Мини Пинчер
Публикувано: 24 November 2009 - 04:12 PM
Публикувано: 24 November 2009 - 08:11 PM
Привет на всички пинчета.
Ето снимка на чорапо-дрехата.Пък на който сладура е е по-едричък може да използва ръкав от стара дреха например,лесно е ,щом аз го направих,дето съм с 2 леви ръце

Публикувано: 24 November 2009 - 09:48 PM

Преди известно време писах тук и ви показах моето пинчи-Джуниър/Джони/,но от тогава не съм писала,понеже нито имах снимки нито пък имах кой знае какви въпроси към вас...иначе редовно ви чета и ви гледам хубавите мъници...та сега най-сетне имам снимки на вече порасналия ми мъник :Д
Тогава ,когато писах беше 10 см висок...ама сега вече сме големи :Д сега сме 20 см

ако искате може да разгледате вси4ки снимки ,ето тук в албум4ето:
http://horse.snimka....ls/johny.446900
А ето и няколко снимчици за тези,които не им се гледа наред :
тука сме по-малки:

тука сме ядосани

и малко позиране:

разбира се спим пред духалката:

или на слънце:

разбира се много се обичаме :

Като сърничка :

ЦАр Лъв:

Надявам се ,че не съм ви досадила с голямото количество снимки,но не можах да се сдържа...и мн се извинявам,че не съм ги качила на саита,но комп-а ми отказа да го направи...и бях безсилна пред него...
поздрави на всички мъници и грижовните им стопани

Публикувано: 25 November 2009 - 08:54 AM

Публикувано: 25 November 2009 - 09:12 AM

чери1 страхотна сладурана е Тайричка,а дрешките са страхотни

rezeda, и твоя юнак е много сладък

Лек ден на всички!
Публикувано: 25 November 2009 - 09:48 AM

magi801029,по-добре хич не го пускайте на"жена",че после ще е по-зле положението,а и той ще страда повече от "любовна мъка".При мъжките е така-като опита един път,после няма спирка

rezeda,голям чаровник е Джонката с тия пеленгаторчета

Публикувано: 25 November 2009 - 01:27 PM

Galka43,какво прави моята адашка?

Публикувано: 25 November 2009 - 02:14 PM

Иначе да, изобщо не слуша ,ама и аз не мога да му се карам мн мн...толкова мили очички прави ,че...нямам шанс

И да -още от самото начало винаги мрънкаше да е на леглото.но сега вече може и сам да се качва....така че е още по-лошо...иначе вечер си знае през ноща спи в неговата си къщичка,.но към 6 7 идва при мен и се свива под юргана,а ако трябва да ставам аз...е такатва трагедия...едно скимтене на умряло..само да го побутна и той ...."кво ми нарушаваш спокойствието ?" :

има още малко време...ние ще можем да излизаме към 15 декември

Публикувано: 25 November 2009 - 08:20 PM

Публикувано: 25 November 2009 - 08:35 PM

Публикувано: 25 November 2009 - 10:07 PM

Извинявай, беше невъзпитано от наша страна. Просто не знаем какво да ти кажем, понеже всички наши кученца са неродословни. В България няма развъдник за мини-пинчери, а и това което виждаш във форума са смески от пинчери, чихуа, пражки мишеловци, той териери и какво ли не още. Препоръчай на твоя приятел да си осинови кученце от приют или от улицата. Обясни му, че ако не си вземе куче от развъдник, то пак си е мелез.
Ако е решил, че иска да купи, питай наистина Анчето и Иван от темата "чихуахуа". Иван продава много хубави малки кученца, бащата е родословно куче - "той-териер".
Публикувано: 25 November 2009 - 10:18 PM
Иначе той явно е със забавено развитие, "жена" още няма.
Чери, страшна си

rezeda, много е пораснал! Не се губете друг път така.
Сега да пратим снимки (лоши и нощни) на приятели. Голяма игра падна тази вечер и колкото успях ги снимах:
Едно "малко" бебе (на 7 месеца е и е много сладка

ето и другите сладури:

Публикувано: 25 November 2009 - 11:32 PM

Buddy28, Тайра се научи да лае,не го прави много често,ама и чуваме чат-пат гласа.Но да скимти така и не успя да се научи,понякога издава звуци като грухтене,хъмкане и пуфкане и много ме разсмива

Ние не се обезпаразитявме външно всеки месец,според сезона- зимата мисля да пропуснем,че не съм толкова привърженик на химиите,особено за такъв малък и крехък организъм.Правя го главно заради кърлежите и комарите, и аз предпочитам Адвантикс в сезона на комарите и Дуонин (на Вирбак) в ранната пролет.
Публикувано: 26 November 2009 - 12:08 AM

Мале Бубка, да сте живи и здрави! Ч.Р.Д.