Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9741 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 23 November 2009 - 01:12 PM

Здравейте,имам проблем с Моли - от 2 дни не иска да пишка и ака в кучешката тоалетна,а по килимите,където й падне... eg_033.gif Сега се чудя какво да й взема,за да реша проблема - капки,които отблъскват кучето да пишка на определено място,или такива,които да капвам в кучешката тоалетна и да я привличат пак да си ходи там?Кое е по-ефикасно кажете,че ще я смачкам вече,цял ден търкам килимите...
User's Signature

Качена снимка

#9742 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 November 2009 - 01:55 PM

Олее какви снимки съм пуснала !!!!!!! Аз,че вчера много бързах е вярно,ама голяма обърквация съм направила....съвсем други трябваше да са...
Чета ви историите и сега верно са комични,но си представям какъв ужас сте изживели,май наистина на всеки се е случвало....Нашата е по-различна с това,че той беше с нагръдник и се измуши гадинката мръсна.
User's Signature

Качена снимка

#9743 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2009 - 03:33 PM

Мале милааааа страхотни снимки ae_085.gif wub.gif ,а никой не може да отрече ............че всички са много сладки wub.gif ......нали са си наши!!!
Барбаронче, wub.gif Арчи има още бебешка муцунка....
А ти Шоколадче недей ea_103.gif се коси ...............много са хубави снимките на wub.gif Арчони и Рая /мисля/ А това е повод да пуснеш и другите снимки които си подменила........
tutune Вие имате красива дрешка и мишлето Ви е послушно...........пупупупуууу

А това което сподели Абака и аз го преживях през лятото обече на плажа. Нашата маймуна както си вървеше редом до мен и като надуши едни конски фъшкии и аз като се развиках да спре да ги яде ,че като драсна маймуната бяга мужду хората , пръска пясък и ги стряска /ми те лежат и неподозират нищо/и аз колкото викам тя по силно бяга и така пробягах няколко 2-2,5 км мужду легналите хора и никой не успя да ми помогне Тя хем като куршум ,хем дребосък А когато накрая успях не яде шамари,но беше вързана за чадъра докато си тръгнем. От тогава без нагръдника никъде не излизаме.
User's Signature

Качена снимка

#9744 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2009 - 06:30 PM

Не може да се отрече, че пинчовците ни ни оставят без работа. Всякакви щуротии им идват в главите zz_223.gif
User's Signature

Качена снимка

#9745 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 November 2009 - 07:34 PM

И мойта мишка вчера успя да избяга.Имахме гости и тя в суматохата успя да драсне надолу по стълбите,мъж ми едвам я стигнал на втория етаж,плеснал и едно шамарче по дупето и тя тръгнала доброволно да се връща ab_041.gif Иначе не я пускам и миг без повода,вече загубих така едно куче и още не съм си простила....
Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос ab_041.gif няма с какво да докажем rc_111.gif
Рамка,как върви вашето разгонване? Аз не успях да намеря гащи за мойта мома,все и бяха големи dry.gif Като ми дойде музата ще пробвам да ушия нещо.Тя вече спря да кърви,но си е много подута,отзад погледната все едно има тестиси ud_009.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9746 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2009 - 09:24 AM

Цитат(чери1 @ Nov 23 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос ab_041.gif няма с какво да докажем rc_111.gif

Добро утро на всички smile.gif !
Чери, ако искаш да идваме на гости, за да видим Тайра добре, спри да пишеш, ти си решаваш. След нас ще си така zg_074.gif, затова по-добре пиши и пращай снимки smile.gif !
Сега като гледам снимките и си мисля колко бързо пораснаха бебоците. Майк и Бъдко са пуберитети, Тайричка е истинска госпожица, Арчи вече има приятелка, а и Моли не е вече бебе.
Тези истории с бягането направо ме стресираха, въпреки че и аз се смях на:"Майка отначало не я познала, щото и не видяла даже какво животно влязло и като се развикала и с една метла бой... Докато я познае, Джеса изяла две метли." ab_041.gif . Бях чела, че колкото и да е ядосан стопанинът не трябвало да бие кучето, понеже то следващия път изобщо нямало да дойде като го вика. Ама как да се сдържи човек! А къщичката е чудесна abaka!
chocolate80, ама коя е тази дама-сладурана? Я разправяй!
silas_83, Бъдко не прави бели вкъщи горе-долу откакто стана на 5 месеца. Аз напръсках килимите с отблъскващ спрей. Някъде по-напред съм го писала. Това с привличащите капки изобщо не ми свърши работа.
Аз се успокоих за храненето. На детето му излязоха зъбки (естествено без да му падат старите ab_041.gif ) и пак се храни нормално. Направо две седмици се чудих какво да му купя и как да му го сготвя.
А вчера до градинката ни, една ротвайлерка нахапала една страшно мила бретон шпаньолка. Тя е възрастна и не вижда, изобщо не е агресивна и отгоре на всичко е била на повод и не е успяла нито да се защити, нито да избяга. Кучето цялото трепереше и беше в пълен стрес, а и стопанката му също. Добре, че после се съвзе та тръгнаха на лекар. Ротвайлерката я захапала направо през гърлото и по гърба беше нахапана. Толкова ми домъчня за кучето и така ме достраша за моето. Не знам къде да го разхождам вече!
Как са малките пинчета-бебоци? Алисън, Маги и останалите, пращайте снимки!
User's Signature

Качена снимка

#9747 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 November 2009 - 09:38 AM

Здравей,abaka smile.gif .Ние със Съни също живеем в Добрич.Ето я моята принцеса!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#9748 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 November 2009 - 10:10 AM

Ето една снимчица и от нас smile.gif да не ни забравите ea_103.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9749 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2009 - 10:17 AM

Добро утро на всички! wub.gif tb_195.gif
Чери много е сладка rc_036.gif твоята мома!!!!!!! Много благодаря за снимките и винаги ми е драго когато пишеш и показваш Тайричка vb_024.gif va_010.gif
Съмнявам се ,че май и Сиската ще се разгони в най скоро време.
Чери, какво стана с катрацията ? Отказа ли се? Аз все още искам ,а нямам координати на лекари в Стара загора. Там искам да я заведа, като че ли по им имам доверие.То всичко си е късмет ,но като знам как не им понася на нашите мъници тая упойка и доста се страхувам.Давайте съвети, че да ми дойде сила и да намеря добър вет.
User's Signature

Качена снимка

#9750 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 10:29 AM

Абе много сте хубави всички wub.gif ,и аз искам вече да можем да излизаме навън eg_033.gif .Ние има ме малък проблем-имаме гъбички в ушичките,сега се лекуваме,обаче това не му пречи да беснее диването му с диване zz_222.gif.На снимката това дето го дърпа е дръжката на фотоапарата ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9751 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2009 - 11:12 AM

Цитат(lutova_83 @ Nov 24 2009, 10:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето една снимчица и от нас smile.gif да не ни забравите ea_103.gif

lutova_83 как си я снимала Габка, изглежда яка като бултериер ab_041.gif . Пращай още!
Маги, ами дай му на Оскар да снима де oc_171.gif . Какво го стискаш този апарат smile.gif ?
Айде и ние да пратим снимки.
Бъдко по цял ден е така до радиатора:
Прикачена снимка
тази снимка е специален поздрав за вас ab_041.gif :
Прикачена снимка
а тука е he_001.gif , прави се естествено dry.gif :
Прикачена снимка
усети лешник и погледа му се напрегна, стана, погледна го и........пак легна да го яде:
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9752 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2009 - 11:57 AM

Блазе ти Ани! Много ти е послушен Бъдко sg_196.gif
А Оскар е пораснал wub.gif и сега е тъкмо за да прави белички на мама.............
Съни от доста време не се е показвала ea_103.gif ми пишете де..........
А Габи наистина изглежда на снимката доста голяма :wu

Моля те Чери не ми се сърди,но току-що си откраднах снимките на Тайричка. И аз имам момиченце и Сиси е много сладка ,,,но твоята Тайра hd_198.gif fo_156.gif пупупууу много си я харесвам.
User's Signature

