Мини Пинчер
Публикувано: 04 December 2009 - 11:17 PM
Пак съм се отнесла и съм пропуснала събитието
дано не съм се забавила много с пожеланията да са живи и здрави.Гледайте се сега,пък има време да решавате дали ще си ги оставите
Галка 43 какво стана с кастрацията ?
http://www.vbox7.com/play:a8ab0db3

Галка 43 какво стана с кастрацията ?
http://www.vbox7.com/play:a8ab0db3
Публикувано: 05 December 2009 - 02:09 AM
Оле-ле-е-е
......................голяма радост!
Алинка, честито мила! Да са ви живи и здрави! Наистина после ще му мислите какво да правите. Направо са невероятни (пу-пу), а номер 1 е колкото останалите два
. Как е мама? Целувки и на нея и на бебоците
! Разправяй често как сте и пращай снимки. Как се казват? И на майка им не знам името, сега се сетих, че си станала баба
.

Алинка, честито мила! Да са ви живи и здрави! Наистина после ще му мислите какво да правите. Направо са невероятни (пу-пу), а номер 1 е колкото останалите два

Публикувано: 05 December 2009 - 09:36 AM
ДОБРО УТРОООООО Благодаря на всички ви. И маминка и бебоците са добре. Вече сме сменени и сухички.Малките пиявички се напапаха и спинкат. Още си нямат имена , но вече мислим по въпроса. Днес отиваме да вземем витаминки за майчето, че ще са и нужни силици да отгледа малките зверчета. Страшно е грижовна и ги пази много.Вчера след раждането майчето мина и през видеозона да видим дали всичко е наред . Сега съм спокойна, че всичко мина ОК. Днес ветовете пак ще минат да я погледнат. Ох забравих да ви кажа май какава кавалерия от ветове си имахме . Един беше тук на място по време на самото раждане , а другите 3-ма постоянно звъняха по телефона да питат как вървят нещата. Все още немога да си намеря място от радост
. Пожелавам ви хубав уикенд и топло време . Целувки и прегръдки на всички буболечета и техните човешки МАМИ

Публикувано: 05 December 2009 - 01:19 PM
Цитат(alina @ Dec 4 2009, 08:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и първия фотос на малките ми принцески. А и трите ще си останат при нас.Мъжа ми постоянно звънеше по телефона и накрая отсече , че няма да ги давамееееее
Снимката е няколко минутки след излизането на последното бебе. Това от дясно е номер 1 , това пък от ляво номер 2 и това в средата най-отдоло е номер 3. Охххх толкова съм абе няма как да го изразя с думи!!!!!

Уау още едно голямо семейство като нас

Публикувано: 05 December 2009 - 07:18 PM
Здравейте на всички. Искам чесно да си призная нещо и да кажа колко прави сте били за всичко относно заплождането на мини пинчерите. В началото, т.е първия месец след като е забременяло кучето радоста от това, че ще има малки е голяма. Да ама една седмица след първия месец започва страшното, защото кученцето толкова наедрява, че чак е плашещо.Наистина рисковете при малките породи е 100% по голям за объркване на нещата в една такава ситуация. Искам с цялото си сърце да се извиня на всички онези от вас които , най-искрено ми обясняваха колко е опасно. И нека всички онези които решат да направят такава стъпка да премислят най-малко 10 пъти дали наистина са готови да поемат тази отговорност.
НАЙ-ИСКРЕНО МОЛЯ ЗА ВАШЕТО ИЗВИНЕНИЕ МОМИЧЕТА!!!
Ето една днешна снимка на малките и тяхната мама която познавате от преди.
МАМА САСИ И НЕЙНИТЕ МАЛКИ ПИЯВИЧКИ.
Моля помагайте с имена за бебетата!!!
НАЙ-ИСКРЕНО МОЛЯ ЗА ВАШЕТО ИЗВИНЕНИЕ МОМИЧЕТА!!!
Ето една днешна снимка на малките и тяхната мама която познавате от преди.
МАМА САСИ И НЕЙНИТЕ МАЛКИ ПИЯВИЧКИ.
Моля помагайте с имена за бебетата!!!
Публикувано: 05 December 2009 - 09:52 PM
Имам една снимчица, но само да не се уплашите, аз определено се стряскам като я погледна. Иначе Саси забременя на 2.170 кг. На снимката има и едно незнам дупе ли е или главичка.Наистина повярвайте ми, че последните 2 седмици бях в ужас. Тази жилетка домашно производство и беше голяма преди да забременне, а сега..........Ъъъъъ забравих , таткото е пясачен , донесен е от Унгария. Имам снимки на телефона на мъжа ми на мъжкия, но трябва някой да ги свали, че аз незнам как.
Публикувано: 05 December 2009 - 09:58 PM
Честито на младата мама :) Всички сте много сладки,кавчам няколко нови наши снимки,за да не ни забравите
Бубка като една малка госпожица,любимата и играчка е....четката ми за коса
На последната снимка май се вижда как ляга върху зъбите му и си почесва гърба.

Публикувано: 05 December 2009 - 10:24 PM
Благодаря ти Бубка. А вие сте много сладички
При мен ще трябват повече четки че са 3 моми. Вече си имаме имена
Най-дундавото е Ичи ( така я кръсти още с излизането и на бял свят големия син на мъжа ми), номер 2 (тя е страшна хитруша и е много подвижна, все щъка насам натам) ще е Хера, а това най-мъничкото фъстъче ще се казва Каси (Касиопея)

Най-дундавото е Ичи ( така я кръсти още с излизането и на бял свят големия син на мъжа ми), номер 2 (тя е страшна хитруша и е много подвижна, все щъка насам натам) ще е Хера, а това най-мъничкото фъстъче ще се казва Каси (Касиопея)