Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9821 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 December 2009 - 09:58 AM

Цитат(magi801029 @ Dec 1 2009, 09:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добро утро на всички tb_195.gif ,huBBa__buBBa и моят е същият звяр ab_041.gif .Вчера като се рових и намерих една тема:как се обучават кученца wub.gif ,много е полезна,вчера започнахме и първия урок,вече реагира на командата "седни" ae_085.gif,днеска продължаваме със следващото,пожелайте ни успех ab_041.gif .Как е с вашите пинчовци?

Ако си попаднала на "Обучение на малкото куче" - браво и успех! Темата наистина е хубава, не че ние се обучихме де ab_041.gif, но съвестно я бях прочела !
User's Signature

Качена снимка

#9822 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2009 - 01:17 PM

http://forum.dog.bg/-t30368.html
User's Signature

Качена снимка

#9823 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 01 December 2009 - 01:57 PM

Маги сигурна съм,че Оскар бързо ще научи командите,пинчероподобните по принцип са много умни същества(знам го от личен опит dry.gif )имам чувството,че всичко разбират каквото кажа само немогат да говорят,ноооо наистина са и мноооого злобнички какво да се прави такъв им е характера
Пък мойто единственно кокалесто момченце е лудо влюбен в 20 годишният ми племенник,като го види малее почва едно лудо бягане из стаята,скачане по легла,столове придружено с радостно скимтене,след това почва по-лека лека да се доближава до него раздава целувки,врътка задник и изведнъж се започва със сексуалния тормоз,,,почва да се кикерчи по ръцете му,нарочно си дърпа ръцете от него но неее слиза долу и почва с краката ту единия,ту другият,това продължава докато си тръгне,а след това не може да се съвземе около половин час и все гледа към вратата да се върне,хубаво че племенника не се сърди дори му става много смешно ab_041.gif

Бъди засега нямам хубав фотоапарат не искам да грозя форума с некачественни снимки,от време на време пускам някоя снимка да не ни забравите

#9824 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 December 2009 - 02:05 PM

Suzana,какви ги говориш ??? Как така ще загрозяваш форума....та ние си умираме за вашите снимки !!! Пускай смело и безотговорно,ти за качеството им не мисли.... хайде,чакаме...oc_171.gif oc_171.gif oc_171.gif
User's Signature

Качена снимка

#9825 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2009 - 03:26 PM

Ох изкефих се на снимките на Дурка, Хуба Буба, Али, Бъди и Чери................да са Ви все така сладки пинчетата wub.gif wub.gif
А в най скоро време ще направя такава фото сесия на Сиската и толкова снимки ще пfкажа,че ще ie реванширам за доста време. лека вечер на всички! af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9826 Потребителят е офлайн   sisa97 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2009 - 12:05 AM

Здравейте собственици/чки на пинчерчета,
реших да се спра именно на мини пинчер, защото искам да го гледам в апартамент и на кучето да му е "удобно" тъй като апартамента ни е двустаен.. За пинчитата ( аз така ги наричам) съм чела доста, но почти винаги съм забелязвала, че на места пише, че има и БЕЛИ пинчита.. а това след време взе да ми прави впечатление, аз доколкото знам има само черно-кафяви и пясъчни.. та затова малка да ми обясните. Също така да ме ориентирате към собственици, които очакват бебоци, тъй като планирам да си взема към януари-февруари, но дотогава все пак трябва да е на възраст, при която може да се раздели от майката ae_085.gif Знам, че е абсурдно да питам за това, но все пак може ли да ми кажете и ориентировъчна цена?

п.с. Профилът е на дъщеря ми, просто преди време тя ме регистрира, защото си нямах и грам познания за Интернет и компютрите.. Така, че да не Ви стресне това 97 :)
User's Signature

Качена снимка

Липсваш ми Алекс!

#9827 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 01:14 AM

Айде народе стискайте ни вече палци здраво , че време не остана до излизнаето на малките бебоци. Тези няколко дни са доста активни и е такава борба в коремчето на мама.
Много целувки от нас на малките ви сладурчета.
User's Signature

Качена снимка

#9828 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 09:16 AM

Цитат(sisa97 @ Dec 2 2009, 12:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте собственици/чки на пинчерчета,
реших да се спра именно на мини пинчер, защото искам да го гледам в апартамент и на кучето да му е "удобно" тъй като апартамента ни е двустаен.. За пинчитата ( аз така ги наричам) съм чела доста, но почти винаги съм забелязвала, че на места пише, че има и БЕЛИ пинчита.. а това след време взе да ми прави впечатление, аз доколкото знам има само черно-кафяви и пясъчни.. та затова малка да ми обясните. Също така да ме ориентирате към собственици, които очакват бебоци, тъй като планирам да си взема към януари-февруари, но дотогава все пак трябва да е на възраст, при която може да се раздели от майката ae_085.gif Знам, че е абсурдно да питам за това, но все пак може ли да ми кажете и ориентировъчна цена?

п.с. Профилът е на дъщеря ми, просто преди време тя ме регистрира, защото си нямах и грам познания за Интернет и компютрите.. Така, че да не Ви стресне това 97 :)

Ама това кое поредно куче ще Ви е? Какво ги правите тези животни, изхвърляте ли ги? Аз специално прочетох за две Ваши предишниdry.gif . А в този форум сте от две години и знаете, че не се толерира търговията с неродословни животни в него, така че не задавайте такива въпроси.

Алина, стискаме ae_085.gif !
User's Signature

Качена снимка

#9829 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 09:58 AM

Добро утро на всички ab_041.gif .Buddy28 точно на тази тема попаднах,хубава е ама за сега сме само на "седни",смятам да продължим нататък,поне да го науча да ме следва и като го извикам да идва,още 2 седмици ни остават до 3тата ваксина и ще можем да излизаме,че до тогава да може да се научи wub.gif.alina и ние ще стискаме палци дано всичко мине добре ns22.gif.Да ви се похваля от вчера вече почнахме да лаем,особено когато е гладен или иска да го взема,иначе досега издаваше някакви подобни звуци но не истенски лай,смешко,случвало се е да излайва и когато спи af_089.gif.Мисля си днеска да му взема нагръдник,да може да свикне с него,но незнам на къде да се ориентирам,кажете от кой сте доволни.Лек и хубав ден ie_146.gif
User's Signature

Качена снимка

#9830 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2009 - 10:46 AM

Добро утро tb_195.gif wub.gif
Алина стискам палци , дано всичко мине по мед и масло ............и да Ви се напълни къщата с малки мъничета ae_085.gif
и показвам некачесвени снимки на Сиси .............моля да ме извините за лошото качество

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9831 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 11:27 AM

Добро утро, Благодаря на всички ви. Сега наистина се нуждая от кураж. Преди една седмица аха бях по смела , но с наближаването на това иначе страхотно събитие се сковавам от паника. Иначе изчетох всичко за раждането за да съм по сигурна. Нашите ветове и те са в очакване и са винаги на линия за нас така, че поне от този факт съм малко по спокойна. Само моля за едно съветче относно това каде да роди. Аз съм приготвила един по голям кашон за самото раждане и след това мисля пак да са си в къщичката. ВИЕ какво ще ме посъветвате. Прегръдки на вас и много целувки на мъниците ви.
User's Signature

Качена снимка

#9832 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 01:30 PM

alina желая ви леко раждане и скоро да се похвалиш и да ни зарадаш с много снимки на бебоците .Само не се стряскай много че те душичките усещат когато сме притеснени ако нещо те притеснява по време на раждането звъни на вета .
Сара в началото докато бяха новородени бебоците беше в един голям леген по лесно ми беше да сменям постелките и да го почиствам след това ги преместих в един кашон от ТВ отдолу с найлон че започнаха да излизат от легена .Имай в предвид че в началото мама ще ги изпишква но като поодраснат ще пишат и трябва да ти е удобно да почистваш след тях .Аз като пораснаха и започнаха да пишкат из кашона започнах да им слагам бебешки памперс и да ги уча да пишкат на него хората при които отидоха след това бебоците се хвалеха че много бързо са се научили къде трябва да пишкат .
Ако имаш още въпроси питай ще ти помагаме . wub.gif
Гале много е сладка госпожица Сиси честито първо разгонване имаше и още една госпожица но забравих коя е честито и на нея . wub.gif
Гале Дурка, Хуба Буба, Али, Бъди и Чери много сладки снимки да ги нацелувате всички пинчета по сладките муцунки .

#9833 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 02:14 PM

Прикачена снимка
Цитат(magi801029 @ Dec 1 2009, 09:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добро утро на всички tb_195.gif ,huBBa__buBBa и моят е същият звяр ab_041.gif .Вчера като се рових и намерих една тема:как се обучават кученца wub.gif ,много е полезна,вчера започнахме и първия урок,вече реагира на командата "седни" ae_085.gif,днеска продължаваме със следващото,пожелайте ни успех ab_041.gif .Как е с вашите пинчовци?

хах хаха... ab_041.gif
Оу, ние с Али засега сме усвоили само "Хайде на мястото, муцуно." и "Не!" и "Пусни",но последната се изпълнява при добро настроение...хаха а тези дни бяха наистина чудесни за разходки жалко, че Али още няма трета ваксина,но... всичко с времето си tb_195.gif
Хубав ден.

User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#9834 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2009 - 04:16 PM

Мале-е-е-е-е, доживях да видя милото ми Сиси wub.gif wub.gif wub.gif ! Толкова е пораснала и така се е разхубавила! Да я нацелуваш от мен! Още снимки!

alison, много е сладка малката кукла и има чудесна жилетка ge_063.gif (представям си с каква големина е ab_041.gif ab_041.gif ). Има една табличка във форум чихуа за килограмите по месеци. Мисля, че беше в темата "Искам чихуа". Понеже питаше до кой месец растат, оттам можеш да се ориентираш колко килограма ще стане. Чери я беше копирала и в нашия форум, но не помня на коя страница.
User's Signature

Качена снимка

#9835 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 09:49 AM

Явно нямате интернет, темата ни ще мине на втора страница.
А ето какво прави Бъдко през деня- zz_227.gif и sg_071.gif :

в началото и две минути по-късно
Прикачена снимкаПрикачена снимка

после малко се въргаля по леглата

и най-накрая ............. заспива
Сутрин потичва жизнерадостно и после цял ден мързел ab_041.gif !
Хубав ден на всички!
User's Signature

Качена снимка

#9836 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 10:26 AM

Ани, ти вече почти мъж си имаш у дома! Бъди е пораснал доста wub.gif много послушен е станал ...........щом по цял ден е в постелята и зарежда за слетобедната разходка и щуреене. af_089.gif af_089.gif И апетит си има момъка ae_085.gif
Сиската и тя по цял ден лежи ,но пък няма апетит изобщо.Тя сега е временно болничка,но по принцип е злояда.
да го нацелуваш дългуча va_010.gif va_010.gif когато е буден sg_196.gif
User's Signature

Качена снимка

#9837 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 03 December 2009 - 03:24 PM

Ани,много драго ми става като го видя тоя хубостник,ама наистина е пораснал,но нали за това ги храним в крайна сметка ab_041.gif започва да възмъжава момъка вече,ама май само в тяло го докарва иначе муцунката му е същата бебешко-невинна.Да я нацелуваш тази черна мишчица от мен.Малеее ако знаете аз какво го правя Арчи,сигурно му идва да си хване очите вече....ама какво да направя,то е по-силно от мен.
alison(aly)малката е просто разкошна,и каква хубава шаренка дрешка си имате,а как и отивааа пу пу да не го урочасам малкия бонбон

Искам да помоля всеки който има възможност да се включи в това благородно начинание,което са захванали съфорумците от "Без дом" http://forum.dog.bg/-t30368.html ,тя и Ани го беше пуснала,но от напомняне глава не боли md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#9838 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 04:02 PM

Цитат(chocolate80 @ Dec 3 2009, 03:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
......Малеее ако знаете аз какво го правя Арчи,сигурно му идва да си хване очите вече....ама какво да направя,то е по-силно от мен.

И аз съм така ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif . Не мога да се въздържам! Иначе аз го снимам отблизо и затова изглежда толкова голям. Много е пораснал, но все пак е 2.100 кг, така че.........мишка. И яде веднъж дневно, но поне с апетит.
User's Signature

Качена снимка

#9839 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 07:31 PM

Да ви се оплача какво направи моята откачалка преди малко. Седи тя пред врата и драска леко, за да излезе навън, но ние мислехме, че е за да отиде при Бък (нали е разгонена) и никой не й отвори и след малко пристига тя, качва ми се на леглото и аз реших, че си ляга, а тя най-безочливо ме гледаше в очите, клекна и се изпика..лелее такъв бой и караница изяде, може и ние да сме виновни, ама не вярвам за 3 часа толкова да й се е пишкало, като се има в предвид, че понякога се е налагало по цял ден да не излиза и е стискала. Сега е наказана и не знам дали въобще й прави впечатление, стои си в къщата и спи, а аз тука се ядосвам.
User's Signature

Качена снимка

#9840 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 07:53 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Dec 3 2009, 07:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да ви се оплача какво направи моята откачалка преди малко. Седи тя пред врата и драска леко, за да излезе навън, но ние мислехме, че е за да отиде при Бък (нали е разгонена) и никой не й отвори и след малко пристига тя, качва ми се на леглото и аз реших, че си ляга, а тя най-безочливо ме гледаше в очите, клекна и се изпика..лелее такъв бой и караница изяде, може и ние да сме виновни, ама не вярвам за 3 часа толкова да й се е пишкало, като се има в предвид, че понякога се е налагало по цял ден да не излиза и е стискала. Сега е наказана и не знам дали въобще й прави впечатление, стои си в къщата и спи, а аз тука се ядосвам.

ами може да е искала да ходи на разходка но да знаеш , че те тей кат са наспът стават да се изпишкат .
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема