Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9841 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 December 2009 - 08:30 PM

Знам, но тя е голяма вече и разбира. Колкото повече го мисля, разбирам, че нарочно го направи.
User's Signature

Качена снимка

#9842 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 December 2009 - 10:46 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Dec 3 2009, 08:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Знам, но тя е голяма вече и разбира. Колкото повече го мисля, разбирам, че нарочно го направи.

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif , опасни маймуни са!
Извинявай, знам че на теб не ти е смешно.
User's Signature

Качена снимка

#9843 Потребителят е офлайн   sisa97 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2009 - 12:40 AM

Цитат(Buddy28 @ Dec 2 2009, 07:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама това кое поредно куче ще Ви е? Какво ги правите тези животни, изхвърляте ли ги? Аз специално прочетох за две Ваши предишниdry.gif . А в този форум сте от две години и знаете, че не се толерира търговията с неродословни животни в него, така че не задавайте такива въпроси.

Алина, стискаме ae_085.gif !

Тука ме обидихте адски много! Абсурдно е да правим търговия, Вие чувате ли се?! Не съм паднала до такова ниво! Първото ми куче Лайла.. една собственичка реши да я изостави като беше на 45 дена, защото нямала средства и е била "мелез" на дъщеря ми й дожаля и взехме Лайла вкъщи! След около година майкини я искаха за къщата на село, но аз категорично отказах, тъй като щеше да е вързана.. А и не исках да я давам. Сега Лайличка е в къщата на сестра ми, тъй като е с двор - не, не е вързана! И Лайла си я виждаме и е доволна, не, не я развъждаме. 1 - знам, че е нелегално, и второ - достатъчно разумна съм, за да не го направя. Алекс ни беше второто куче, което отново щяха да го изхвърлят, защото е бил мелез, но този път друга собственичка.. Тъй като втората собственичка ( на Алекс) беше много добра приятелка с най-голямата ми сестра ( ние сме 3 момичета) беше взела Алекс, но тъй като и се наложи да замине в Англия по работа, не взе Алекс и го остави на нас.. Ние се обвързахме към него, но сестра ми като се върна реши да си го взема и сега си го гледа в Англия.. Мъжо каза, че е съгласен на куче вкъщи, но стига да не е от големите породи, дори и да е кръстоска, просто на кучето няма да му е удобно, тъй като сме в апартамент. Дъщеря ми е на 13 и друг път е поемала отговорност, така че, кучо ще има с кой да си играе, разкарва освен мен и мъжо. И се спряхме на пинчерче.. Знам, че стана много дълъг този пост, но колкото и абсурдно да звучи това си е истината.. Надявам се да не ме мислите за една от онези бабки, които вземат кучета и с тях хранят.... zz_020.gif

Лека вечер!
User's Signature

Качена снимка

Липсваш ми Алекс!

#9844 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 08:15 AM

Добро утро,Бих искала да ми дадете съвет,Нашия Майкъл снощи от игра с мене се обърна и ме ухапа диването и си мисля ,че е защото докато се въргаля на леглото да се закача го пернах по муцуната без да искам и тогава ме захапа ,След около половин час /това става на вечеря/взема куклата си и влезе под масата да я бори и в един момент мъжа ми вика Майк ми се изпиша в чехала,Усетил го че със захапана кукла се качил на крака му да се клати и тои докато го избута нашия се изпиша,Проблема е ,че от 2-3 дена след борене с куклата пиша където свари иначе той си е вече научен или в банята или навън,Проблеми в това отношение нямаме,И така,От няколко дена му гледам зъбките/ защото ги смени всички но останаха кучешките/ че има по 2 кучешки и новите които вече са се показали и старите млечнитеи ми направи впечатление че все се търка по муцуната с лапи все едно иска да махне нещо и снощи мъжа ми го дигна,отвори му устата и гледа единия му зъб се държи на косъм и го дръпна,А другия долен кучешки не сме усетили като е паднал, Останаха само горните 2 кучешки и тъй като муцунката му горе от известно време ни се вижда подута си мисля дали са започнали нещо да го болят зъбките та чак да хапе,А това с пишането дали е разгонен,Не зная как се държат мъжките когато са разгонени ако е това разбира се,Тъй като синът ми е вкъщи малко болен като стане да го оправя ще заведа и Майкъл на вета ,че наистина се притеснихме,И се чудим каква е тази промяна,Извинете за дългия пост и благодаря ,че ме изслушахте,Ето и нови снимки на зверчето, http://d1308.snimka....450195.16239777
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9845 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2009 - 09:26 AM

Цитат(sisa97 @ Dec 4 2009, 12:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тука ме обидихте адски много! Абсурдно е да правим търговия, Вие чувате ли се?! Не съм паднала до такова ниво!

Нямах предвид Вие да правите търговия, а че ние не можем да Ви препоръчаме неродословни животни, да ги рекламираме или продаваме в този сайт. Обяви в интернет много, не е тук мястото. Против правилата на Дог.БГ е. И тъй като няма родословни пинчери тук, всички са ни мелези, защо не си вземете малко бездомно кученце?
Радвам се, че Алекс и Лайла са добре!

User's Signature

Качена снимка

#9846 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2009 - 09:42 AM

Цитат(tutune @ Dec 4 2009, 08:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
.....................Ето и нови снимки на зверчето,

Мале какъв звяр ab_041.gif ! Много е пораснал пу-пу! Не знам какво им става и Бъди от два-три дни се изпишква на килима dry.gif . Отгоре на всичко снощи какво му стана в градинката, за пръв път му чухме гласа и то беше някакъв смешен вой, който надаваше към някакви питбули и един АСТ, а после се и влюби и почна да се качва на едно момиченце порода ..................... ud_009.gif ротвайлер. Намери какво да си хареса wc_055.gif ! Тя е на 5 месеца, но каква картинка бяха, нямам думи. Пък собственикът й вика: "Нищо, те нали са с еднакъв цвят" ab_041.gif . Умрях от срам xc_049.gif !
User's Signature

Качена снимка

#9847 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 December 2009 - 10:03 AM

Не се сърди sisa97,сигурна съм,че Бъди не е искала да те обиди,просто много обича кученцата и се е притеснила да не им се е случило нещо лошо,че в този форум и тя като мен се е нагледала на каква ли не човешка жестокост и страданията на четириногите.Аз също ще ви призова на добро дело като си осиновите някое "бездомниче"и му дарите цялата си любов,но ако все пак държите да е пинчероподобно,точно след вашия първи пост е писала Алина,която чака бебета всеки момент,ако искаш и пиши,но на лични или се свържи с иван-з или анчето от форума на чихуахуа,но и на тях на лични,защото наистина не се толерират подобни "разговори"

tutune първото което ми хрумна е да му вземете куклата и да видим като няма какво да клеца(и вие няма да му позволявате) да ли пак ще ги прави тези белички.А за разгонването си мисля,че е още малък,ама знае ли човек,но според мен няма как да не разберете като се разгони.А за тези кукли,прави ми впечатление,че много кучовци си имат такива и да си ги клецат когато им скимне,ами Арчи като беше по-малък имаше една,но никакъв такъв интерес не прояви към нея,по-скоро първо и извади очите,после носът и накрая я разфърфори и аз я изхвърлих,но към неодушевени предмети никога не е проявявал интерес,за разлика от всички щъкащи...виж за чорапи направо умира(ама да си играе с тях де)....само ако знаете как се прави на луд до като ги открадне.А и какъв крадец е...ако си оставя чантата отворена,почти всичко извлачва от нея,а как ме преджобва не е истина ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9848 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 10:05 AM

Ние току-що се върнахме от доктор,Ще му изследват урината за бактерии,В горния пост пропуснах да пиша че вчера и в леглото се изпиша диването та затова вече се притесних,И каза ,че е почнал да се разгонва и затова също можел да бъде изнервен,А за зъбите ни викат след една седмица и ако още не се клатят ще ги вадят,Док,каза че най вероятно го наболява като го пипнеш там за да хапе чак,Дано да са добри резултатите, Buddy28 разби ме ab_041.gif да знаеш,само като си представя каква картинка сте били и ud_009.gif ,Чао засега

User's Signature

#9849 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 December 2009 - 10:27 AM

Дано всичко му е наред на малкия,но мен лично ме изумява това,че е толкова малък а вече почва да се разгонва и си мисля да ли тези играчки за клецане не забързват този процес....може да е много глупаво,но малки ми се виждат на 5 мес. ми те още бебета къде има една приказка,а вече мъже ще ми стават пръдльовците...
Ани,и Арчи е така когато избира на кой да се метне.....на крака ac_007.gif ,колкото по-голям куч толкова му е по-хубаво...и гледката е просто уникална.Нашия като някакъв израстък стои,и като се пъне ама....
В тази връзка чакайте да ви пусна нещо за гледане(дано успея де)

http://vbox7.com/play:6e6dd7c5
User's Signature

Качена снимка

#9850 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2009 - 10:46 AM

Цитат(chocolate80 @ Dec 4 2009, 10:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
В тази връзка чакайте да ви пусна нещо за гледане(дано успея де)

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif , много е смешно! Ами нещо такова се получава, да! Ако имат бебета сигурно ще са добермани ab_041.gif .
И Бъди краде чорапи, но трябва да са носени. По-вкусни са му явно ab_041.gif . Вече ходим с различни, каквото намерим.

tutune, дано всичко да е наред!
User's Signature

Качена снимка

#9851 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 04 December 2009 - 10:52 AM

chocolate80, то страшна работа,кадето свари ...... tongue.gif,ама и тя ротваилерката си яде спокойно,въобще не и прави впечатление,моя ония ден нещо се пробва ама си остана само с пробването,неможе да си оправи движенията wc_055.gif
User's Signature

Качена снимка

#9852 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 December 2009 - 02:16 PM

Цитат(magi801029 @ Dec 4 2009, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate80, то страшна работа,кадето свари ...... tongue.gif,ама и тя ротваилерката си яде спокойно,въобще не и прави впечатление,моя ония ден нещо се пробва ама си остана само с пробването,неможе да си оправи движенията wc_055.gif

ab_041.gif ab_041.gif А ротвайлерката сигурно си мисли,че нещо я лази или масажира ac_007.gif ac_007.gif

Ани и Арчи така за мръсните чорапи...и определено предпочита мъжки,абе колкото по-миризливи толкова по-се кефи,мизерника мръсен ab_041.gif .А като му ги направя на топка,край...очите му стават големи като кюфтета и на всичко е готов само и само да му ги хвърля...
User's Signature

Качена снимка

#9853 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 02:43 PM

Ето ме пак,Изследваха урината на бандита,Оказа се че има леко възпаление докторката каза ,че най вероятно е настинал не е нужно антибеотик ами лечението ни е само на витамини ''Doggy'' Junior и вит,С ,Дано се повлияе добре пикльото,Иначе в момента беснее с един гумен крокодил,Чао засега smile.gif chocolate80 нямам думи просто, ud_009.gif ab_041.gif Толкова са смешни и сладки,,,,,,,,,,,,,
User's Signature

#9854 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 07:13 PM

Е хайде да ви се похвалим имаме си 3 здрави бебенца момиченца. Толкова се радвам, че чак място немога да си намеря. Малките пиявици вече засукаха и се гушкат при мамчето. Имахме си един вет при нас и други трима на разположение , но слава Богу всичко мина ОК. Ето да почерпим !!! af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9855 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 04 December 2009 - 07:53 PM

alina честитооооо ad_018.gif ad_018.gif ad_018.gif много се радвам ,че всичко е минало благополучно,да са ви живи и здрави и на най-добрите стопани да попаднат.Когато е възможно да ги наснимаш и да ни ги покажеш,че от кога ги чакаме тез малки дунди.Много се вълнувам,а си представям на теб какво ти е.Айде и много целувки на героинята gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#9856 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 04 December 2009 - 07:56 PM

alina xb_035.gif честито vb_024.gif vb_024.gif vb_024.gif да са ти живи и здравички и трите хубавици zz_224.gif,представям си какви са мънички wub.gif wub.gif wub.gif ,малки сладки бебенца,ох че хубава новина много се радвам за вас be_107.gif be_107.gif be_107.gif
User's Signature

Качена снимка

#9857 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 08:05 PM

Ето и първия фотос на малките ми принцески. А и трите ще си останат при нас.Мъжа ми постоянно звънеше по телефона и накрая отсече , че няма да ги давамееееее af_089.gif af_089.gif af_089.gif Снимката е няколко минутки след излизането на последното бебе. Това от дясно е номер 1 , това пък от ляво номер 2 и това в средата най-отдоло е номер 3. Охххх толкова съм абе няма как да го изразя с думи!!!!! zz_223.gif zz_223.gif zz_223.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9858 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2009 - 08:59 PM

alina честито ug_119.gif страхотни бебенца,душички мънички сладки, да ги нацелуваш много от нас с Тайра. zz_232.gif Ех че ще ви е весело в къщи с толкова мъничета.Да са ти живи и здрави,много послушни,много да папкат и да растат умни и красиви wub.gif wub.gif wub.gif

ПС : големи дунди са ,особено номер едно ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9859 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2009 - 09:05 PM

Благодаряяяяяя, нали то тя се и позапъна с излизането. Явно и беше добре вътре та не и се излизаше.Номер 2 пък излезе веднага, на нея хич не и се чакаше повече.А пък номер 3 се беше понагълтала с малко околоплодна течност , но бързо се окупити и почна да пълзи насам натам.Сега са се залепили като малки пиявички за мама.
User's Signature

Качена снимка

#9860 Потребителят е офлайн   rezeda Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 December 2009 - 09:09 PM

oлеее честитоооо!!! мн са ви сладинки бебоците :) да са ви здравички и много много радост да ви носят :) и мамчето също :) smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема