Мини Пинчер
Публикувано: 24 February 2010 - 04:07 PM
Ей здравейте :) Имам предложение за сбирка на мини пинитата ни :) знам,че не трябва точно аз да предлагам,защото предния път се изложих,но имахме основателна причина.Вече времето е приятно и ако решите може да изведем мъниците си из морската градина на гр.Варна :)
Ето малко снимки и от нас :)
Ето малко снимки и от нас :)
Публикувано: 24 February 2010 - 04:08 PM
Честит Рожден Ден на Galka 43 !
С Тайра ти пожелаваме повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
И бъди все такава грижовна "мама" на Сиси и позитивна към всички!
Айде и от мен малко снимки,отдавна не сме се появявали,ще ни забравите
С Тайра ти пожелаваме повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
И бъди все такава грижовна "мама" на Сиси и позитивна към всички!
Айде и от мен малко снимки,отдавна не сме се появявали,ще ни забравите

Прикачени снимки
Публикувано: 24 February 2010 - 10:24 PM
Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти всичко най-хубаво!
Ама това нови снимки на Тайра ли са? Имам чувството, че е станала още по-малка. :D
Ако има желаещи може и ние в София да си направим среща, да ги разходим тези диваци.
Вече е при вас малчото. Как се чувства?
Пожелавам ти всичко най-хубаво!
Ама това нови снимки на Тайра ли са? Имам чувството, че е станала още по-малка. :D
Ако има желаещи може и ние в София да си направим среща, да ги разходим тези диваци.
Вече е при вас малчото. Как се чувства?
Публикувано: 25 February 2010 - 01:02 AM
Цитат(huBBa__buBBa @ Feb 24 2010, 10:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Снимките са от началото на февруари, ама Тайрата май приключи с растежа преди 3 месеца,оттогава си стои на едно ниво,ту качва 100-200 грама,ту ги сваля

Публикувано: 25 February 2010 - 10:26 AM
Цитат(чери1 @ Feb 25 2010, 01:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(huBBa__buBBa @ Feb 24 2010, 10:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Снимките са от началото на февруари, ама Тайрата май приключи с растежа преди 3 месеца,оттогава си стои на едно ниво,ту качва 100-200 грама,ту ги сваля

Да ама е със строхотно сладка муцунка......и ми е фаворитка................пупупуууу
Публикувано: 26 February 2010 - 10:26 PM
Цитат(zahoo @ Feb 26 2010, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
чери1 нали знавеш, че кучето ти не пинчер !
Кучето ми е неродословно,възприемам го като мини-кученце тип "чихуа".Пък пинчерчетата са ни нещо като "братовчеди"

ПС: Дрешката е страхотна,манекена също

Публикувано: 26 February 2010 - 10:33 PM
Цитат(zahoo @ Feb 26 2010, 08:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
чери1 нали знавеш, че кучето ти не пинчер !
Мале, страшен майтапчия си

В нашата тема няма нито един мини пинчер, така че............ Колкото се доближава твоят Доберман до стандарта на мини-пинчера, толкова и нашите

Много се развеселих, благодаря ти

Публикувано: 27 February 2010 - 09:12 AM
Ани,толкова болно ми стана като прочетох за моя любимец,не ми се вярва направо,че ви се случва всичко това....дано всичко приключи по-бързо и с най-щастливия край,всички стискаме палци и лапички....
А за дрешката какво да ви кажа,голяма е майсторка моята приятелка....всичко е направено на ръка от .....една скиорска шапка(е без пухчето де) и качулката тя направи,абе страхотна работа е свършила.....и Рая има такава дрешка,тя само,че е от 2 шапки.За съжаление по-хубави снимки нямам да ви покажа,но скоро ще ги нащракам и двамата с еднаквите дрешки.Ние все още не сме излизали да се изфундарим,че то това време или е топло или вали.
Аз тази снимка съм я пускала,но на нея най-добре се вижда Рая с дрешката
А за дрешката какво да ви кажа,голяма е майсторка моята приятелка....всичко е направено на ръка от .....една скиорска шапка(е без пухчето де) и качулката тя направи,абе страхотна работа е свършила.....и Рая има такава дрешка,тя само,че е от 2 шапки.За съжаление по-хубави снимки нямам да ви покажа,но скоро ще ги нащракам и двамата с еднаквите дрешки.Ние все още не сме излизали да се изфундарим,че то това време или е топло или вали.
Аз тази снимка съм я пускала,но на нея най-добре се вижда Рая с дрешката
Публикувано: 01 March 2010 - 09:10 AM
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА