Пък после аз лягам там..
Мини Пинчер
Публикувано: 20 February 2010 - 12:27 AM
Цитат(Veselkata @ Feb 19 2010, 07:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Zdraveite na vsichki.. :) Eto q i moqta Sheri :)
Добре дошли с вашата малка принцеса!
Публикувано: 20 February 2010 - 01:15 AM
Цитат(Veselkata @ Feb 20 2010, 01:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявам се за латиницата.. littlezorro и вие сте арлекинчета нали :)
Зоро е просто Зоро. :)
Публикувано: 22 February 2010 - 11:37 AM
Цитат(zahoo @ Feb 22 2010, 11:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добре. може ли да попитам какви са тия памперси ли тоалетни за малки кученца - пинчери и чихуахуа, които се постилат в банята и кучето там ходи до тоалетна ? Какво представляват, колко струват ?
Представляват следното - едно парче памперс (материята от която е изработено е такава, а от долната страва е подплатено с найлон за да не пропуска) с правоъгална форма и едно шишенце с капки които се накапват върху парчето за да привличат животното там да си върши работата. Цените бяха ориентировъчно толкова - за капките 9-10 лв, а памперсите една опаковка от 10 бр. някъде къв 8-10 лв., абе общо някъде към 20 лв.
Вече друг е въпроса животинчето дали ще иска там да ходи, защото при нас нямаше абсолютно никакъв ефект, за 2 месеца да е отишла 2-3 пъти до тоалетна върху памперса и то сигурно по случайност.
Публикувано: 22 February 2010 - 12:09 PM
По-евтин вариант е да се купуват еднократни чаршафчета за лежащо болни,има различни размери,аз ползвам 90/60 като ги режа.Една опаковка от 15 броя струва около 4.50- 4.80 лв и ми стига за повече от месец.Не се налага да пръскам капки,даже като ходим на гости някъде си нося памперс и мойта пикла си върши работата там,независимо къде е поставена постелката
Даже като я местя в къщи и Тайра ходи на постелката ,където и да е преместена,а не на предишното и място....много съм горда с нея
Публикувано: 23 February 2010 - 08:50 AM
Цитат(чери @ Feb 22 2010, 12:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
По-евтин вариант е да се купуват еднократни чаршафчета за лежащо болни,има различни размери,аз ползвам 90/60 като ги режа.Една опаковка от 15 броя струва около 4.50- 4.80 лв и ми стига за повече от месец.Не се налага да пръскам капки,даже като ходим на гости някъде си нося памперс и мойта пикла си върши работата там,независимо къде е поставена постелката
Даже като я местя в къщи и Тайра ходи на постелката ,където и да е преместена,а не на предишното и място....много съм горда с нея 
И аз тях ползвам. Купувам най-големия размер и ги режа. Принципно са за хора и ги продават в хуманитарни аптеки. Кучешките са доста по-скъпи.

Вход

Горе
Цитиране +