Мини Пинчер
Публикувано: 04 March 2008 - 02:03 AM
bobb, според мен най-добре ще е да си го свикнете да си има винаги гранула в купичката. В един момент когато види , че не е нужно като лудо да се тъпче и всичко си идва на място. Не се водете по думи на някой "разбирковци " дето ще ви кажат , че ако го храните повече и ще стане по-едро. И да го тъпчете като луди нито доберман , нито ротвайлер ще стане ,а хубав пенчер ;) .На моите бебета храната не им се вдига , а само допълвам с Роял. Допълнително давам и готвена храна, не съм привърженик на храненето само със суха храна.
Задължително вземете и му давайте витамини !!!
Днес си направихме страхотна разходка ....много съм доволна :blink:. Награбихме си всички кучета и с допълнителна компания станахме 20 кучета заедно . Нямаше куче по-тежко от 3,5 кг :Танц: Лина , много пропускаш от купона ;) , но пък знам ли , може и ние да ти дойдем на гости :P
Публикувано: 04 March 2008 - 10:25 AM
Това за витамините в храната, по специално калциите и на нас ни го казаха. Но накрая на нашето куче му се изкривиха крачетата и се наложи пак да даваме допълнително, така че те съветвам да вземеш мерки предварително. нека все пак и Анчето даде мнение
Публикувано: 04 March 2008 - 01:31 PM
На моя не му вдигах гранулата,все му беше пред муцунката,но и не прекаляваше.Сега му давам 10 зърна вечер .Не дава да си преглътнеш слюнката ;D все е гладен.
Публикувано: 04 March 2008 - 06:14 PM

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 05 March 2008 - 12:12 AM
Лина , не мога да си го причиня да сме с 20 кучета ;D :samoubiec: о , не.
Не е много сигурно дали ще идвам....понеже си планувам и младите и още не знам.
Публикувано: 06 March 2008 - 11:26 AM
Цитат
Влизаш в банята -шампуан, вода , кърпа и вече имаш чист пинчер . Нашите всички са такива и са ни най,най,най...... на света
А снимки ? :podigravka:
Публикувано: 07 March 2008 - 11:48 AM
Публикувано: 07 March 2008 - 05:01 PM
Един съвет към всички, в южния парк върлува ужасен вирус с кашлица кихане и ужасен гърлобол. при нашия вет сме вече три болни пинчера. забравих как се каква вируса, но кучовцитемного тежко го карат. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 08 March 2008 - 12:02 AM
Публикувано: 08 March 2008 - 03:48 AM
Бъдете живи и здрави , много усмихнатии щастливи, обожавани и с верни истински приятели !!!!
Това с кашлицата е доста коварно. Дано да се справите бързо и да оздравявате . Препоръчвам ви да спазвате карантина даже 20 дни след оздравяване . Не се събирайте с куче , което е билоло болно дори и преди седмица .
bobb, има вероятност да сте се наранили и за това да е така муцунката. Но нека и ветеринаря да го погледне обезателно. Ако е само оток на меките тъкани ще ви мине с малко мазане ;)
Публикувано: 08 March 2008 - 05:05 PM
Публикувано: 08 March 2008 - 05:55 PM
Честит осми март, пожелавам ви всичко най-най!
Публикувано: 09 March 2008 - 05:13 PM
Я вижте нашето Джеси как си носи мартеничката ;D

А колко съм примерна само! :P

Дреме ми ей на тая работа, че съм направила беля! :P

Аз съм на мама, тати и кака гевезето!

Най-много обичам:
1.Миризливи чорапи! Колкото са по миризливи, по ги обичам!

2.Абе и чехли не отказвам! Вече мога да се похваля с няколко чифта порядъчно изризани и изядени!

3.Обичам и разходки естествено, но не около, а върху зеленината в буквалния смисъл:

4. Ох, а най-най-много обичам да ме чешат по корема, направо си заспивам от кеф!!!

Публикувано: 10 March 2008 - 10:46 AM
От няколко дни си имаме куче- пинчер на два месеца.
Сега му правим ваксините и свикваме с новия член на семейството.
Купуването на животинчето ме свари малко неподготвена.
Предварително моля да бъда извинена за въпросите, на които съм сигурна, че многократно е отговаряно.
Интересуваме дали трябва да се отреже опашката и кога?
От всичко прочетено разбрах, че най-добрата храна е Роял Канин, която ще поръчам скоро онлайн.
Сега имам Фрискис за бебета от мини породите. Според моите изчисления трябва да давам около 25-30г. разделено на пет приема. Къпането е забранено до последната ваксина. Така е и с разходките. Не ми стана ясно каква доза яйце е добре да се дава и прясно мляко трябва ли да пие още, при положения че до преди няколко дни е кърмено?
Предварително благодаря за отговорите?
Публикувано: 10 March 2008 - 12:58 PM
Никакво прясно мляко,ще го хване разстройство.
виж в къщата на кучето,има тема Храненето от първия до последния ден.
Добре дошли :wub: