Мини Пинчер
Публикувано: 08 October 2008 - 03:56 PM

СИТИ
Публикувано: 08 October 2008 - 03:56 PM
Публикувано: 08 October 2008 - 07:03 PM
Цитат
Днес питах моя вет и той ми каза, че е нормално да нямат косми по коремчето.
Това вашето с гъбичките е съвсем друго, не смесвай нещата :-
А за храненето и аз давам на Габчето кисело мляко(смесвам и го с консервата)

Публикувано: 08 October 2008 - 07:10 PM
Поздрави! :wub:
Публикувано: 08 October 2008 - 08:25 PM
Цитат
Ние не казваме, че няма други качествени храни. :-
като сте такива разбирачи, защо изобщо си правите труда да питате каквото и да било. Първо незнам колко козина има кутрето, давам съвет. Едва ли някой може да прецени само от обяснения. Второ: Вие не казвате, че няма и други качествени храни.... Друг път. Педигри изобщо НЕ Е ЕДНА ОТ КАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ - напротив
Публикувано: 08 October 2008 - 08:55 PM
Цитат
Цитат
Ние не казваме, че няма други качествени храни. :-
като сте такива разбирачи, защо изобщо си правите труда да питате каквото и да било. Първо незнам колко козина има кутрето, давам съвет. Едва ли някой може да прецени само от обяснения. Второ: Вие не казвате, че няма и други качествени храни.... Друг път. Педигри изобщо НЕ Е ЕДНА ОТ КАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ - напротив
Първо аз не помня да съм питала Вас за нещо :stop:, или да съм казала, че разбирам от всичко. Второ не можеш да кажеш на някой да си маже кучето с лекарство за гъбички, след като неговият проблем може да не е такъв :-. И трето който с каквото иска да храни кучето си.
Аз само казах какво давам на Габи и какво е казал вета ни. :P
Така, че не съм аз тази, която се прави,че ВСИЧКО ЗНАЕ. B)

Публикувано: 09 October 2008 - 07:43 AM
Цитат
И не мисля да обяснявам повече. Явно си знаете как да си гледате кучинките. ;)
Понякога и ние хората сме така.Когато ни заболи нещо не отиваме на лекар ами пробваме с някъкви бабини рецепти или си налагаме самолечение.
:stop: Винаги трябва да се допитаме да някой лекар, дори и за животинките си. :palec:
Затова моят съвет е такъв: Винаги питайте лекарят си за нещо което ви притеснява ;)
Поздрави и целувки за малките пинчетааааа :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 09 October 2008 - 08:36 AM

СИТИ
Публикувано: 09 October 2008 - 08:45 AM

СИТИ
Публикувано: 09 October 2008 - 09:15 AM