Мини Пинчер
Публикувано: 18 July 2006 - 06:09 PM
За изложбата имало записани 400 участника и ще има и записвания на място.Направо не знам как ще успея да ида ,но ще се пробвам поне за неделите. Имам поръчка и от шефа ми да гледам договете ,че той си търси. Дано поне до тогава да мога да продам кученцата ,че да е по -малко работата ми. worthy
Публикувано: 19 July 2006 - 12:39 PM
Цитат
НЕ, иска да го изяжда -звери се, дръвчи се ouu много е лоша s)
Чочко, колкото шамара е отнесал за 2-ве години тя отнася по толкова за два дена и след всеки шамар слуша по две минути. А от наказания въобще не и пука - стои с часове на определено място и в повечето случеи oo блаженно. Май няма да мога да се справя с тази лудетинка и ще трябва да я пращам на училище.
Публикувано: 20 July 2006 - 02:07 PM
Публикувано: 21 July 2006 - 08:49 AM
Цитат
АМИ средата на август oleeee - изкочи ни ангажимент за два часа, но е много далече от Ракитово s)
Снощи мен и Чочко ни е нахапал комар a) някой да знае с нещо могали да го намажа? Комара го отрепах - бая кръвчица си е пийнал от мойте крака и от врата, ушите и коремчето на Чочко (love)
Публикувано: 21 July 2006 - 10:50 AM
Публикувано: 21 July 2006 - 12:04 PM
Радвам се, че ЧафунЧо ще дойде с вас на море super best
Вземи му най-любимата играчка и гледай сам да влезе в морето покрай нея!
Че съм виждала, как ги вкарват милите на дълбокото и като ги пуснат от там към брега bl) bl) bl) водата чак пулсира от туптящото им сърчице (love)
Пожелавам ви весело изкарване BEER
Целувки за всички пинчета w)
Публикувано: 21 July 2006 - 12:16 PM
Кети ,ако го сърби Чочко дай му нещо антихистаминово. Пръсни го пак с Фронтлайна ,че да бягат гадините с хоботи. NNN
Публикувано: 21 July 2006 - 12:58 PM
Публикувано: 21 July 2006 - 02:00 PM
Всички играчки ще понесем с нас-и леглото му-и най-вече пингвинка b) Ще снимам много и после ще гледате и ще му завиждат всички пинчета l) щото появи ли се на плажа всички женски кучета ще му скачат b) b) b)
Публикувано: 21 July 2006 - 02:40 PM
Цитат
Сърби го и се чеше, та пушилка се вдига oleeee
Не мога с фронтлайн, капан е преди 20-на дена bl) пък и той комара ще да е бил пиян или с хрема.
Абе Анче, ти мене ме третираш като дофтор ouu ей това -->антихистаминово (дето не мога да го напиша, че да го запомня ли worthy )
Ветовете ми дадоха нещо като спирт + йод и с клечка за уши туширах - в момента спи oo Аби му дъвчи ухото, а котаранчо си играе с опашката му...
Катрина, вие ще взимате ли Майлс? -кажи ДА!!!!
Лина, нищо няма да му стане r) остави го диваненцето да се надивее d) може и да му мине коремчето от солената вода b) Чочко все забравяше, че морската вода е солена и много му се смееха, като отидеше да пие от морето - откат, кихане, мръщене и на бегом до неговата чаша b)
Публикувано: 21 July 2006 - 03:23 PM
Публикувано: 22 July 2006 - 02:49 PM
Сега спи като къпан-направо от вратата на леглото-чак си похърква...А от Катрина ще чакаме снимките.
Кети надявам се и вие да дойдете с бандата,Лина ще се е върнала от морето и да запознаем мъниците-крайно време е вече!!

Публикувано: 23 July 2006 - 01:56 PM
Прикачени файлове
-
1136849473133_1_.jpg (3.05K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 23 July 2006 - 04:56 PM
Ама първо - добре дошли на Пиписи и Изабела! Разказвайте бързо повече за вас-откъде сте и давайте снимки :)
Ние да си кажем ама много хубаво си изкарахме :) Много сме щастливи най-вече че се видяхме с Ани и Чоко, и двамата с Майлс сме доволни, предоволни от екскурзията! 1super На Бор е много хубаво - бих искала да остана за повече време-страхотно е да отидат 2-3 и повече семейства и вечер да си правят барбекю, а през деня да обикалят гората или да се излежават на слънце пред басейна! Надявам се наистина да можем пак да отидем август. Ето една снимка на двамата сладури, другите са на http://snimka.bg/alb...d=50640&photo=1
http://images09.snim...0954615-big.jpg
Публикувано: 23 July 2006 - 05:32 PM
Чафи обаче ,е толкова уплашено горкото...ми то къде е видяло толкова много хора.. oleeee l) l) l) Лина направо се е видяла в чудо....и както ми разказва по телефона...излиза че го е страх да не го оставят на това"ужасно"чуждо място-морето worthy worthy worthy сега го свикват да стъпва на земята oleeee защото до сега е било все в ръцете им та не могат и една BEER да изпият l) l) l) та ще чакаме подробни новини!
1super
Добре дошла на Пиписи bravoS и понеже сме много любопитни...чакаме разкази за Изабела-пък нали си е и момиченце... dribble наостряме още повече слух... w) w) w)

Публикувано: 23 July 2006 - 08:40 PM
Ето една снимка но е малко лоша
Моля, слагайте по-малки снимки. 400, максимум 500 пиксела в широчина.
Прикачени файлове
-
123.jpg (20.49K)
Брой сваляния: 60