Мини Пинчер
Публикувано: 17 March 2008 - 10:34 PM
Публикувано: 17 March 2008 - 11:26 PM
Леко раждане на хубавицата от предните страници.
bobb , искам да те предупредя , че кученцето няма да е от дребните , но това не означава , че ще е по-малко красиво или умно. :wub:
Публикувано: 18 March 2008 - 12:03 AM
Утре съм на лекции и като се прибера в 18 часа ще го водим :o :o :o :o
Вече е на гладна диета,понеже утре няма да яде реших тази вечер да си хапне чисто бяло пилешко месце без ориз и хляб.Да,да,ама не!!!!!
Лакомника го опльощя за 2 мин.цялото и после го повърна направо на парчета............... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 18 March 2008 - 09:50 AM
Анче май към края на месеца Ани ще ме вземат на гости във Варна за една седмица(дано не се обърка нещо)и ще съберем кърлежите да се запознаят :wub:
За кихането--май нещо прече в стаята,дето спите.Може да е от завивките(ако има вълнено одеяло,хаша или нещо подобно.Едва ли е от разстенията.Търсете причината.)
Публикувано: 18 March 2008 - 10:36 AM
Дано всичко мине добре с малкото сладурче и бързо да оздравява.
Публикувано: 18 March 2008 - 02:27 PM
Майки ако му даваш човешка храна, каквато и да е, спирка няма, яде докато не почне да повръща - буквално
точно за два дни става квадратен, като непрестанно повръща и има разтройство :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
За това практиката е такава роял канин денонощно в купата, като едното ядене на ден, примерно вечер го заместваме с умерено количество човешка храна
или цяла седмица гранулки, като той непрестанно си проси от всеки който яде по нещо, така че има по малко разнообразие, и събота и неделя, глезотийки, но в умерено количество
Публикувано: 18 March 2008 - 07:55 PM
Нямаше усложнения,а вет е просто бог :->) :->) :->) :->)
Сега сме неадекватни и трябва да го наблюдавам,че много залита и се блъска.Утре ще ви пиша повече.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 18 March 2008 - 09:59 PM
много се радвам, че всичко е минало добре. да го нацелуваш
:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 18 March 2008 - 11:12 PM
Лина , тази и другата седмица съм на работа до 31.03. :( Ако си тук ще се видим в почивният ми ден евентуално . Дано да може да се видим за повече , че отдавна се надявам ;) .
Публикувано: 19 March 2008 - 11:05 AM
Аз имам питане, нека помага, който може. Предполагам, че Анчето ще има отговор, а и тази тема май е за вет кабинета, но все пак....
Кажете, моля Ви какво не трябва да ядат кучетата? Сигурна звучи тъпо, но аз примерно, защото съм си глупавичка от собствен опит разбрах, че НЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ ЗЕЛЕ!
Понеже с Майки любимото ни занимание е вечер да ядем зрънчо пред телевизора, снощи го бяхме сменили с пелети /това би трябвало да се прави от картофи, но на опътването пише от нишесте/, та баща ми замалко да ме линчува. Кучетата не трябвало да ядат картофи, защото в тях имало нишесте, а те нямали някакъв си там орган, който го разграждал. Та идеята ми е това вярно ли е? а зрънчото не се прави от нишесте, него може ли да ядем?
:blink: :blink: :blink: