Мини Пинчер
Публикувано: 25 October 2008 - 02:09 PM
Иначе тя има причина да ни е сърдита, защото напоследък я оставяме по често самичка :o
Публикувано: 25 October 2008 - 04:11 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 October 2008 - 05:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 25 October 2008 - 06:01 PM
И ние сме вече почти на осем месеца, вече се правим на мъже и тази седмица сме малко по-злобнички от обикновенно, изпохапа ни всички на ред по няколко пъти, но да се надявам че е временно :huh:;D :blink:
Публикувано: 25 October 2008 - 09:04 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:08 PM
Цитат
Публикувано: 25 October 2008 - 09:16 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:22 PM
Цитат
А вие не си взимайте друго куче (никога) - ще се случи същото. Не е проблема в кучето, а в това че не е и не искате да бъде възпитавано.

Публикувано: 25 October 2008 - 09:29 PM
Знам, че е трудно, но когато се взима куче, винаги трябва да имаш едно на ум. Винаги може да има трудности. И аз като влизам да се къпя и не взимам Майки в банята, пика на черджето отпред. Е, и какво.... да го изхвърля ли. Ми не, с животните трябва да имаш търпение, като и с децата... Утре като имате дете и нещата не вървят какво ще направите....
Сори, ако съм груба, ама... сте си за бой
Съвета ми е пуснете обява в без дом и наистина я дайте на хора, които ще я обичат повече от Вас
Публикувано: 25 October 2008 - 09:30 PM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:36 PM
Ти би ли се опитала да отговориш на по горния ми пост. Обаче искренно от сърце?! Без да се заяждаме само си коментираме, какво аджеба да направя, като моя мъж преди да ме вземе е изтеглим заем за този дом, за обзавеждането му и сега Съни се прави на маймуна и съсипва всичко дето и е пред носа. Всичко се поправя..кажи ми у вас хора не идват ли? и като жена ми кажи как да направя така че след 20 дена пишкане на тия два квадратни метра там да не мирише, за да може да спим нормално?!
Публикувано: 25 October 2008 - 09:43 PM
Цитат
Четохте ли темата Хигиенни навици? Огромна тема - всякави проблеми са описани там. Давани са и съвети.
Нали не мислите, че вашето куче е единственото, което прави такива мизерии? Но когато има желание - човек се учи, гадинката се възпитава. Горе ви се каза за клетка - вие реагирате "ама как в клетка!" Еми ей така, и за това е писано. И за много други начини.
Явно просто не сте готови за куче,нямате желение да научите как се възпитава и сте мислели, че то е като машинка - идва у вас и почва да слуша и да изпълнява всичко.

Публикувано: 25 October 2008 - 09:58 PM
Публикувано: 26 October 2008 - 09:08 AM
Публикувано: 26 October 2008 - 09:33 AM