Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7361 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 June 2009 - 07:51 AM

Браво на мъника!Колко бързо свиква :ab_041: Сара ли му остава името-А пък ние през почивните дни бяхме на вилата и съседа ни даде едно таралежче-че били три и майка им не се прибирала при тях и нямало какво да ги прави-и сега в къщи имаме таралежче но докъто попорасне и ще го пуснем-малко по голямо е от кокоше яйце-В началото Цецка го лаеше но вече почти не му обръща внимание-Ето ги и тях :ab_041:

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7362 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2009 - 07:58 AM

Да браво и на твоя мъник Gogo777 пораснал е малко от предните снимки и гледам тръгнал да вдига ушите :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#7363 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 08:51 AM

Момичета и момчета -имам такова питане!
Моите деца от три месеца кашлят. и лекаря каза. че е от пролетта и всички деца правили някаква алергия! Каката ни от две годишна- неможаха да я излекуват от пневмония с три поредни антибиотика и направи бронхинална асма -но от година и половина нямаше признаци от нощните и пристъпи и казаха че го е израстяла -сега се разкашля пак и пи два антибиотика -нищо. сега от месец пие фенистил и диша вентолин и и включиха и флексотид. а на малкия ни посъветваха да му махнем третата слевеца -че бил там проблема. и като я махнахме три дни не е кашлял и сега пак почна- и той е от месец на фенистил! Притеснявам се -защото личната намекна. че може да правят алергична реакция към Майки. защото имахме рибки -махнахме ги. и утре ще ги водя на тест при алерголожката. личната каза че ако излезнат положителни резултати -ще трябва да се разделим с Майки! Та въпроса ми е -защото четох тук из форума че една женичка и тя със помпа. но не се разделя от домашния си любимец -какво мога да направя в този случай -как да помогна на децата си да преодолеят това- много е лошо да имат алергична реакция към същество което обичат!
Иначе съм взела мерки -че не спи вече при децата. ами си спи на своята кошарка и го къпим почти два пъти в месеца. какво мога друго да направя?
Skipper мерси много -гледах едни клетки и струваха към 150 лв. но такива оградки не сме засичали.
User's Signature

Качена снимка

#7364 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2009 - 11:56 AM

Преди 10 год и двете ми деца се оказаха с алергии .Към животни,към полени,към домашен прах....Изобщо не се бяха допирали към куче и котка.Да не говорим за кон и заек :ab_041: Домашния прах е неизбежен,цъфтежа на дърветата също,по улиците има всякакви животни.Тестувайте,бийте алергени поне 5 год и ще намалите реакциите.Помня ,че док Мустаков от София ми каза ,че най-много прах се задържа в книгите и ,че трябва да ги махна.Не ги махнах,а си взех и куче в къщи.Децата не можеш да ги затвориш в стъклена стерилна кутия.Алергия не се лекува,цял живот ще я имат към нещо.
Децата ми са големи вече,рано пролет ги засърбява носа или кихат,но се разминават само с тия симптоми.Непрекъснато мачкат Чафун и го целуват.
Представи си станат големи, създадат семейства и се окажат алергични към бебешка миризма :ab_041:

#7365 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2009 - 01:55 PM

моля ви кажете ми на колко години е добре да се пускат мъжките кученца ние вече сме на 1,6 месеца и се оглеждаме за дама ама дали не ни е рано още :r_181:

това с алергиите и аз го имам от прах и всякакви буби .. от една страна е добре защото веднага разбирам, когато някой е лепнал бълхички веднага ставам в пъпки цялата и бързо се заемам с почистването на всичко живо у нас :zz_226:

#7366 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 03:12 PM

Да, бебока ни се казвза Сара.Пребрах се в 16:00 от работа и е пишкала само веднъж на плочките,може би защото пеленката я беше направила на топка,явно е играла с нея и естествено няколко пъти е пишала и на нея.
User's Signature

Качена снимка

#7367 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2009 - 07:15 PM

neonkaa моят син когато беше на 2 години направи пристъп и казаха че има бронхиална астма-Лежахме 3 пъти в болница за това-пи кетотифен около 2 години-сега понякога като кашля силно пие вентолин и кларитин-извадихме му 3тата сливица-ама май файда почти няма-почти постоянно кашля и все със сополи-Вече е на 8г- зимата било най добре да се правят тия проби за алергиите и ще го водя и аз да видим какво ще стане-Невярвам да има алергия към Цецка обаче щото ние я имаме от 4 месеца а той от много малък е така-Но в днешно време дето всичко ни е отровено и въздух и почва и храна невярвам животинките да са виновни
User's Signature

Качена снимка

#7368 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2009 - 08:21 PM

Моето мъниче яде много малко,при вас как е -зор ли е храненето или се хранят без проблем.Сара тежи 800 гр. , доктора каза,че трябва да яде 30-40 гр дневно,но на мен ми се струва,че яде по малко.Водичка си пие инъче и е весела,играе си
User's Signature

Качена снимка

#7369 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2009 - 11:00 PM

снимка от вчерашната ни разходка
Прикачена снимка

аз мисля че е нормално Дракон е 2кг и яде много малко и ако не му бутам в устата мисля че изобщо няма да яде
в началото и аз се притеснявах но докторите ми казваха че е здрав и се храни толкова колкото има нужда ...
вече се убедих че е така защото е много енергичен и не мисля че има проблеми никога не е боледувал а вече сме на 1,8 месеца

#7370 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2009 - 04:35 AM

Благодаря ти Moda.А тези дрешки на вашите сладурковци и сладурани от каде си ги купувате?Много са сладки не съм виждала по зоомагазините или просто не съм обръщала внимание
User's Signature

Качена снимка

#7371 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 June 2009 - 10:44 AM

ние пазаруваме от тук www.fashiondog.eu
по магазините вече има повече неща от преди за нашите мъници

#7372 Потребителят е офлайн   beberona Икона

Публикувано: 23 June 2009 - 02:46 PM

zdravei!az ot mnogo vreme si tarsq pin4er... no za sajalenie ne moga da si namerq.. moje6 li da mi kaje6 kak da si vzema i ot kade i nai vajnoto e sumata za nego!blagodarq predvaritelno

#7373 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 04:30 PM

Аз около седмица се рових из интернет обявите,но голямо ровене беше,и накрая си намерих.Това беше преди 4 месеца и цените бяха между 270 и 450лв.Предполагам и сега са същите.
User's Signature

Качена снимка

#7374 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 June 2009 - 04:44 PM

спомням си че и аз доста търсих преди да намеря Дракон

#7375 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2009 - 09:13 PM

Аз нашата Сара я взех чрез познат и платихме за нея 350лв.,но знам че наистина мини пинчерите струват повече
User's Signature

Качена снимка

#7376 Потребителят е офлайн   Donna Karan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2009 - 10:13 AM

Аз ви препоръчвам за дрешки да отидете в големия зоомагазин на околовръстното в Суходол малко преди светофара ако сте от София разбирасе.Там има много голям избор и са на добри цени. ИХХИИХхихи Дракон, тва е много сладко име за някво такова мини змейче като нашите,един приятел си беше кръстил хамстера Робокоп а котката Батман.А аз да ви се оплача-моето чумче Кари как ме тормози.Всяка сутрин в 7:30 се буди ,качва всички играчки върху мен и най-вече на главата ми и започва да си играе ,идва ми да я изхвърля през прозореца ,ужасно е..А пък най-смешното е ,че тя си има нейни играчки -някви гумени -уж специални,но си е решила ,че не й харесват и има 4 с които си играе -една боксова ръкавица, една бейзболна шапка ,един мой ластик и една плюшена играчка,дето си я взима сама всеки път от рафта с плюшките ми,незнам защо точно нея ,но пластмасовия и нос ме побърква сутрин като започне чегъртането.И е някакъв ужас..Тя си знае,че щом се е събудила - трябва и аз да ставам,ближе ме по носа,яде ми ушите,не мога да се скрия..

#7377 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 June 2009 - 11:23 AM

Ами аз исках да се казва Рей но и Дракон ми харесва :af_089:
Да в Суходол е хубаво че може и да се премери.
Сладката Кари какви номера ти върти :wc_055: ще свикнеш не се притеснявай. Оказа се че една от любимите ни играчки е мандарината хем пръска като я захапе хем се търкаля и за пръв път като му дадох мандарина да си играе я направи на пихтия и я размаза цялата в леглото ми

#7378 Потребителят е офлайн   Donna Karan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 June 2009 - 11:04 AM

Като каза мандарина се сещам да споделя с вас и да ви попитам,дали вашите дракончета ядат всичко...Кари е най-лакомото животинче на света.Не отказва нищо ,храни се здравословно, яде всякакви плодове, зеленчуци ,чушки , домати дори лимон и лук..Много ни е икономична.Знаем,че няма вариант да остане гладна ако й свърши храната.. :D:D:D ..А относно заспиването ,пак си заспива при мен но като стане я изгонвам в друга стая с всичките играчки и си се донаспивам,няма друг начин.Ето ви снимки на новата ни дрешка, не можех просто да не я взема,много сладко й седи.Тук при работата ми в Стрелбище има един малък но много зареден зоомагазин има страхотно разнообразие от дрешки ,каишки,нагръдници и пътни чанти..Но Кари не е особено доволна като е облечена ,опитва се да се съблече и да скъса блузката та се чудя с какво да я напръскам..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7379 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 June 2009 - 01:26 PM

А за тези от Варна????
User's Signature

Качена снимка

#7380 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2009 - 01:43 PM

Как ви завиждам, че можете да мъкнете мъниците на работа! А за събуждането сутрин, Дона не се оплаквай, мен ме будят в 6 :ud_009: Слагам му каишката и го строявам за разходка и той седи и чака и така час :ab_041: Горкото прасе, знам, че е жалко, ама и аз искам да поспя :sg_196:

Във Варна дрешки трудно се откриват уви. Имам един пуловер, донесен от чужбина, който е супер голям, не знам как съм си представяла куч като съм го купувала. В минипинчер темата няма да му намеря кандидат, трябва да го предложа поне на териер :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема