Мини Пинчер
Публикувано: 26 October 2006 - 11:49 AM
Цитат
Ама вярно-защо така.Не познавам пинчерче, което да не се репчи на големите кучета, да не оголва зъби... l) А на морето съм виждала едно-метна се на хвалията на един минаващ и човекът като почна да тръсна хавлията... l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 26 October 2006 - 12:08 PM
Момичета ходих да си нахраня добичетата--ми пред вратата чакаше друго куче dribble сложих им ядене на двамата вътре--новодошлия взе да ръмжи и Боби се ската.Чуждото взе да квичи от вън и просто отворих вратата и пуснах едното да си ходи.Комшиите се оплакват че вечер било сборище на кучета.Сложихме летви с тел допълнително на оградата--да няма от къде да се мушкат.Не мога да поема още 4 броя--моя мъж ще fow
Публикувано: 26 October 2006 - 12:56 PM
Сега като насъпи зима и като налегне студ все повече ще идват да търсят подслон w)
Публикувано: 26 October 2006 - 01:03 PM
Определено не мога да се занимавам с толкова кучета--то не е само яденето.
Публикувано: 26 October 2006 - 10:41 PM
Разбирам те Лина, любов и пари все се намират, за съжаление наистина не е само това, трябва мноого време .... а това е трудно да се намери s)
ако можем нещо и ние да помогнем моля те да кажеш
Публикувано: 27 October 2006 - 10:06 AM
Вчера седя си блаженно в Морската градина на една прекрасна зелена и слънчева полянка, радвам се на водните кончета и пеперуди, заголила съм чак дупето на Стефито ,за да го щипне слънцето и спокойно си го кърмя. Но моята бясна четворка като мернала малко французче и като го емнаха.....лааааааааааай и кученцето хукна....стопанката след него..моите вече се загубиха в далечината и аз викам и тръгнах след тях. Пусто не мога да крещя като изтървана ,че има и други колички наоколо. ouu .Накрая двете -Мая и Лиляна се връщат с ЕЙ такава b) b) усмивка и стъпват тук таме от гордост. a) Арчо и Роски не го гониха много ,а само бутнаха фитила и ....си дойдоха при мен. Бягаха много ,но за щастие не е излизало крачето на Мая worthy . И стопанката на французчето си го хвана и имаха смелостта пак да минат през нашата поляна ,но главните бандити вече бяха вързани brows brows
Обещавам си ,че няма да ги взимам всички на куп и пак ми дожалява и отново си ouu кратуната. Ами то в това хубаво време е грехота да не се разходи човек и да ги пусне да потичат малко .
Даже мина и един фотограф от рекламна агенция и ги наснима докато се боричкаха ,че и нас със Стефито w) може да ни мерните някъде b)
Публикувано: 27 October 2006 - 01:20 PM
ох да ви разкажа нощеска кво сънувах-вас!! b) излезнала съм с леля и мама(без Прити) и срещам няколко жени с много пинчита покрай тях!и се заглеждам такава и чувам "Роксана ела тук" и казвам на леля и мама"мамо,мамо това са онези жени,които пишат във форума" и веднага хукнах при вас!!после изведнъж се оказах с Анчето(без бандата и)на път към нас да взема Прити и после ми звънна телефона да ходя на училище!! b) w)
ох толково съм се запалила по този сайт,по кучета и..направо чак го сънувам вече b)
Публикувано: 27 October 2006 - 01:29 PM
Цитат
Анче, представям си билборда...Зелена поляна, в далечината -морето...Ти си седнала на пейката, естетично заголила гръд и малката принцеса се унася в сън сита.А в краката ти/като аристократична снимка от кралски двор/ седнали с горда осанка 4 броя мъници... l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 27 October 2006 - 01:53 PM
Цитат
Цитат
Даже мина и един фотограф от рекламна агенция и ги наснима докато се боричкаха ,че и нас със Стефито w) може да ни мерните някъде b)
Анче, представям си билборда...Зелена поляна, в далечината -морето...Ти си седнала на пейката, естетично заголила гръд и малката принцеса се унася в сън сита.А в краката ти/като аристократична снимка от кралски двор/ седнали с горда осанка 4 броя мъници... l)
ааа дени напиках се от l) като си представих картинката!!!
Публикувано: 27 October 2006 - 02:11 PM
Анче забавно е с толкова мъници.
Прити я вземи да сънуваш гаджета--ша сануваш лелки с кучета b)
току що качих гостенинът в колата и го закарах долу на цеха--то там не че няма кучета(малко над 2000 бройки са)но комшиите се оплакват че много лаят с Бобчо и неможело да спят s) та да взема мерки.
Много неприятно ми стана s)
Публикувано: 27 October 2006 - 03:01 PM
Цитат
Знам аз..Някои жени като станат майки и комплексите им удрят тавана.В бг мама ги има много... s)

Публикувано: 27 October 2006 - 03:07 PM
Цитат
току що качих гостенинът в колата и го закарах долу на цеха--то там не че няма кучета(малко над 2000 бройки са)но комшиите се оплакват че много лаят с Бобчо и неможело да спят s) та да взема мерки.
Много неприятно ми стана s)
може да е малко странно,но аз все още не съм по тези неща b) предпочетам малките/големите кучовци пред гаджета b) w)
ее жалко,че Боби си няма гостенче вече,но дано се грижат в цеха за него s) w)
ей тия съседи a)
Публикувано: 27 October 2006 - 04:00 PM
Цитат
Цитат
Знам аз..Някои жени като станат майки и комплексите им удрят тавана.В бг мама ги има много... s)
Oх Дани радвам се 4е не си от тези майчета oleeee Не знам за комплексите ама като видя бременна или майка с малко бебче да пуши направо бяс ме хваща като иска нея си да трови ама да защо и детето .
Вале ти кой си клас че нямаш гадже b) Да ви се оплача снощи съм седнала в хола малкия син си идва от училище с едно момиченце похвали и се той със Сара и изчезнаха на разходка dribble прибра ми се чак в 10 часа .Боже треснал го е хормона яко още от сега ама все пак е 8 клас
Публикувано: 27 October 2006 - 04:08 PM
Цитат
аз сам 6-ти клас!!! r)
е той е по-голям!!ама не се знае с мен какво ще стане,ама мисля,че няма да се прибирам в десет,щот ма е шубе b) !!!
П.С.Нещо се отклонехме доста от темата за пинчовците!! b) ша се карат!! ouu
Публикувано: 27 October 2006 - 05:50 PM
Съжалявам за офф-а! ouu
Публикувано: 27 October 2006 - 06:15 PM
Галя worthy dribble нищо ти няма--на мен ми писна от трескане на хормони b) да се усмихваш,да не сепкаш момите b)
Прити ядене по цеховете има--но няма други екстри s)
Публикувано: 27 October 2006 - 07:48 PM
Лина не се притеснявай аз от сега тренирам за свекърва b) ти вземи хубаво да укрепиш на етървата вратата и оградата че както е тръгнало всичките d) ще са твои b)
Публикувано: 27 October 2006 - 09:24 PM
Цитат
Ей това е фантастика l) Не ,че не седят ,ама все им шарят очичките.
Ама се посмях с вас...за малко да се задавя със салатата l)
Вале за такива сънища не ти трябва съновник b) за гаджетата има много време после ама за детски истории....още малко само. После хормони , мераци , сълзички , целуфки .......
Дани , Рик променя ли си поведението към теб? Много ми бяха интересни моите (тогава беше първата Лиляна , а после само Питя и Арчо) когато се набутат до шкембето ми и им бият някой шут l) , личи си ,че усещат ,но не се дразнят както ако ги бутнеш с раъка през дрехата- тогава веднага скачат да играят.
джуджанка, твоята Лола купонясва ли много с хапето? С млечните зъбки са ужасни .
А тези дето си махат кучето или котето като забременеят винаги съм им се чудила....сякаш преди са си мислили ,че ще са ергени или моми за винаги. Или пък ще разрешиш на някой да ти махне досегашният спътник в живота...абе я да си убира крушите и да не ми се мярка повече. Разбирам само тези ,но които им е агресивно и абсолютно непредсказуемо животното.