компанията,моят е толкова игрив ама не мога да му намеря жив приятел.....

Като казахте разгонване да ви разправям и аз как си изкарах акъла един ден и станах за смях пред докторката ни...
Той си има едни 3 любими женички-зайко,калинката и мечо.Да ви кажа,уважава ги и трите ама ги редува,че му писват.Та гледам го един ден стои като препариран и не мърда

Публикувано: 24 November 2009 - 03:04 PM

Публикувано: 24 November 2009 - 03:12 PM

Публикувано: 24 November 2009 - 03:33 PM
Хихи......

Иначе и моят си пада по садо-мазото и нашият харем е със щети.....

Публикувано: 24 November 2009 - 03:36 PM
Той си има едни 3 любими женички-зайко,калинката и мечо.Да ви кажа,уважава ги и трите ама ги редува,че му писват.Та гледам го един ден стои като препариран и не мърда

А това с "всичко да си покажем-нищо скрито покрито да няма" и на мен като ми се случи за първи път така се шашнах,направо вече го бях грабнала да го водя при вет добре че ме светнаха.И всичко беше както Дурка го е описала,той горкия и той май се беше уплашил,нали и на него му беше за първи път...Преди все му виках"малка мишчица с малка....."ама вече нее.Никога не бих и предположила че може да имат такива....айде да не влизам в подробности,разбрахте ме какво имам в предвид...
tutune и аз давам на Арчи всеки месец хапчета за вътрешни паразити.....и като стана дума за хапчета я кажете как се казват вашите хапчета и на колко време ги давате???
Публикувано: 24 November 2009 - 03:48 PM

Аз на моят до сега (близо година) му давах Дронтал + (чупя го в зависимост от килата)
Обаче последният път викам,я да сменя,и му дадох Цистал.....и двата препарата се водят уж качествени,но различни са фирмите.По състав, и кое е по доброто не мога обаче да кажа...
Публикувано: 24 November 2009 - 03:50 PM

Същото се беше случило и на Чоко ,ама майка му не се сетила да се обади на вет,ми го докачила на секундата и го навряла под чешмата

chocolate80 във връзка с аватара ти,помня ,че с Анчето коментирахме тази снимка преди 100 год--аз виках ,че мънето проверява за кариеси,а нейното беше още по интересно.Казваше,че пита маламута--Къде е мама