Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2341 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 October 2006 - 09:11 AM

Ако сложа на опаковката пинЧе, никой няма да я взима тази храна, за да не му стане кучето злобно ouu нали знаете каква им е славата на нашите кротки сладурчета w)

#2342 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 11:49 AM

Цитат

Ако сложа на опаковката пинЧе, никой няма да я взима тази храна, за да не му стане кучето злобно ouu нали знаете каква им е славата на нашите кротки сладурчета w)

Ама вярно-защо така.Не познавам пинчерче, което да не се репчи на големите кучета, да не оголва зъби... l) А на морето съм виждала едно-метна се на хвалията на един минаващ и човекът като почна да тръсна хавлията... l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2343 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2006 - 12:08 PM

b) b) вярно е за хавлията--моя озверява като тръгна да ги закачам в банята.Даже се е случвало да виси на закачена хавлия b)
Момичета ходих да си нахраня добичетата--ми пред вратата чакаше друго куче dribble сложих им ядене на двамата вътре--новодошлия взе да ръмжи и Боби се ската.Чуждото взе да квичи от вън и просто отворих вратата и пуснах едното да си ходи.Комшиите се оплакват че вечер било сборище на кучета.Сложихме летви с тел допълнително на оградата--да няма от къде да се мушкат.Не мога да поема още 4 броя--моя мъж ще fow

#2344 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:56 PM

Лина ама ти скоро както е тръгнало наистина ще направиш лудница у вас :( По добре направо организирай да направите един приют за кученца, та поне да вземаш помощи някакви я от държавата я от спонсори...
Сега като насъпи зима и като налегне студ все повече ще идват да търсят подслон w)
User's Signature

Качена снимка

#2345 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2006 - 01:03 PM

Катрина те не са у нас--ми на етървата в къщата.те са в Испания.Има място за 200 броя кучета--голям двор .ама ще трябва и ветиринар на заплата b)
Определено не мога да се занимавам с толкова кучета--то не е само яденето.

#2346 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 10:41 PM

Малиии а тя етървата обича ли кученца? Да не се върнат неочаквано...
Разбирам те Лина, любов и пари все се намират, за съжаление наистина не е само това, трябва мноого време .... а това е трудно да се намери s)
ако можем нещо и ние да помогнем моля те да кажеш
User's Signature

Качена снимка

#2347 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 October 2006 - 10:06 AM

Лина , ще ми дадеш ли на заем голямата лопата ,че има четири дупета за бой. a)

Вчера седя си блаженно в Морската градина на една прекрасна зелена и слънчева полянка, радвам се на водните кончета и пеперуди, заголила съм чак дупето на Стефито ,за да го щипне слънцето и спокойно си го кърмя. Но моята бясна четворка като мернала малко французче и като го емнаха.....лааааааааааай и кученцето хукна....стопанката след него..моите вече се загубиха в далечината и аз викам и тръгнах след тях. Пусто не мога да крещя като изтървана ,че има и други колички наоколо. ouu .Накрая двете -Мая и Лиляна се връщат с ЕЙ такава b) b) усмивка и стъпват тук таме от гордост. a) Арчо и Роски не го гониха много ,а само бутнаха фитила и ....си дойдоха при мен. Бягаха много ,но за щастие не е излизало крачето на Мая worthy . И стопанката на французчето си го хвана и имаха смелостта пак да минат през нашата поляна ,но главните бандити вече бяха вързани brows brows
Обещавам си ,че няма да ги взимам всички на куп и пак ми дожалява и отново си ouu кратуната. Ами то в това хубаво време е грехота да не се разходи човек и да ги пусне да потичат малко .
Даже мина и един фотограф от рекламна агенция и ги наснима докато се боричкаха ,че и нас със Стефито w) може да ни мерните някъде b)

#2348 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:20 PM

е те те охраняват,че да не вземеш някой вместо тях и кво ли си викат-"я да пропъдим това,че мама ако си го хареса нас да земе да ни зареже някъде,ааа я по-добре да се захващаме за работа!!" l) b)

