Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 544
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10901 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 June 2010 - 02:55 PM

Направихме всичко планувано - кастрация, имплантиране на микрочип, изваждане на млечни зъбки и почистване на уши. Засега, надявам се и въобще, Кари е добре. Дано бързо се възстанови. Аз леко се разревах като влязох в операционната да си я взема, но никой не ми се присмя и не го прие за лигавщини, за което бях благодарна. Но като видях Кари толкова отпусната и с конци на коремчето, със замаян поглед, толкова мъничка .... просто ме стисна за гърлото и ми потекоха сълзите. Докторите казаха, че досега не са правили кастрация на толкова дребно кученце и на тях им е била трудна операцията. Както и да е. Всичко мина и сега ще оздравяваме бързо, за да тръгнем не само по планини, но и на любимото Бяло море :)
Галка, живот и здраве, в края на другата седмица ще се подвизаваме в района на Бургас - Несебър - Влас. Ще срещнем госпожиците, нали?
User's Signature

Качена снимка

#10902 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 26 June 2010 - 05:02 PM

Показване на мнениетоniki_stankov, в 26 June 2010 - 11:27 AM, написа:

А относно изхождането - се изхожда каде му падне :eg_033: как да процедирам, ако някой може да ми каже :dh_188:

Хахахахаха! Амииии, честно казано питаш на грешното място! Ние всички искаме да знаем как да процедираме! :md_064:

Кармен, успех на Кари и бързо възстановяване й пожелаваме! :ba_025: И скоро пак да покорява върховете! :ae_085:

#10903 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 June 2010 - 10:32 PM

Здравейте и от нас :re_037: .
Откакто се позатопли времето на Доди все й се спи и тя намали яденето и мина на плодове и зеленчуци почти :ab_041: .

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#10904 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 June 2010 - 12:00 AM

И Тайра все на сън я кара,ама си има апетит,само месо признава и стръволинки.Добре че яде по малко :db_046:
При нас пък е хладно и даже сутринта излизахме облечени,че бяхме прясно къпани :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10905 Потребителят е офлайн   stella. Икона

Публикувано: 28 June 2010 - 01:16 PM

Здравийте! И аз искам да се присъединя към вашата група :smile: , имам мини пинчер на 3 месеца, които навърши днес :mg_062: , казва се Миша ие мнооого игрива (много обича да хапе) след няколко дена ще направим и третата ваксинация, но аз си я пускам в двора, котките не я обичат особено, за вътрешната да не говорим! Пишка и ачка, където и падне, но силно се надявам да се научи на правилното място. Това, което ме дразни е, че когато и давам да яде, тя не яде от чинииката, а чака аз да и го дам в устата :dry: ,, но все пак мноого я обичам! :ra_180: Прикачена снимка Прикачена снимка

#10906 Потребителят е офлайн   ichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 02:43 PM

Здравейте,ето я Рафи сутрин преди разходка.Само ни чака да станем и се започва с играта :mg_062:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10907 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 28 June 2010 - 02:56 PM

Показване на мнениетоichi, в 28 June 2010 - 02:48 PM, написа:

Здравейте,ето я Рафи сутрин преди разходка.Само ни чака да станем и се започва с играта :mg_062:

Не знаех,че при пинчерите се среща такава разцветка :zz_219:
Вашето кученце ми прилича повече на той фокстериер съдейки по украската :zz_218:
Малко инфо за тази порода: http://www.zoomagazi...foksterier.html
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10908 Потребителят е офлайн   stella. Икона

Публикувано: 28 June 2010 - 05:46 PM

Показване на мнениетоgngpaint, в 28 June 2010 - 02:01 PM, написа:

Вашето кученце ми прилича повече на той фокстериер съдейки по украската :zz_218:

Аз мисля, че някаква смесица :smile:

#10909 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 29 June 2010 - 09:00 AM

Показване на мнениетоstella., в 28 June 2010 - 05:51 PM, написа:

Показване на мнениетоgngpaint, в 28 June 2010 - 02:01 PM, написа:

Аз мисля, че някаква смесица :smile:

В такъв случай нека стопанката/стопанина му да погледне този под-форум :smile:
http://forum.dog.bg/...BE%D0%B4%D0%B8/
П.П.:Съжалявам,че се намесих в тази тема(отново) :ab_041:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10910 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2010 - 08:49 PM

Качена снимка
Ето лапката на Арчи,не знам дали тук е мястото да пиша,след като кучето ми не е мини пинчер...Вие кажете дали е уместно да пускам снимки и да пиша...

#10911 Потребителят е офлайн   niki_stankov Икона

Публикувано: 30 June 2010 - 09:11 AM

Това, което ме дразни е, че когато и давам да яде, тя не яде от чинииката, а чака аз да и го дам в устата :dry: ,, но все пак мноого я обичам!

спокоино и аз имам същият проблем с лъки :zz_227: :P

#10912 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 30 June 2010 - 11:22 AM

Показване на мнението(archy), в 29 June 2010 - 06:54 PM, написа:

Качена снимка
Ето лапката на Арчи,не знам дали тук е мястото да пиша,след като кучето ми не е мини пинчер...Вие кажете дали е уместно да пускам снимки и да пиша...

Защо да не пишеш тук? Повечето от нас също нямат мини пинчери, а подобни на тях! КОлкото и да ми е неприятно да си го призная! :md_064: Моят Турбо е нещо около мини пинчер, а Айра е около той фокс териер. :ab_041: Но тук ме приеха радушно и ми е много комфортно! :af_089:

#10913 Потребителят е офлайн   reksi-9 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 03:21 PM

Показване на мнениетоniki_stankov, в 30 June 2010 - 08:16 AM, написа:

Това, което ме дразни е, че когато и давам да яде, тя не яде от чинииката, а чака аз да и го дам в устата :dry: ,, но все пак мноого я обичам!

