Малееее колко много сте писали,аз вчера бях болна нещо и цял ден лежкундрех и не съм влизала ама сега ми е такъв кеф като чета.Добре дошли на galeks и Buddy,много се радвам,че продължаваме да се увеличаваме...Малкия Бъди е голям бонбон

.Хайде пращайте снимки,че както неведнъж съм писала,тук много обичаме бебенцаааа
Чакайте да ви разправям какво ми казаха оня ден,направо съм втрещена и не знам какво да правя...На вечерната разходка на Арчи срещаме един ротвайлер със стопанина му,а кучето направо....само където не може да говори,толкова умно и така научено да слуша,че направо да му е кеф на човек като го гледа и те докато се душат и лигавят(по-точно нашия се лигави),тоз човек(който е кучкар в мозъка на костите си) ми дава някои напътствия относно храненето-първото и най-важно било никакви гранули,дори и да ми ги подарявали да не съм му давала, предразполагали към ракови заболявания,а аз вече

(щото все от най-хубавите уж му взимам);никакво сладко(това и аз го знам ама от време на време му давам нещичко-я сладоледче,я кексче и т.н-по малко разбира се),колкото и жално да ме гледал;никаква речна риба(хващали глисти от нея),само морска ;яйцата с черупката(стрита естествено) за калций и КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-НАТУРАЛНИ ХРАНИ(ни гранули,ни консерви,ни паучови никакви такива химии и боклуци) и то като се замисли човек от какво се прави всичко това май наистина ще излезе прав човека...Аз още му давам гранулки,но ще му ги спирам вече,гледам,че има тема за натуралното хранене в къщата на кучето-рецепти и друга важна и полезна информация.Ааа и още нещо ми каза-купите на кучето трябвало да бъдат на височината на коленете му.
Mimet0,Арчи като го взех за първи път се изпишка на стелката пред банята и все на нея ходеше,следователно и на килимите,това беше преди няколко месеца,като се затопли времето ги махнах да ги изпера и той продължи само на стелката и така я преместих в банята и в един момент я махнах,и той така се научи да ходи в банята,а сега вече се стиска до разходките.Аз килимите още не съм ги слагала,но като ходим в майкини или другаде с приспиване,не е пишкал и по техните.
По-късно ще продължа... че и без това много дълго стана пак