Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#1181 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 31 May 2006 - 05:35 PM

Цитат

Анче ти да не ги продаваш тия сладури--иначе не знам кво ша я правиш тая група от дребосъци .
Анче --в моя се е вселил  цял полк запасняци-нема нищо нежно и миличко. b)  b)  b)

Да Лина, наистина ги развъждам. Дребните още не съм заплождала ,но иам други кучки ,които не са мои. Даже ако имате мъници ,които да продавате може да ми кажете ,защото аз търся . Сега като съм в майчински трябва да се занимавам и с надомна работа, няма как.
Ау, ама как само го определяш твоят сладур-не вервам. Тои е толкова миличък на вид , чеее сигурно малко преувеличаваш. b)
Ти да видиш моите какво чудо са... направо като петглава ламя
Като излязат и ако видят комшийският ротвайлер ииии става страшно.Хич не мога да ги надвикам. А той ,като вдигне главата, обърне весело уши назад и направо ще си счупи опашката от мятане. Те моите не признават такава игра и го искат в купичката си веднага. dribble
Аз и кавказката я заплождам ама нещо не уцелвам мъжкар.Единият дебел едвам се надига и нищо не направи , другият пък се оказа ,че вече му натежали годинките и краката не го удържаха и докато се пробвам с тях и момента минава. Сега си диря хубав мъж за нея.
Сериозно ,ако имате кутрета и искате да ги продавате ми се обадете.
И понеже няма ден на домашният любимец аз включвам моите към утрешният празник. И желая на всички много здрави ,весели ,умни и влюбени във вас любимци. Нека да са ви спътници много години и да изживеете прекрасни моменти с тях. w) w) w)

#1182 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 06:45 PM

bl) Боже,Анче на мене от тая"надомна работа"направо ми настръхва косата... bl) всички казват ,че е много рискована бременноста на тези мъници.....а ти как се решаваш - незнам.Аз изпитвам страх само при мисълта че може да родят в къщи,да им се случи нещо,нещо да се усложни... и т.н. oleeee По-лесно е да намериш на мъжа ти още една работа за повече пари,или любовник да плаща сметките l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1183 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 June 2006 - 12:11 AM

Наистина бременността им е рискована. Аз досега не съм израждала от мини пинчерите. Питя ми е раждала два пъти , но тя не е от дребните. Иначе аз винаги съветвам другите да не си заплождат малките пинчерки и ги предупреждавам за рисковете. И аз още се чудя и понеже не е дошъл момента ми е лесно ,но незнам дали ще го направя накрая. Може и да си остана просто с много любимки. Спокойно ,не съм печалбарка, както сигурно си мислиш.
А за любовника , хем малко спя и пак не остава време да си помисля за такъв. А мъжлето си ми е добричко и трябва да си отварям очите bl)
Сигурно вече ме намразихте s) и ви се иска bash .

#1184 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 07:55 AM

хора здравейте
и аз имам едно прекрасно маниче ( на година и 6 месеца е ама карай ) пак е манинко :РР
сега ше ви го покажа :))))) w) w)

MOD:Като остовим настрана факта, че постът ти е написан забележително неграмотно - колко време трябва да бъдеш в този форум, за да разбереш, че не бива да се качват снимки по-широки от 500 пиксела?

Прикачени файлове

#1185 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 07:56 AM

сажелявам за малко големия размер на снимката! ама нямах по малка :( w)

МОД: Снимките се ОБРАБОТВАТ, когато изглеждат така или размерът им е неподходящ. И прочети ТОВА, моля. То се отнася до подписа ти.

Прикачени файлове

#1186 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 08:06 AM

Здравейте а мусито и неговото сладко мъниче w) Разкажи повече - момченце или момиченце е и как се казва - има много нежна главичка w) и как се разбира с питбула ще е най-интересното да разкажеш b)
User's Signature

Качена снимка

#1187 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 09:40 AM

Здравейте r) И аз като Анчето си включвам двете кучета към днешният празник cheers Пожелавам на всички майки да си слушкат мъничетата, а те да бъдат най-щасливите, най-игривите и най-здравите d)
Да им купите днес по едно кучово шоколадче - та да си го хапват до 01.07 dribble b)
Да му мислят тези с големите кучета, дето трябва да къпуват 5 шоколада за 5 мин. b)
cheers

#1188 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2006 - 10:28 AM

Анче споко-обичаме те.Ние си се шегуваме помежду си-- за любовник.Всички сме семейни с деца покрай нас и мъже дето по някой път ни вдигат нервата.
Аз като ме ядоса моя му казвам---Прозорците ли да измия пак или да взема да си хвана любовник.Па той ми се хили насреща и ми вика пак да ги измия тия прозорци.Та така си се смеем с Чоко-ан.
Мукито разказвай за твоето мъниче--та те наште са по стари о твоето b)

#1189 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 June 2006 - 10:58 AM

[quote name='4afi' date='Jun 1 2006, 10:28 AM'] Анче споко-обичаме те.Ние си се шегуваме помежду си-- за любовник.Всички сме семейни с деца покрай нас и мъже дето по някой път ни вдигат нервата.
.
Радвам се ,че не ме линчувахте. А това за прозорците много ми хареса , но да не ми се налага да го правя ,че ужасно мразя да ги мия. s) Май да го заплаша ако ме ядоса той да ги измие е по-добре, а? fow
Мукито сладурана ти е куклата. Точно като твоето мъниче съм виждала в Плевен.
Вие може да давати шоколадчета ама моите зверчета днес чак се сбиха за дъждовни червеи навън. Вчера се смях с тях -малката Лили тича с един червей и всички след нея ,а духаше много силен вятър и като я духна вятъра и направи няколко кълбета. Вече се чудя дали изобщо ще порастне тази бълхичка. Ама цял ден се боричкат с Мая.

#1190 Потребителят е офлайн   MyCuTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 01:39 PM

много се извинявам за големите снимки не се съобразих изобщо w)
Katrina
здравей .. Мъжко е Арчи се казва апак питбулката ми е на 48 дена и за сега се разбират перфектно да не ги урочасам ;))) d) играят си много и 2 та ги обичам много w) ако имате някакав по конкретен въпрос питайте ;) super best

#1191 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 01:49 PM

Абе Анче-е-е-е oleeee аз на твоите бълхички не мога да им запомня имената ouu Отивам да ги диря по снимки в snimka.bg
Дано да си ги снимала вичките поименно worthy b)

#1192 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 June 2006 - 02:05 PM

Keti, успя ли да разбереш кой какъв е от снимките. Те са малко кофти ,че и апарата не е първа прелест ама не могада ги хвана да позират. Таман се наведа и те скачат по мен. d) dribble

#1193 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 05:18 PM

b)Леле Анче -това наистина беше шега,ама Лина вече ме изпревари!Ние сме безобидни и обичаме да се шегуваме ,надявам се че ни разбираш!!А за прозорците-решението е по-дебели пердета и аз не обичам да ги мия l) l) oleeee А за кученца направо ти завиждам че ги имаш super best ама и аз като Кети още не мога да разбера кое как се казва и все се обърквам oleeee Затова може да ни разказваш за всяко поотделно-и естествено придружено със снимка,та дано ги научим!!
User's Signature

Качена снимка

#1194 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 01:07 PM

Цитат

Keti, успя ли да разбереш кой какъв е от снимките. Те са малко кофти ,че и апарата не е първа прелест ама не могада ги хвана да позират. Таман се наведа и те скачат по мен. d) dribble

1super много са готини w)
на една от снимките - Питя и Арчи - Питя изглежда като родвайлер в сравнение с Арчи b) Колко килограма е?

#1195 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 June 2006 - 03:19 PM

Keti, моето Питоши (мини свинчерчето) тежи само скромните 6100г .Сега като е бременна не съм я теглила ,но предният път стана 6800г и роди 6 кученца. Скоро и предстои раждане и се опъва по диваните. Тя има нЕнероЯтен апетит и постоянно я ограничавам. Ох , да можеше поне малко от апетита и да вземат другите worthy ...мечтииии. Роксана (най -голямата от малките) изяде две гранули или парче месо и започва да заравя. cry2
От вчера Арчи ходи като Шварценегер у нас ,защото има доведена мадама.
Вече втори ден моите дребуси са разочаровани ,защото не ги взимам на разходка. Веднага се навират в багажника на коичката и се крият ,за да дойдат с мен. Ама бебчето ми се разболя и ходих по болници и не мога да ги извеждам с мен.
Много им е мъчно ама няма как. След ден ,два пак ще надничат от багажника и хората ще се чудят какво е това ръмжащо бебе brows b)

#1196 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2006 - 05:11 PM

Анче то у вас е голям купон че и бебета чакате oleeee .Честно и аз ти завиждам . b) От какво е болно твоето бебе надявам се да не е сериозно .Рали я видахме както и твоите бълхички само бебчо не сме видяли .

#1197 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 June 2006 - 05:51 PM

Гали, моето Стефи е хремаво ,но във Варна има бум на вирусната пневмония и съм на тръни. Сред бабешки цярове изглежда ,че ще овладеем положението. Дано да премине и да не е пневмония ,че всички го прихванахме.
Трябва да я снимам като я обикалят кучетата .Веднъж докато си я кърмих и котката минава и цап едно езиче по косичката и гледа господарски.
Гали , не си кастрирай Сара. Много често правят тумори и бъбречни проблеми ако са кастрирани. Женското куче много лесно се опазва ,а ако те е страх от цапане може и гащи да и сложиш или памперс. Даже ще ти кажа как да не го събува.
Като си намеря фото -шоп ще пускам и тука снимки.

#1198 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2006 - 09:25 AM

Анче то в това променливо време много бързо тръгват инфекциите .Дано да се разминете само с хрема че както не могат да сучат бебетата като са със запушено носле голям ти е зор сигурно докато се нахраните .Не я знам Сара кога ще се разгони сега на 9.6 ще стане на девет месеца твойте кога се разгониха .
Вчера ходихме сас Сара и татко и на центъра коронясваха Царица Роза голяма излагация беше закъсняха 40 мин . отделно бяха сложили на средата на центъра пет реда скамейки от които нищо не се виждаше .Нашата Сара по едно време и омръзна да я гушкам а пък и на нас ни омръзна да надничаме от тук и там и пак нищо да не видим и си тръгнахме .Сигурно има пет килограма вече откъснаха ме се ръцете да я нося че не иска и в съпруга ми да стои другия път ще си изровя кенгурото от децата b) пък като искат да ми се смеят

#1199 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 03 June 2006 - 10:58 AM

Гали , всяко куче се разгонва различно. Първата ми кучка се разгони на 7 м , а сестра и на 10м. Моята Роксана ще стане сега на 1г този месец и още не се разгонила ,а сестра и се разгони на 9-10 м. Давам ти примери със сестри защото така си проличава , че наистина е специфично за животното. Обикновенно по-дребните женски от едно котило се разгонват много късно. Природата си знае работата.
Колкото до килограмите имах една превъзходна кучка ,която ми я убиха ветеринарите от некъдърност, тежеше 5 кг , но никъде не съм ходила без нея. Това животно даже ми четеше мислите и не се налагаше да говоря. Ако си видяла снимките Робин и е син ,но стана много едър и само в главата прилича на майка си. Тогава се подлъгах от тъпите съвети на ветеринарите ,че женското куче трябвало да роди поне веднъж. Глупости на търкалета. Ако не ги бях послушала сигурно още щеше да сме заедно или поне до скоро. Сестричката и я бях подарила на една приятелка и преди два месеца почина от старост. Тази Роксана е живяла с много различни животни от змии до лъвчета. Абе поне си поживя докато беше жива и ме дари с много любов и щастие.
Оф, аз яко се отплеснах със спомени ама много си ги ги обичам всичките предишни кучета, но това не означава ,че сегашните ги обичам по-малко.

#1200 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 June 2006 - 12:51 PM

моя еееееееееееееее

Прикачени файлове

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60