Качена снимка

#9753 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 November 2009 - 02:38 PM

Здравейте мили мои tb_195.gif много сте ми хубавички всички !!! чери1 да не съм чула такива приказки повече-ти си една от нас няма значение че си с чихи,всеки е добре дошъл при нас независимо с какава порода кученце е,и снимки пращай колкото си искаш на тази разкошотия-нали знаеш колко обичаме,ааа и щеше да обясняваш за чораподрехата.То ние вече сме големи ама на другите с малките мишленца съм сигурна че ще им е от полза.
Бъди това е на Арчи другарчето,не гадже-ние нямаме намерение да ги сватосваме,то и да искахме не че щеше да стане де,то и за това сме спокойни като са заедно,дори и разгонени като бяха.Офф като казах разгонени на Арчи май му мина големия зор и като че ли взе да качва по някой друг грам на кльощавото си дупенце,най-накрая !!! А Бъдко наистина много послушен изглежда и как само си лежкундри в къщурката,а Арчи дори и не наднича вече в неговата ,но ако реша да я взема и да я местя или прибера веднага почва да се джаска по краката ми и да ги нарежда.
Ани,а това което го разказваш е просто ужасно,горката кучица дано бързо се оправи...Не знам тези хора като си знаят кучетата какви са защо ги пускат да си щъкат свободно и без намордници,има си определени породи които на къс повод и с намордник задължително,иначе глоби!!! Не искам да ме разберете погрешно,аз ги харесвам всички тези породи кучета,но дори и като ги видя вързани първото ми чувство е страх,просто такова им е излъчването...

Чакайте да ви пусна 2 снимки: на първата да видите малкия нахалник къде е легнал,а другата е на дружката му Рая.Старички са малко,но не разполагам с други на работа

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9754 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 02:53 PM

Мале хора..... ab_041.gif много пишете бе,не мога да ви смогна...... ab_041.gif
Всички малки дупенца са много сладки.... smile.gif
chocolate80 завиждам ви за компанията,моят е толкова игрив ама не мога да му намеря жив приятел..... ab_041.gif Играе си предимно с плюшените играчки на детето,като дори се е специализирал и си ги изважда сам от коша и.
Като казахте разгонване да ви разправям и аз как си изкарах акъла един ден и станах за смях пред докторката ни...
Той си има едни 3 любими женички-зайко,калинката и мечо.Да ви кажа,уважава ги и трите ама ги редува,че му писват.Та гледам го един ден стои като препариран и не мърда ud_009.gif И кво да видя......виси нещо огромно до земята и той не шава(чу...то му)......и хора аз като си изкарах акъла и ще си счупя ръцете да звъня на док. ,а тя се хили и ми вика,споко бе,имате си мъж,ей сега ще му мине.........Отдъхнах си и наистина след 5 мин.му се успокои.........А най е смешен как си влачи избраницата за деня където и да мръдне....... ab_041.gif

#9755 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 03:04 PM

Какви са послушни и красиви dog.gif и невинни като беладжии ab_041.gif af_089.gif ,Нашия дивак снощи го къпахме и щерката като качи снимките пак ще се покажем,Сменихме доста зъбки,Намерих само 2 кътника в леглото а другите явно си ги изяжда защото отвреме навреме съм го засичала да преглъща с ud_009.gif ей такива очи,Но големия апетит не го загуби и за секунда лакомника,Ходихме на док за хапче за паразити и ни каза че всеки месец ще пием,При вас така ли е ,И тежи дебелака 2,900кг,Лек и спокоен ден от нас.........И той по цял ден търси под коя завивка да се пъхне а вечер като сме всички дивей А тук е при батко си с който най много играе

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9756 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 03:12 PM

durka ние си имаме една жена ,която вече е без едно ухо ,без очи и коса и опърпана ама си я обича,А първи който му забеляза /ч,,то / беше сина ми като идва и ми вика мамо мамо на Майк нещо му се е боядисала в червено чу,,,,та и защо виси,Как му стана толкова бързо голяма,И отидох да си видя звяра пък той са пъне ли пъне на жена си,Сега децата ще купуват на Майкъл нова жена за дядо коледа,Дано тази го изкара дотогава
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9757 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 03:33 PM

Цитат(tutune @ Nov 24 2009, 01:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
durka ние си имаме една жена ,която вече е без едно ухо ,без очи и коса и опърпана ама си я обича,А първи който му забеляза /ч,,то / беше сина ми като идва и ми вика мамо мамо на Майк нещо му се е боядисала в червено чу,,,,та и защо виси,Как му стана толкова бързо голяма,И отидох да си видя звяра пък той са пъне ли пъне на жена си,Сега децата ще купуват на Майкъл нова жена за дядо коледа,Дано тази го изкара дотогава

Хихи...... ab_041.gif твоето дете поне е момче,а моята девойка знайш ли как се дзвери ud_009.gif като го видя...... ab_041.gif
Иначе и моят си пада по садо-мазото и нашият харем е със щети..... ab_041.gif

#9758 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 November 2009 - 03:36 PM

Цитат(durka @ Nov 24 2009, 02:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Като казахте разгонване да ви разправям и аз как си изкарах акъла един ден и станах за смях пред докторката ни...
Той си има едни 3 любими женички-зайко,калинката и мечо.Да ви кажа,уважава ги и трите ама ги редува,че му писват.Та гледам го един ден стои като препариран и не мърда ud_009.gif И кво да видя......виси нещо огромно до земята и той не шава(чу...то му)......и хора аз като си изкарах акъла и ще си счупя ръцете да звъня на док. ,а тя се хили и ми вика,споко бе,имате си мъж,ей сега ще му мине.........Отдъхнах си и наистина след 5 мин.му се успокои.........А най е смешен как си влачи избраницата за деня където и да мръдне....... ab_041.gif

Цитат(tutune @ Nov 24 2009, 03:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ac_007.gif ac_007.gif ag_106.gif олее така ме разсмяхте .... durka ние може да си имаме жива приятелка ама да не си мислиш,че Рая ще го трае много...какво ти много още до като си помисли Арчи нещо и тя вече го е сдавила...
А това с "всичко да си покажем-нищо скрито покрито да няма" и на мен като ми се случи за първи път така се шашнах,направо вече го бях грабнала да го водя при вет добре че ме светнаха.И всичко беше както Дурка го е описала,той горкия и той май се беше уплашил,нали и на него му беше за първи път...Преди все му виках"малка мишчица с малка....."ама вече нее.Никога не бих и предположила че може да имат такива....айде да не влизам в подробности,разбрахте ме какво имам в предвид...
tutune и аз давам на Арчи всеки месец хапчета за вътрешни паразити.....и като стана дума за хапчета я кажете как се казват вашите хапчета и на колко време ги давате???
User's Signature

Качена снимка

#9759 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 03:48 PM

Значи всички са ни толкоз надарени........ ab_041.gif има нещо негърско в тях,ша знайте..... ab_041.gif
Аз на моят до сега (близо година) му давах Дронтал + (чупя го в зависимост от килата)
Обаче последният път викам,я да сменя,и му дадох Цистал.....и двата препарата се водят уж качествени,но различни са фирмите.По състав, и кое е по доброто не мога обаче да кажа...

#9760 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 November 2009 - 03:50 PM

durka то на мъж вера да немаш,еее чак 3 бройки ab_041.gif
Същото се беше случило и на Чоко ,ама майка му не се сетила да се обади на вет,ми го докачила на секундата и го навряла под чешмата ab_041.gif Така и беше изкарал акъла,че не знаела какво да прави.Мислела ,че ще умре като си е показал пишлето ud_009.gif
chocolate80 във връзка с аватара ти,помня ,че с Анчето коментирахме тази снимка преди 100 год--аз виках ,че мънето проверява за кариеси,а нейното беше още по интересно.Казваше,че пита маламута--Къде е мама ab_041.gif

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

5 потребители четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни