Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2321 Потребителят е офлайн   CoRso_Man Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 October 2006 - 07:02 PM

я вижте моя пин4ер
малко дрогиран ама ;) ;) ;)

Прикачени файлове

User's Signature

Cane Corso - Italian Mastiff[br]Качена снимка

#2322 Потребителят е офлайн   CoRso_Man Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 07:03 PM

и това ку4е му е брат

Прикачени файлове

• Прикачен файл  7642.jpg (61.72K)
    Брой сваляния: 68

User's Signature

Cane Corso - Italian Mastiff[br]Качена снимка

#2323 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 07:14 PM

Цитат

Дани хич не се притеснявай според мен всичко ще мине без проблем само ще трябва да се пазиш да не те удари d) Анчето се справя с пълна къща с d) d) d) и бебе че ти няма да се оправиш 1super пък и си мисля че животните усещат инстинктивно че си имат работа с бебе и са много внимателни с него

Галя, Анчето е майка героиня 1super , сигурно спи за 10мин. и то с отворени очи. b) Аз докато разходя куч, докато го измия, оправя и деня минал b) .
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2324 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 06:06 PM

Забеляза съм , че пинчерчето от другия блок като ходи все завърта краче ..много странно ми се видя, като заговорих с момичето, то каза, че всички пинчовци така си ходели. bl)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2325 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 06:52 PM

Цитат

Галя, Анчето е майка героиня 1super , сигурно спи за 10мин. и то с отворени очи. b) Аз докато разходя куч, докато го измия, оправя и деня минал b) .

Дани виж какво вземай и ускорявай темпото от сега че като се роди бебето ще е обратното ще спиш 10 мин миеш наакано бебе храниш и в паузата трябва и d) да разходиш b) да беше си взела пинчер в багажника на количката щеше да го возиш wink

#2326 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 08:56 PM

о аз отдавно не съм влизала ма е на-ето ме! b)
така почвам:
Честито на Дени за бебо!лека бременност и не се тревожи той кучо ша ти помага-бебе на конче на кучо и... b) !!
хах на Анчето пердето-е то добрече са само петна,че можеше и някоя бая "малка" дупчица да има!! b) l) !

аз за малко да накарам наште да взема Малуши-ама не се получи!! s)
иначе сега сме се опнали,че днеска цял ден сме гонили на баба пилетата b) и бягахме от къщи и лаехми по колите,та кака да тича и да вика по нас!! l) b)

късмет на тези с родени и тези с неродени вси ощи бебешори! r)
и целувки на всички -биг и смол догс! b) l) b) и поздрави на мамите! r)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2327 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 23 October 2006 - 09:37 PM

Ако и вие имате толкова кучета ще се справите 1super , я вижте Лина , тя целият квартал е осиновила.....аз за толкоз сили немам oleeee oo
danissa , как точно ходи пинчерчето? На моето започна да му излиза крачето от колянната става и ще трябва операция.
Да ти кажа най -трудно ще ти е когато трябвада разходиш.....ама аз не му знам името, кажи как се казва рота ,че скоро вместо рота ще пиша взвод.

Гале , я да си земеш още едно бебе от щъркела или говори със синковците.

Вале , тъкмо си мислех ,че си на село и ти се обади. Я кажи името на гадната болест на Малуши. Питай вашите ако не я знаеш ти .

Поздрави на всички мами на Чафунчета , Майльовчета, Найдита, Чоковци и Чочовци дето пишат по рядко и целувки по шкимбите на мъниците w) d)

#2328 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 08:32 AM

Цитат

danissa , как точно ходи пинчерчето? На моето започна да му излиза крачето от колянната става и ще трябва операция.
Да ти кажа най -трудно ще ти е когато трябвада разходиш.....ама аз не му знам името, кажи как се казва рота ,че скоро вместо рота ще пиша взвод.

Анче, пинчото от другия блок ходи все на три крака и то време на време стъпва и на четвъртия, отстрани изглежда сякаш куца.А стопанката каза,че пинчерите така си ходели...
Наш рот е като за цял взвод l) -иначе се казва Рик.
User's Signature

#2329 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 10:03 AM

Здравейте r) толкова много работа имам, че нямам време да си измия ушите и очите oleeee Но работата е готина - опаковки за суха храна на кучета и котки wink
За кройки и бройки не ме питайте - импровизирах и се получи. Знам само, че с обръч е по-лесно. Плетеш 2-3 реда и мериш, ако се налага надаваш или намаляш с някоя друга бримка (ей, че не мога и да обяснявам... ouu )
Поздрави и много целувки w)

#2330 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 October 2006 - 02:45 PM

Анче права си за осиновяването--при Бобчо се е натресло още едно куче и си пируват с гранулка.Момче е дребна порода--не ми се мисли ако вземат да си канят мацки bl) етървата ще ми разгони фамилията s)
Днеска чоко цял ден ми е на гости--майка му още малко ще разфасова къщата b)
Кети да сложиш на плика муцунката на Чоко от --1--снимката дето излиза от водата
http://images04.snim...g/000216608.jpg
или дето го взимаш от детската градина b) b) b) b)
и ще започнем да купуваме и на мъжете си от тая храна oleeee

#2331 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 03:07 PM

Цитат

Вале , тъкмо си мислех ,че си на село и ти се обади. Я кажи името на гадната болест на Малуши. Питай вашите ако не я знаеш ти .

ами да-аз не я знам,но като се видя с някой от наште ще ти кажа! r)

кeti тя твойта работа поне е хубава ами мойта-да уча тъпи уроци!то и на някой други може би им е тъпо ама не смея да казвам наште щото не се знае какаво ще ме последва!!! b) l) искаш ли да се сменим??????? b) b) l)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2332 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2006 - 09:08 PM

Кети, не се притеснявай ,че не пишеш ,но не ни забравяй worthy Попиках се като видях снимката l) мамин сладък мишончо w) w) w)

Лина , аз по телепатия разбрах, че има увеличение на бройката b) Етърва ти като каже нещо и кажи следващият текст не е подходящ за лица под 16г ,защото ги учи да лъжат ,че е пила и вижда двойно или кръвното и играе номера b)

#2333 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 08:34 AM

Честито Даниса и от нас за малкото същество, което расте в теб w) много обичам да чувам аз такива чудесни новинки w)
Ние сме добре да кажем, Найди расте и дивее, Майльо като добър батко я строява когато не го мързи - абе весела къща :) Ади аз пак се отдавам на работа така че да нацелувате всички дупета от нас w)
User's Signature

Качена снимка

#2334 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2006 - 02:53 PM

Ей ся вече се уредих bl) отивам да храна Бобчо гостенинът му легнал в колибата ,а моя на тревата.Изсипах яденето Боби се дръпна и оня изяде всичко.Гушнах Боби и му хванах бълха.Гоня гостенчето да си ходи--легна ми в краката и ме гледа умно.
Направо ми се е натресал и той на главата--изобщо не е слабо куче,та затова си мисля че е на някой.Трябва да взема по сериозни мерки
oleeee

#2335 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 03:27 PM

че то много нахално тва бе!!!
ох те тия Бобчовци-Мопчовци ,Чафита-Мафита приятели(кучета) годти-масти(кучета)ша ти изядът ушите бе!! b) l) b)
наистина мисли за по сериозни мерки,че то скоро и Бобчо ша земе да протестира-той първи се е намушкал при теб-ааааа кви са тия!!! l) w) l)

как са ви бълхичките бе хора!?нищо не казвате! NNN нещо интересно няма ли!? b) NNN
ние по цяяяяял ден oo !от сутрин до като не се прибира да я разходя после пак спи,към 3.30 става за да яде и пак oo NNN после ляга и чак към 5.30 пак за разходка и айде пак спане b) NNN bash -писна ми b) !!!

целувки на мръвките и поздрави на мамите! w)
User's Signature

#2336 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2006 - 07:24 PM

Взех мерки ouu вече имам 5 кучета.Отивам те двамата един до друг--гостенинът веднага легна и не мърда.Хванах го и го изнесох на улицата-Бобчо взе да протестира.Оня мрънка пред вратата-жал да те хване.Вързах моя на синджира и си тръгвам.Малеее оня се влачи отвън по корем и ми легна в краката worthy ииии му отворих да си влезе.Та вече са двама--комшията вика -че тия двамата спят гушнати oleeee .
Моя мъж вече ша ме метне при тях(няма да му казвам нищо за сега wink )
чафи днеска изобщо не съм разбрала как се е изнесъл на 3 етаж.Аз мисля че си е вътре и съм разтворила навсякъде и отидох да мета тротоара--и като се спусна тая мръвка по котето излезе ми акъла на пътя.Шамаросах го де--то добре че нямаше кола.По какво разбрах че е бил горе---днеска моя мъж наряза месо за буркани и го качи горе за утрето---та имаше мръвки по цялото стълбище dribble .

#2337 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 October 2006 - 08:37 PM

Лина , провери по кьошетата да няма някое заровено съкровище от Чафунката. После ще се чудиш от къде е аромата. А за новата компания.....какво да кажа - честито. Може пък да му намериш дом. Казвам ти ,че вече си писана в кучешката преса и те приказват по седенките си и скоро ще имаш ново посещение .Абе научи си кучетата да пазят тайна, много се хвалят с теб.
Katrina, добре стана ,че си намери Найди. Сега му е весело на Майльо. bravoS

Вале , какво да прави животинката , нека си дремва.

Аз днес купих Роял Канин за злояди кривотии и Арчо не можа да изяде 40г -това е нужното количество за него. Ще се побъркам ако и такава храна не ядъд. Моите диванета са само за тест на храни трябва да ни назначат на щат.

#2338 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 08:52 AM

Цитат

кeti тя твойта работа поне е хубава ами мойта-да уча тъпи уроци!то и на някой други може би им е тъпо ама не смея да казвам наште щото не се знае какаво ще ме последва!!! b) l) искаш ли да се сменим??????? b) b) l)

r) то работата лесно - да ти я дам, но тя върви комплект с тримата ми мъЖе l)
Лина това предложение - 1-ва снимка.... oleeee как може да ти минават такива мисли?
Анче, как да ви забравя, като още не мога да ви запомня b)

#2339 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2006 - 08:56 AM

bl) Кети Чочко е върховен на тая снимка --една от любимите ми е w) как го е докарал тоя поглед.Вземи напиши на опаковката-След опитване на този вид храна докарвате любимеца до това състояние nono
ще му намеря стопанин--като ида да ги наритам и двата dribble

#2340 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 October 2006 - 09:10 AM

Цитат

ще му намеря стопанин--като ида да ги наритам и двата dribble

Мъчих се , мъчих се и пак не мога да си го представя това oleeee на думи леснооооооооо ,но ние се не връзваме b)

Вчера ми донесоха братче на Мая..... w) ау , много си го харесах и добре ,че не е момиче -щеше да остане.

Кети , ами точно ,защото трудно ме запомняте и си сложих такъв аватар , но явно много тежки стават и системата отхвърля едно от кучетата-диета. Веднъж е с Мая , веднъж с Лиляна. Сега сменям с Мая.(да ама не стана) За останалите не остава място l) . Лина ако ги сложи и тя така, може цял ден да се мъчим да ги броим l) ...да ама нейните не могат да накацват по мъжо и като спящи кокошки на кацалка в курник l)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни