Мини Пинчер
Публикувано: 03 December 2009 - 10:46 PM

Извинявай, знам че на теб не ти е смешно.
Публикувано: 04 December 2009 - 12:40 AM

Алина, стискаме

Тука ме обидихте адски много! Абсурдно е да правим търговия, Вие чувате ли се?! Не съм паднала до такова ниво! Първото ми куче Лайла.. една собственичка реши да я изостави като беше на 45 дена, защото нямала средства и е била "мелез" на дъщеря ми й дожаля и взехме Лайла вкъщи! След около година майкини я искаха за къщата на село, но аз категорично отказах, тъй като щеше да е вързана.. А и не исках да я давам. Сега Лайличка е в къщата на сестра ми, тъй като е с двор - не, не е вързана! И Лайла си я виждаме и е доволна, не, не я развъждаме. 1 - знам, че е нелегално, и второ - достатъчно разумна съм, за да не го направя. Алекс ни беше второто куче, което отново щяха да го изхвърлят, защото е бил мелез, но този път друга собственичка.. Тъй като втората собственичка ( на Алекс) беше много добра приятелка с най-голямата ми сестра ( ние сме 3 момичета) беше взела Алекс, но тъй като и се наложи да замине в Англия по работа, не взе Алекс и го остави на нас.. Ние се обвързахме към него, но сестра ми като се върна реши да си го взема и сега си го гледа в Англия.. Мъжо каза, че е съгласен на куче вкъщи, но стига да не е от големите породи, дори и да е кръстоска, просто на кучето няма да му е удобно, тъй като сме в апартамент. Дъщеря ми е на 13 и друг път е поемала отговорност, така че, кучо ще има с кой да си играе, разкарва освен мен и мъжо. И се спряхме на пинчерче.. Знам, че стана много дълъг този пост, но колкото и абсурдно да звучи това си е истината.. Надявам се да не ме мислите за една от онези бабки, които вземат кучета и с тях хранят....

Лека вечер!
Публикувано: 04 December 2009 - 08:15 AM

Публикувано: 04 December 2009 - 09:26 AM
Нямах предвид Вие да правите търговия, а че ние не можем да Ви препоръчаме неродословни животни, да ги рекламираме или продаваме в този сайт. Обяви в интернет много, не е тук мястото. Против правилата на Дог.БГ е. И тъй като няма родословни пинчери тук, всички са ни мелези, защо не си вземете малко бездомно кученце?
Радвам се, че Алекс и Лайла са добре!
Публикувано: 04 December 2009 - 09:42 AM
Мале какъв звяр

Публикувано: 04 December 2009 - 10:03 AM
tutune първото което ми хрумна е да му вземете куклата и да видим като няма какво да клеца(и вие няма да му позволявате) да ли пак ще ги прави тези белички.А за разгонването си мисля,че е още малък,ама знае ли човек,но според мен няма как да не разберете като се разгони.А за тези кукли,прави ми впечатление,че много кучовци си имат такива и да си ги клецат когато им скимне,ами Арчи като беше по-малък имаше една,но никакъв такъв интерес не прояви към нея,по-скоро първо и извади очите,после носът и накрая я разфърфори и аз я изхвърлих,но към неодушевени предмети никога не е проявявал интерес,за разлика от всички щъкащи...виж за чорапи направо умира(ама да си играе с тях де)....само ако знаете как се прави на луд до като ги открадне.А и какъв крадец е...ако си оставя чантата отворена,почти всичко извлачва от нея,а как ме преджобва не е истина

Публикувано: 04 December 2009 - 10:05 AM
Ние току-що се върнахме от доктор,Ще му изследват урината за бактерии,В горния пост пропуснах да пиша че вчера и в леглото се изпиша диването та затова вече се притесних,И каза ,че е почнал да се разгонва и затова също можел да бъде изнервен,А за зъбите ни викат след една седмица и ако още не се клатят ще ги вадят,Док,каза че най вероятно го наболява като го пипнеш там за да хапе чак,Дано да са добри резултатите, Buddy28 разби ме

Публикувано: 04 December 2009 - 10:27 AM
Ани,и Арчи е така когато избира на кой да се метне.....на крака

В тази връзка чакайте да ви пусна нещо за гледане(дано успея де)
http://vbox7.com/play:6e6dd7c5
Публикувано: 04 December 2009 - 10:46 AM

И Бъди краде чорапи, но трябва да са носени. По-вкусни са му явно

tutune, дано всичко да е наред!
Публикувано: 04 December 2009 - 02:16 PM

Ани и Арчи така за мръсните чорапи...и определено предпочита мъжки,абе колкото по-миризливи толкова по-се кефи,мизерника мръсен

Публикувано: 04 December 2009 - 02:43 PM

Публикувано: 04 December 2009 - 07:13 PM

Публикувано: 04 December 2009 - 07:53 PM

Публикувано: 04 December 2009 - 08:05 PM

Публикувано: 04 December 2009 - 08:59 PM

ПС : големи дунди са ,особено номер едно

Публикувано: 04 December 2009 - 09:05 PM