Мини Пинчер
Публикувано: 22 June 2009 - 07:51 AM
Публикувано: 22 June 2009 - 08:51 AM
Моите деца от три месеца кашлят. и лекаря каза. че е от пролетта и всички деца правили някаква алергия! Каката ни от две годишна- неможаха да я излекуват от пневмония с три поредни антибиотика и направи бронхинална асма -но от година и половина нямаше признаци от нощните и пристъпи и казаха че го е израстяла -сега се разкашля пак и пи два антибиотика -нищо. сега от месец пие фенистил и диша вентолин и и включиха и флексотид. а на малкия ни посъветваха да му махнем третата слевеца -че бил там проблема. и като я махнахме три дни не е кашлял и сега пак почна- и той е от месец на фенистил! Притеснявам се -защото личната намекна. че може да правят алергична реакция към Майки. защото имахме рибки -махнахме ги. и утре ще ги водя на тест при алерголожката. личната каза че ако излезнат положителни резултати -ще трябва да се разделим с Майки! Та въпроса ми е -защото четох тук из форума че една женичка и тя със помпа. но не се разделя от домашния си любимец -какво мога да направя в този случай -как да помогна на децата си да преодолеят това- много е лошо да имат алергична реакция към същество което обичат!
Иначе съм взела мерки -че не спи вече при децата. ами си спи на своята кошарка и го къпим почти два пъти в месеца. какво мога друго да направя?
Skipper мерси много -гледах едни клетки и струваха към 150 лв. но такива оградки не сме засичали.
Публикувано: 22 June 2009 - 11:56 AM
Децата ми са големи вече,рано пролет ги засърбява носа или кихат,но се разминават само с тия симптоми.Непрекъснато мачкат Чафун и го целуват.
Представи си станат големи, създадат семейства и се окажат алергични към бебешка миризма
Публикувано: 22 June 2009 - 01:55 PM
това с алергиите и аз го имам от прах и всякакви буби .. от една страна е добре защото веднага разбирам, когато някой е лепнал бълхички веднага ставам в пъпки цялата и бързо се заемам с почистването на всичко живо у нас
Публикувано: 22 June 2009 - 07:15 PM
Публикувано: 22 June 2009 - 11:00 PM
аз мисля че е нормално Дракон е 2кг и яде много малко и ако не му бутам в устата мисля че изобщо няма да яде
в началото и аз се притеснявах но докторите ми казваха че е здрав и се храни толкова колкото има нужда ...
вече се убедих че е така защото е много енергичен и не мисля че има проблеми никога не е боледувал а вече сме на 1,8 месеца
Публикувано: 24 June 2009 - 10:13 AM
Публикувано: 24 June 2009 - 11:23 AM
Да в Суходол е хубаво че може и да се премери.
Сладката Кари какви номера ти върти
Публикувано: 25 June 2009 - 11:04 AM
Публикувано: 25 June 2009 - 01:43 PM
Във Варна дрешки трудно се откриват уви. Имам един пуловер, донесен от чужбина, който е супер голям, не знам как съм си представяла куч като съм го купувала. В минипинчер темата няма да му намеря кандидат, трябва да го предложа поне на териер

Вход

Горе
Цитиране +