Мини Пинчер
Публикувано: 10 October 2009 - 08:38 PM
Хора, толкова съм смазана. Тези дни водихме овчарката ни на лекар, защото от известно време почти не ядеше и днес ни казаха, че има рак с метастазий в червата и белият й дроб е зле..

Публикувано: 10 October 2009 - 08:49 PM

Hubba_Bubba, много съжалявам! Не ми се мисли какво ти е, съжалявам! Не знам на колко години е, дано е живяла дълго, не че е успокоение. Ако изпитва силни болки мислихте ли да я приспите? Не искам да те наранявам.
Публикувано: 10 October 2009 - 08:54 PM
А вижте кой ми спи на възглавницата и се лигави, за да не го изгоня:
Публикувано: 11 October 2009 - 10:21 AM

Публикувано: 11 October 2009 - 01:57 PM
първата ваксина е Nobivas Puppy DP
а втората е Nobivas DHPPI
а третата ни май ще е Nobivas RL
иМА ЛИ ТАКИВА ВАКСИНИ
Това е което намерих, аз в интернет. Дано да ти е от полза.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ВАКСИНАЦИЯ НА КУЧЕТА
RECOMMENDED VACCINATION SHEDULE FOR DOGS
30-40 ден моновалентна ваксина срещу Парвовироза, като първа ваксина
45 ден бивалентна ваксина срещу Парвовироза и Гана, като първа ваксина
45 или 59 ден петвалентна ваксина срещу Парвовироза, Гана, Инфекциозен хепатит и
Лептоспироза, като втора ваксина в зависимост от започнатата схема
59 или 73 ден седемвалентна ваксина срещу Парвовироза, Гана, Инфекциозен хепатит,
Лептоспироза, Параинфлуенца и Бяс, като трета ваксина в зависимост от започнатата
схема
схеми на ваксинация
1. DHP - м/у 42 до 45 ден
2. DHP + LEPTO - 2 седмици след I-вата
3. DHPPi + LEPTO - на 3-тия месец
4. RABIES - на 6-тия месец
5. DHPPi + LEPTO + RABIES - всяка година +след 6 месеца LEPTO
DHP - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза
DHPPi - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза, параинфлуенца
LEPTO - лептоспироза (двувалентна)
RABIES - бяс
30-40 ден Р
40-45 Р + corona или DP или DP+CORONA или DHP
50-60 ден DHP; DHPPi ; DHPL ; DHPPiL ;DHPPiL+ CORONA
70-90 ден DHP +L; DHPPi +L ; DHPPi+ L+ CORONA
6 месец Rabies ; DHPPiLR ;DHPLR ; LR
изброих различните кобинации на ваксинални схеми - всеки лекар преценява според обстановката и конкретния случай колко и как да ваксинира
ваксинацията за бяс е задължителна и според българското законодателство кучетата и котките трябва да се ваксинират всяка година12 месец седемвалентна ваксина, като годишна имунизация, която се повтаря
Ежегодно
Публикувано: 11 October 2009 - 03:23 PM

Йоркширски териер
Публикувано: 11 October 2009 - 04:19 PM
първата ваксина е Nobivas Puppy DP
а втората е Nobivas DHPPI
а третата ни май ще е Nobivas RL
иМА ЛИ ТАКИВА ВАКСИНИ
Това е което намерих, аз в интернет. Дано да ти е от полза.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ВАКСИНАЦИЯ НА КУЧЕТА
RECOMMENDED VACCINATION SHEDULE FOR DOGS
30-40 ден моновалентна ваксина срещу Парвовироза, като първа ваксина
45 ден бивалентна ваксина срещу Парвовироза и Гана, като първа ваксина
45 или 59 ден петвалентна ваксина срещу Парвовироза, Гана, Инфекциозен хепатит и
Лептоспироза, като втора ваксина в зависимост от започнатата схема
59 или 73 ден седемвалентна ваксина срещу Парвовироза, Гана, Инфекциозен хепатит,
Лептоспироза, Параинфлуенца и Бяс, като трета ваксина в зависимост от започнатата
схема
схеми на ваксинация
1. DHP - м/у 42 до 45 ден
2. DHP + LEPTO - 2 седмици след I-вата
3. DHPPi + LEPTO - на 3-тия месец
4. RABIES - на 6-тия месец
5. DHPPi + LEPTO + RABIES - всяка година +след 6 месеца LEPTO
DHP - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза
DHPPi - гана (дистемпер), инфекциозен хепатит, парвовироза, параинфлуенца
LEPTO - лептоспироза (двувалентна)
RABIES - бяс
30-40 ден Р
40-45 Р + corona или DP или DP+CORONA или DHP
50-60 ден DHP; DHPPi ; DHPL ; DHPPiL ;DHPPiL+ CORONA
70-90 ден DHP +L; DHPPi +L ; DHPPi+ L+ CORONA
6 месец Rabies ; DHPPiLR ;DHPLR ; LR
изброих различните кобинации на ваксинални схеми - всеки лекар преценява според обстановката и конкретния случай колко и как да ваксинира
ваксинацията за бяс е задължителна и според българското законодателство кучетата и котките трябва да се ваксинират всяка година12 месец седемвалентна ваксина, като годишна имунизация, която се повтаря
Ежегодно
Мерси за инфото
Тези ваксини са някакви други
НЯКОИ 4УВАЛ ЛИ Е ЗА НА6ИТЕ ???
Nobivas Puppy DP
Nobivas DHPPI
Nobivas RL
Публикувано: 11 October 2009 - 04:26 PM

Публикувано: 11 October 2009 - 07:54 PM
радвам се , че ви открих. Аз наскоро си взех мини пинчер. Тя е момиченце и се казва САСИ.Много е слатка и миличка, на 5 годинки е и тежи цели 2,170 кг. Мойта фъстъчка е направо страхотна. Взехме я от едни хора от Нова Загора. Когато отидохме и я взехме от София (понеже записваха сина си там да учи) САСИ беше в ужасно състояние. Вместо зъбки имаше 2 реда зелен зъбен камък и миришеше ужасно от това понеже зъбките и бяха развалени или по точно както се изрази нашия лекар " ТАКОВА НЕЩО ДО СЕГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ, ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ".Също така когато някой от нас посегнеше да я погали тя се напикаваше и пищеше.Ушичките и бяха въспалени , а за козината няма да коментирам.Но слава богу вече всичко е наред, тя е едно много глезено и обичано мъниче.Вече имаме няколко домашно плетени дрешки, а утре чакаме първата дрешка която си поръчахме от нета. А и още нещо, ако някой може да ми каже нещо за заплождането, ние едвам намерихме толкова мъничък мъжки но даде само веднъж, водихме я пак но нищо не стана а първия път я държа 15-20 минути.
Публикувано: 11 October 2009 - 08:24 PM
радвам се , че ви открих. Аз наскоро си взех мини пинчер. Тя е момиченце и се казва САСИ.Много е слатка и миличка, на 5 годинки е и тежи цели 2,170 кг. Мойта фъстъчка е направо страхотна. Взехме я от едни хора от Нова Загора. Когато отидохме и я взехме от София (понеже записваха сина си там да учи) САСИ беше в ужасно състояние. Вместо зъбки имаше 2 реда зелен зъбен камък и миришеше ужасно от това понеже зъбките и бяха развалени или по точно както се изрази нашия лекар " ТАКОВА НЕЩО ДО СЕГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ, ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ".Също така когато някой от нас посегнеше да я погали тя се напикаваше и пищеше.Ушичките и бяха въспалени , а за козината няма да коментирам.Но слава богу вече всичко е наред, тя е едно много глезено и обичано мъниче.Вече имаме няколко домашно плетени дрешки, а утре чакаме първата дрешка която си поръчахме от нета. А и още нещо, ако някой може да ми каже нещо за заплождането, ние едвам намерихме толкова мъничък мъжки но даде само веднъж, водихме я пак но нищо не стана а първия път я държа 15-20 минути.
Много мило от ваша страна, че сте се погрижили за нея. Мисля, че кученцето е едно голямо сладурче. Нека ти е жива и здрава.

Йоркширски териер
Публикувано: 11 October 2009 - 08:38 PM
Ей това е другия маймун вкъщи казва се ДЖЕСИ!!!!
Публикувано: 11 October 2009 - 08:40 PM
Недейте да я заплождате, много е мъничка.
Ми тя е на 5 годинки , а миналата година е родила 4 бебета!!!!