Мини Пинчер
Публикувано: 01 April 2008 - 08:03 PM
Значи,
Пинчер Арлекин е нещо което няма нищо, ама нищо общо с нашите пинчове ;D
Гледах ги в едни руски сайтове, те са едни такива петнисти целите, по скоро като сиви и освен това са около 10тина кила ;D
С помощта на Анчето, стигнахме до заключението, че нашите малки сладули имат някакъв далечен пра-родител най-вероятно чихуа или нещо подобно. Но за сметка на това са просто страхотни! :P
Хайде разкажи сега ве от къде сте, как се държи Аничка и всякакви такива
Пинчер Арлекин е нещо което няма нищо, ама нищо общо с нашите пинчове ;D
Гледах ги в едни руски сайтове, те са едни такива петнисти целите, по скоро като сиви и освен това са около 10тина кила ;D
С помощта на Анчето, стигнахме до заключението, че нашите малки сладули имат някакъв далечен пра-родител най-вероятно чихуа или нещо подобно. Но за сметка на това са просто страхотни! :P
Хайде разкажи сега ве от къде сте, как се държи Аничка и всякакви такива
Публикувано: 01 April 2008 - 08:06 PM
Майкенце големи сте срадури :yahoo: :P :wub:
Публикувано: 01 April 2008 - 08:11 PM
Мерси Санче!
Това ми е познато, ние като почнем да се дебнем за снимка.... от 30тина, 1-2 са на фокус, всъщност на 1-2 изобщо е останал в кадър. Онзи ден в парка се мъчих да го снимам с патиците, но само една снимка стана и пак е само на половина в кадър
Това ми е познато, ние като почнем да се дебнем за снимка.... от 30тина, 1-2 са на фокус, всъщност на 1-2 изобщо е останал в кадър. Онзи ден в парка се мъчих да го снимам с патиците, но само една снимка стана и пак е само на половина в кадър
Публикувано: 01 April 2008 - 10:49 PM
Много сте сладки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 03 April 2008 - 03:30 PM
Привет на всички !
Живи и здрави мънички бебоци :palqcho: :palqcho: :palqcho:
Каспърчо голям мъж станал :o :o :o
Ето снимка от днешната разходка-
Живи и здрави мънички бебоци :palqcho: :palqcho: :palqcho:
Каспърчо голям мъж станал :o :o :o
Ето снимка от днешната разходка-

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 05 April 2008 - 11:49 PM
здрасти на всички малчовци :wub:
вече на Ани и направихме първата имуизация беше много забавно при ветеринаря когато я заведох завита с одеалце така че да и е топличко (съответно тя почти не се виждаше).Той ни погледна и пита:
-Какво ми носиш?
-един звяр!-отговорих и показах малката калпазанка която сънливо подаде носле ;D B)
Мерси за информацията вече нямам търпеие да я нося навсякъде с мен защото едвам издържам и 5 минути без нея.
има друго обаче което искам да попитам напоследък много почна да ме гризе за пръстите (знам че би трябвало да е нормално защото ирастът зъбки но тя доста настървено го прави) , а и ме хапе по носа доса често та се притеснявам дали има нещо злобничка ли е или просто си играе знам че звуча прекалено но тя ми е като бебче и каквото и да стане се притеснявам.... :rolleyes:
инче ето едни от малкото снимки които успях да й направя
вече на Ани и направихме първата имуизация беше много забавно при ветеринаря когато я заведох завита с одеалце така че да и е топличко (съответно тя почти не се виждаше).Той ни погледна и пита:
-Какво ми носиш?
-един звяр!-отговорих и показах малката калпазанка която сънливо подаде носле ;D B)
Мерси за информацията вече нямам търпеие да я нося навсякъде с мен защото едвам издържам и 5 минути без нея.
има друго обаче което искам да попитам напоследък много почна да ме гризе за пръстите (знам че би трябвало да е нормално защото ирастът зъбки но тя доста настървено го прави) , а и ме хапе по носа доса често та се притеснявам дали има нещо злобничка ли е или просто си играе знам че звуча прекалено но тя ми е като бебче и каквото и да стане се притеснявам.... :rolleyes:
инче ето едни от малкото снимки които успях да й направя

Публикувано: 06 April 2008 - 03:28 PM
Чафи Юрий и Арчи (или чоко)Анче кой е най-дребния? :o
Публикувано: 06 April 2008 - 03:31 PM
Младия шампион Бончо ;D
Публикувано: 06 April 2008 - 08:20 PM
това с хапането ще е докато смени зъбетата. ние бяхме откачли с Майки, за него нямаше игра, а всичко супер злобно запане. и с тия зъбки като кърфички... едвам издържахме. щом ги смени се успокои. а това с носа си им е запазена марка, особено сутрин ако се е събудил преди мен...