ох да ви разкажа нощеска кво сънувах-вас!! b) излезнала съм с леля и мама(без Прити) и срещам няколко жени с много пинчита покрай тях!и се заглеждам такава и чувам "Роксана ела тук" и казвам на леля и мама"мамо,мамо това са онези жени,които пишат във форума" и веднага хукнах при вас!!после изведнъж се оказах с Анчето(без бандата и)на път към нас да взема Прити и после ми звънна телефона да ходя на училище!! b) w)

ох толково съм се запалила по този сайт,по кучета и..направо чак го сънувам вече b)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2349 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:29 PM

Цитат

Даже мина и един фотограф от рекламна агенция и ги наснима докато се боричкаха ,че и нас със Стефито w) може да ни мерните някъде b)

Анче, представям си билборда...Зелена поляна, в далечината -морето...Ти си седнала на пейката, естетично заголила гръд и малката принцеса се унася в сън сита.А в краката ти/като аристократична снимка от кралски двор/ седнали с горда осанка 4 броя мъници... l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2350 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:53 PM

Цитат

Цитат

Даже мина и един фотограф от рекламна агенция и ги наснима докато се боричкаха ,че и нас със Стефито w)  може да ни мерните някъде  b)

Анче, представям си билборда...Зелена поляна, в далечината -морето...Ти си седнала на пейката, естетично заголила гръд и малката принцеса се унася в сън сита.А в краката ти/като аристократична снимка от кралски двор/ седнали с горда осанка 4 броя мъници... l)

ааа дени напиках се от l) като си представих картинката!!!
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2351 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 October 2006 - 02:11 PM

b) b) b) Даниса побликувай тоя пост в бг-мама и ще ти отговорят така сигурно--оооо върху тая гръд дето суче малката принцеса нямаше ли няколко бълхи накацали a) как може да има такива майки a)
Анче забавно е с толкова мъници.
Прити я вземи да сънуваш гаджета--ша сануваш лелки с кучета b)
току що качих гостенинът в колата и го закарах долу на цеха--то там не че няма кучета(малко над 2000 бройки са)но комшиите се оплакват че много лаят с Бобчо и неможело да спят s) та да взема мерки.
Много неприятно ми стана s)

#2352 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 03:01 PM

Цитат

b) b) b) Даниса побликувай тоя пост в бг-мама и ще ти отговорят така сигурно--оооо върху тая гръд дето суче малката принцеса нямаше ли няколко бълхи накацали a) как може да има такива майки a)

Знам аз..Някои жени като станат майки и комплексите им удрят тавана.В бг мама ги има много... s)
User's Signature

#2353 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 03:07 PM

Цитат

Прити я вземи да сънуваш гаджета--ша сануваш лелки с кучета b)
току що качих гостенинът в колата и го закарах долу на цеха--то там не че няма кучета(малко над 2000 бройки са)но комшиите се оплакват че много лаят с Бобчо и неможело да спят s) та да взема мерки.
Много неприятно ми стана s)

може да е малко странно,но аз все още не съм по тези неща b) предпочетам малките/големите кучовци пред гаджета b) w)
ее жалко,че Боби си няма гостенче вече,но дано се грижат в цеха за него s) w)
ей тия съседи a)
User's Signature

#2354 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 04:00 PM

Цитат

Цитат

b)  b)  b) Даниса побликувай тоя пост в бг-мама и ще ти отговорят така сигурно--оооо върху тая гръд дето суче малката принцеса нямаше ли няколко бълхи накацали a) как може да има такива майки a)

Знам аз..Някои жени като станат майки и комплексите им удрят тавана.В бг мама ги има много... s)

Oх Дани радвам се 4е не си от тези майчета oleeee Не знам за комплексите ама като видя бременна или майка с малко бебче да пуши направо бяс ме хваща като иска нея си да трови ама да защо и детето .
Вале ти кой си клас че нямаш гадже b) Да ви се оплача снощи съм седнала в хола малкия син си идва от училище с едно момиченце похвали и се той със Сара и изчезнаха на разходка dribble прибра ми се чак в 10 часа .Боже треснал го е хормона яко още от сега ама все пак е 8 клас

#2355 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 04:08 PM

Цитат

Вале ти кой си клас че нямаш гадже b) Да ви се оплача снощи съм седнала в хола малкия син си идва от училище с едно момиченце похвали и се той със Сара и изчезнаха на разходка dribble прибра ми се чак в 10 часа .Боже треснал го е хормона яко още от сега ама все пак е 8 клас

аз сам 6-ти клас!!! r)
е той е по-голям!!ама не се знае с мен какво ще стане,ама мисля,че няма да се прибирам в десет,щот ма е шубе b) !!!

П.С.Нещо се отклонехме доста от темата за пинчовците!! b) ша се карат!! ouu
User's Signature

#2356 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 05:50 PM

Гледам тук за бг мамма се говори b) Искате ли да се запознаем? Аз също влизам в този форум вече 3-та година, но не съм си загубила акъла. Както е в повечето форуми новаците се стаписват след първите постове, защото старите кучета лайват в един глас да се ползва търсачка. Всички сме минали през това, а сега като видите на форумска среща колко добре се посрещат всички нови хора r) Плюс това има много пубертетчета, които ни "пускат по пързалката" и има капка недоверие! n)

Съжалявам за офф-а! ouu
User's Signature

Качена снимка

#2357 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 October 2006 - 06:15 PM

Джуджанка -аз лично смятам че майките с бебета изкрейзват ако пиле прелети над детето та камо ли куче да се приближи.Просто се пошегувах.Тук повечето сме майки по на 2 деца.А аз даже съм готова за внуци.
Галя worthy dribble нищо ти няма--на мен ми писна от трескане на хормони b) да се усмихваш,да не сепкаш момите b)
Прити ядене по цеховете има--но няма други екстри s)

#2358 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 06:37 PM

е жалко,но поне има какво да яде,че други и това нямат!!

а бързо казвайте-утре кой ще ходи на изложбата в Пловдив!!?ние ще сме там или поне аз b)
User's Signature

#2359 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 07:48 PM

Вале да казваш какво интересно си видяла на изложбата 1super
Лина не се притеснявай аз от сега тренирам за свекърва b) ти вземи хубаво да укрепиш на етървата вратата и оградата че както е тръгнало всичките d) ще са твои b)

#2360 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 October 2006 - 09:24 PM

Цитат

.А в краката ти/като аристократична снимка от кралски двор/ седнали с горда осанка 4 броя мъници... l)

Ей това е фантастика l) Не ,че не седят ,ама все им шарят очичките.

Ама се посмях с вас...за малко да се задавя със салатата l)
Вале за такива сънища не ти трябва съновник b) за гаджетата има много време после ама за детски истории....още малко само. После хормони , мераци , сълзички , целуфки .......
Дани , Рик променя ли си поведението към теб? Много ми бяха интересни моите (тогава беше първата Лиляна , а после само Питя и Арчо) когато се набутат до шкембето ми и им бият някой шут l) , личи си ,че усещат ,но не се дразнят както ако ги бутнеш с раъка през дрехата- тогава веднага скачат да играят.

джуджанка, твоята Лола купонясва ли много с хапето? С млечните зъбки са ужасни .

А тези дето си махат кучето или котето като забременеят винаги съм им се чудила....сякаш преди са си мислили ,че ще са ергени или моми за винаги. Или пък ще разрешиш на някой да ти махне досегашният спътник в живота...абе я да си убира крушите и да не ми се мярка повече. Разбирам само тези ,но които им е агресивно и абсолютно непредсказуемо животното.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни