Мини Пинчер
Публикувано: 01 January 2009 - 05:09 PM
За много години :palqcho:
Публикувано: 01 January 2009 - 06:57 PM
Eто 2 снимки на БРУНО като бебе
Публикувано: 01 January 2009 - 08:11 PM
Да ни е честита новата година!Да е здраве и късмет на всички двукраки и четирикраки :blink:
До сега все сме били на ресторант и Чафи оставяше сам в къщи.Не съм забелязала да го е страх от пиратки.Съпруга ми снощи реши да стреля с автомата на терасата,придърпах Чафун да не излезе,да не го чукне гилза случайно и затворих терасата.Та като взе да стреля мъжа ми,та като хукне Чафи към спалнята,та като взе да квичи....мале в чудо се видя.Аз веднага по него,той под спалнята,едновременно с него котката скочи към гардероба,от там към стената ,после върху мен......сигурно съм изпуснала няколко движения в суматохата.Да ви кажа честно смях се от сърце,беше като на филм ;D
Не можах да го успокоя кърлежа до 1 часа ;D
До сега все сме били на ресторант и Чафи оставяше сам в къщи.Не съм забелязала да го е страх от пиратки.Съпруга ми снощи реши да стреля с автомата на терасата,придърпах Чафун да не излезе,да не го чукне гилза случайно и затворих терасата.Та като взе да стреля мъжа ми,та като хукне Чафи към спалнята,та като взе да квичи....мале в чудо се видя.Аз веднага по него,той под спалнята,едновременно с него котката скочи към гардероба,от там към стената ,после върху мен......сигурно съм изпуснала няколко движения в суматохата.Да ви кажа честно смях се от сърце,беше като на филм ;D
Публикувано: 01 January 2009 - 08:42 PM
Цитат
Да ви кажа честно смях се от сърце,беше като на филм ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 January 2009 - 09:08 PM
Бушка ,смеха беше след 1 часа,но ни държа до 3.В момента на екшъна се чудех кой да гушна,Чафун или котката..Отгоре на всичко моя мъж тропаше по стъклото за да му отворя,защото сме с външни щори и няма дръжки от външна страна.
Какафонията беше пълна.
Какафонията беше пълна.
Публикувано: 05 January 2009 - 08:23 AM
Здравейте и от нас. Съни доста се стресна милата от пиратките на 31-ви :o
Аз исках да ви попитам...ние като излизаме и обличам един черен мъжки чорап доста дебел и отгоре с яке с вълничка от вътре, топличко изглежда. Обаче на малката ми сладурка така и измръзват краката че чак ме е жал да я изведа като знам как се прибираме с червени лапички. Незнам има ли някакъв начин да я предпазя?! Или може би не усещат чак такъв студ на краката си какъвто аз предполагам че изпитва :'(
Аз исках да ви попитам...ние като излизаме и обличам един черен мъжки чорап доста дебел и отгоре с яке с вълничка от вътре, топличко изглежда. Обаче на малката ми сладурка така и измръзват краката че чак ме е жал да я изведа като знам как се прибираме с червени лапички. Незнам има ли някакъв начин да я предпазя?! Или може би не усещат чак такъв студ на краката си какъвто аз предполагам че изпитва :'(