Мини Пинчер
Публикувано: 10 May 2006 - 08:35 AM
Чочко вече е по-добре, няма температура, храни се, пие вода с мед super best но днес и утре ще продължим с антибиотика.
Така и не го разбрахме от какво беше болен ouu но по-важното е, че се оправя.
Станал е на мама глезанчето, защото не се храни сам, а аз трябва да му подавам гранулка по гранулка. За вадата го гоня из целия двор и му я давам с лъжичка oleeee Като заспя вечер той ме избутва от възглавницата и се разполага като бей w) на нея.
Като излизаме от къщи той е пръв пред вратата - не е стоял една минутка сам.
Като характер много се промени, незнам дали ще се превъзпитаваме, ама и такъв да си остане ще се радваме, че е сред нас super best
Публикувано: 10 May 2006 - 11:07 AM
Публикувано: 10 May 2006 - 11:09 AM

Публикувано: 10 May 2006 - 12:01 PM
Лазо ела в Ракитово -близо е до Пловдив има само момченца пинчери.Сигурно ще са много щастливи да видят момиченце.
Ама наште момченца са много дребнички--вие колко кг сте.
Публикувано: 10 May 2006 - 12:39 PM
Цитат
choko_an и слонски бутчета да му варя b) това е полужението, просто си е елегантен.
Лекарите казаха, че не е хубаво да му давам пилешки историй точно сега, понеже пилетата ги блъскат постоянно с някакви лекарства + витамини, ако е домашно да.
Пък и аз нали го храних с пилешки глави и шийки ouu
Публикувано: 10 May 2006 - 02:47 PM
Прикачени файлове
-
SSA40978.JPG (191.03K)
Брой сваляния: 239
Публикувано: 10 May 2006 - 03:03 PM
Чафи, наистина може да дойдем до ракитово, понеже нашата госпожица няма и 2 кг. а е вече на 2 години. тук в Пловдив обиколихме няколко момченца, но всичките сравнени с нея са гиганти. Ако искаш миостави някакъв телефон за по-лесна връзка.
Прикачени файлове
-
_______22_.jpg (99.63K)
Брой сваляния: 206
Публикувано: 10 May 2006 - 06:22 PM
Кети ни ми е ясно Биги към кои спада--па за Чафун нали знаеш че сме бързаци--от вратата за краката b) b) b) b)
за дупето има нещо верно--Биги се пробва ама ние взехме да викаме иииии l)
Публикувано: 11 May 2006 - 09:47 AM
Моя кърлеж в събота ще има среща с ходеща пингвинка--дано срещата бъде консумирана и плодотворна.Ако се изложи b) резервния вариант е Чоко.Аз от вчера му обяснявам кво требе да се прави на първа среща w) ама още май се чуди дали да не d) нанякъде b)
Публикувано: 11 May 2006 - 10:15 AM
Цитат
-Аз имам тука едно куче "пинчерче" 4 кила, жълто, 30 сантима. Търся си мъжки!
-У-у-у, съседите имат също "пинчерче" - 1,5 кила, черно, 20 сантима! Дай да ги съберем!
...
-Ами моето е розово на бели точки, високо е 10 сантиметра, има рога и изправени уши.
-Супер, "сърнисто пинчерче"! Моето пък е 40 сантиметра, има хобот и къдрава опашка. То е "слонесто пинчерче"...
...
Не знам. Направо съсипвате и малкото, което е останало от породата. Убедена съм, че всяко от вашите мили животни е прекрасно само по себе си. Но за жалост връзката им с пинчера (по смисъла на породата Пинчер) е твърде далечна. Никак не искам да се изказвам като СС-овец в стила "тия помияри къде сте ги повлекли" - не ме разбирайте погрешно, но ви моля да мислите преди да развъждате кучета с неясен произход. Ако не друго - може да са твърде близки роднини. Може да затвърждавате генетични болести. Може да правите грешка.
Публикувано: 11 May 2006 - 10:26 AM
Яд ме е че моя нема рога-иначе рита дращи и хапе-само дет неможе да муши. b)
Шегувам се b) b)
100% съм сигурна че просто ще се срещнат да поиграят--едва ли ще станем развъдчици b) аз също съм против да се раждат кученца кога требва и не требва b) и от кой може и неможе.
Ама свят голям хора всякакви и т.н.
Публикувано: 11 May 2006 - 05:33 PM
Целувки на всички ергени да сънуват мокри сънища със Сара b) w)
Публикувано: 11 May 2006 - 06:03 PM
Мойто страхливо диваненце w) снощи пак с висока температура... стоплиха най-накрая нашите лекари, че я вдига от страх, зор и т.н. oleeee
Казаха да я мерим днес в къщи. Пет пъти я мерихме и два термометара счупихме b)
38,2 отиваме тази вечер да ни боцкат - 39,5 - луда работа ouu
Много цунки на всички чаровни и умни муцунки w)