Мини Пинчер
Публикувано: 31 January 2010 - 07:00 PM

А аз все повече си харесвам онова сладурче мини-пинче от зоомагазитна. Вчера като минах толкова хубаво си играеха с йоркито и аз влязох да питам колко струва за информация. Момиченце на два месеца стана вече, ама като я взе жената и се събираше в едната ръка

Публикувано: 01 February 2010 - 12:47 AM

Публикувано: 01 February 2010 - 02:34 PM

Гледам и не мога да им се нагледам на снимките които сте пуснали,просто всички са чудесни,а малките принцески на Алина са разкошни...така искам и аз второ кученце,но май само с искането ще си остана...
Радвам се,че на хубавеца Бруно бързо,бързо му е минало...и на Арчи миналата седмица му се случи същото,вета го намаза с едно зелено лекарство и на втория ден вече всичко беше забравено...
Много се тревожа за сладкия Бъдко,Ани какво е положнието при вас,четох при чихитата където сте си писали и направо се плаша,силно се надявам и моля да не е нищо сериозно,дръж ни в течение моля те...
Сега и ние да се отчетем с някоя и друга снимка...Като направя нови пак ще пусна
Много целувки на всички по сладките муцунки

Публикувано: 02 February 2010 - 10:19 AM

Добре дошли на всички нови пинчета

chocolate80, съвсем се изгубихте, какво става с вас? Бъдко няма подобрение и даже го гледам напоследък, че все повече лежи. Като си изпие хапчетата ще видим какво-що. Иначе понеже взех едно кученце от изолатора, по цял ден се занимават с нея. Даже не иска да спи при мен вечер, а ляга на земята при "огромното чудовище"

Прикачени снимки
Публикувано: 02 February 2010 - 02:35 PM
А тази прелест,която си осиновила

Дано мод не се скара,но разкажи повече за нея
Публикувано: 03 February 2010 - 03:27 PM
А тази прелест,която си осиновила

Дано мод не се скара,но разкажи повече за нея

Публикувано: 03 February 2010 - 03:53 PM

Арчи както винаги е голям сладур и добре се разбира с другите кученца.Междодругото това светлото кученце много прилича на Габи(която отдавна не е качвала снимки

На Бъди пожелавам цялото щастие на земята,за да ви радва и да може да играе с новото си приятелче,и да мога да го взема за зет

Публикувано: 03 February 2010 - 04:05 PM

Публикувано: 03 February 2010 - 08:59 PM

Buddy28 ми той таткото на момичетата е чихи та за това Каси е рошавка.
Bubka_93 радоста и емоциите са неописуеми, нямте си представа колко добре се чувствам с моите момичета. И сега ред на новините. От днес в нашия дом има още едно мъниче. Тя се казва Ная, порода френски булдог. Утре ще я наснимам и ще кача малко снимки и на новото бижу, че сега се гушка с батковците. Ей, че кеф. Малката Ная я взехме днес от наш приятел който не може да я гледа. Обади се на мъжа и ние нали не можем да отказваме отприпкахме да я вземем у дома. Е това е от нас за сега.
Публикувано: 03 February 2010 - 09:17 PM
Здравейте!!! Нали знаете че ние с Габка, не сме ви забравили и редовно ви четем, а тези дни обещавам да пусна малко снимки.

Арчи както винаги е голям сладур и добре се разбира с другите кученца.Междодругото това светлото кученце много прилича на Габи(която отдавна не е качвала снимки

На Бъди пожелавам цялото щастие на земята,за да ви радва и да може да играе с новото си приятелче,и да мога да го взема за зет

И дъщеря ми когато видя снимките си помисли че това е Габка

Лека вечер на всички, много целувки на малките Ушковци от мен.

Публикувано: 04 February 2010 - 08:10 PM