спокоино и аз имам същият проблем с лъки :zz_227: :P

Охооооооо ,май ставаме доста с подобен проблем. :ab_041:

#10914 Потребителят е офлайн   maikal4o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2010 - 04:51 PM

ние имаме три "пинчера",но и тримата са коренно различни,не знам даже кой има ,най много пинчерско,но пък е такава взаимна любов,че просто без думи

#10915 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 04:59 PM

Е щом казвате... :md_064:
reksi-9 и niki_stankov и Арчи не искаше да яде о едно време от панича,а от ръка,но ние му предлагахме ядене сутрин и вечер и ако яде-яде,ако не си седи гладен и за 3-4 дни вече си омиташе всичко :md_064:

#10916 Потребителят е офлайн   Кармен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 05:12 PM

И като си помисля колко виновна се чувствах, че съм разглезила диването :))))) А то - всички сме в отбора. Имаме кучета от неизвестна порода, приличащи на пинчери; не искат да ядат какво и да е, особено кучешка храна, затова пък държат да я получават от ръка; пишкат и акат, където и когато решат, спят в леглата ни; качват се на главите ни ... Какво пропускам? А, да - обичаме ги безумно и смятаме, че не е възможно да има по-съвършени кучета от нашите :))))
Между другото, без да съм влизала в другите теми на форума, смятам, че тук е особено приятно. И понеже никой няма елитарни претенции, а просто споделяме радости и тревоги, полезни и безполезни съвети и майтапи, снимки и т.н., всеки се чувства добре дошъл :)
Ние с Кари заминаваме тази нощ за Св.Влас да посрещнем там July morning, защото традициите са за това да се спазват. За съжаление няма да я пробвам как се справя с плуването, защото още не е напълно възстановена след кастрацията.
User's Signature

Качена снимка

#10917 Потребителят е офлайн   sunnny Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 07:56 PM

Здравейте, аз също имам пинчер на около година и половина е. Бяха го изоставили и аз го прибрах. Но ето какъв е проблема, постоянно си гони чуканчето с неистов лай. А от месец на сам си направи рана, леко да му зарастне пак я разранява по няколко пъти на ден. Скимти по цял ден и по цяла нощ и си ближи раничките. Вече не иска и да излиза навън, да си играе с играчката, да яде.... Заведах го на лекар, казаха че е поведенческа проява, предписаха му анти депресанти, казаха ми че ще го успокоят и няма да го боли от раничката и ще спре да си закача опашчецата. Предписанието беше за 15 дни. На седмия вече не издаржах и пак го заведах, защото вместо да се оправи се влоши. Казаха ми да увелича дозата. Аз я увеличих , три дена е на новата доза но ефект-никакав. Сега в понеделник пак ще го водя, но вече се отчаях, не вярвам, че ще му помогнат някак. Ако на някои от вас му се случвало подобно нещо или е чувал нещо такова, моля да ми даде някаква информация как да му помогна и къде да го заведа в Пловдив.Благодаря ви предварително!

#10918 Потребителят е офлайн   (archy) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2010 - 09:22 PM

Показване на мнениетоsunnny, в 30 June 2010 - 08:01 PM, написа:

Здравейте, аз също имам пинчер на около година и половина е. Бяха го изоставили и аз го прибрах. Но ето какъв е проблема, постоянно си гони чуканчето с неистов лай. А от месец на сам си направи рана, леко да му зарастне пак я разранява по няколко пъти на ден. Скимти по цял ден и по цяла нощ и си ближи раничките. Вече не иска и да излиза навън, да си играе с играчката, да яде.... Заведах го на лекар, казаха че е поведенческа проява, предписаха му анти депресанти, казаха ми че ще го успокоят и няма да го боли от раничката и ще спре да си закача опашчецата. Предписанието беше за 15 дни. На седмия вече не издаржах и пак го заведах, защото вместо да се оправи се влоши. Казаха ми да увелича дозата. Аз я увеличих , три дена е на новата доза но ефект-никакав. Сега в понеделник пак ще го водя, но вече се отчаях, не вярвам, че ще му помогнат някак. Ако на някои от вас му се случвало подобно нещо или е чувал нещо такова, моля да ми даде някаква информация как да му помогна и къде да го заведа в Пловдив.Благодаря ви предварително!

Потърсете второ мнение.Не съм от София,но ето линкче с ветове,която може да помогне.http://forum.zoomania.org/viewforum.php?f=254 Не съм чувала за такъв проблем,но пожелавам бързо възтановяване на нинджата :ba_025:

#10919 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2010 - 10:08 PM

Показване на мнениетоsunnny, в 30 June 2010 - 08:01 PM, написа:

Здравейте,токущо четох във "Ветеринарния кабинет" за аналната жлеза и имаше няколко подобни случаи като вашия,в смисъл,че кучетата се чешат или хапят до кръв.По-добре пишете там,ще ви отговорят поне лекари,а и може да ви насочат към някой конкретен вет в Пловдив.
User's Signature

Качена снимка

#10920 Потребителят е офлайн   sunnny Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 July 2010 - 10:14 AM

Ох, слава богу заведох за второ мнение и се оказа, че има нещо като гъбична инфекция, ще се оправи след 2, 3 дни. Камък ми падна от сърцето.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 544
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни