Мини Пинчер
Публикувано: 21 November 2008 - 11:05 PM
Здравейте,
много се радвам на всички кучовци във форума,просто са страхотни !!!
Не пиша често,но пък чета всичко,редовно.
Иначе Ричи наистина е невероятен,нали ни е адаш ;D
Искам да ви кажа ,че преди да си вземем нашия Ричко не съм предполагала дори,че мога така да се превържа към куче,имала съм куче и преди - коли,но го гледахме на двора и не бях толкова свикнала с него както с Ричко.Зная,че тези чувства на вас са ви напълно познати,но аз наистина се изненадах от себе си и от останалите членове на семейството ми,които преди да го взема бяха против,а сега не могат да му се нарадват.А той наистина е страхотен и много обича да го гушкаме,постоянно иска да е в някой.Сутрин е много сладък като идва да ме буди,гледаме едно жално и ме побутва с лапичката :wub:
много се радвам на всички кучовци във форума,просто са страхотни !!!
Не пиша често,но пък чета всичко,редовно.
Иначе Ричи наистина е невероятен,нали ни е адаш ;D
Искам да ви кажа ,че преди да си вземем нашия Ричко не съм предполагала дори,че мога така да се превържа към куче,имала съм куче и преди - коли,но го гледахме на двора и не бях толкова свикнала с него както с Ричко.Зная,че тези чувства на вас са ви напълно познати,но аз наистина се изненадах от себе си и от останалите членове на семейството ми,които преди да го взема бяха против,а сега не могат да му се нарадват.А той наистина е страхотен и много обича да го гушкаме,постоянно иска да е в някой.Сутрин е много сладък като идва да ме буди,гледаме едно жално и ме побутва с лапичката :wub:
Публикувано: 22 November 2008 - 10:01 AM
Цитат
ммммм, значи се харесахме на момата,
момчета вече ви водим в класацията за сърцето на Габчето :->) :P :blink:
момчета вече ви водим в класацията за сърцето на Габчето :->) :P :blink:
Ихххх :viking: нищоооо, ние с Рамбо ще се запишем на фитнес, на уроци по салса и на курсово по история на изкуството и пак ще ви бием :P :P :P
Публикувано: 22 November 2008 - 07:19 PM
Цитат
Абе тоя Майки всестранно развита личност :rolleyes: ;D
Момичета да Ви кажа днес видях Габето да клати :klati: една плюшена играчка :o
Заговорихте за мъже и то полудя ;D
Момичета да Ви кажа днес видях Габето да клати :klati: една плюшена играчка :o
Заговорихте за мъже и то полудя ;D
ууу, развратница такава ;D
:pionercheta: -> ето я Габкататука строява Рамбо, Ричи и други фенове ;D