Публикувано: 19 July 2010 - 09:18 PM
Здравейте :) Рядко пишем,но не остава време.Ние претърпяхме лек инцидент :( моята кукличка Мишел се "поскара" и "посби" с една котка ,която щъка около нашия двор и тераса.Всичко стана адски бързо и Миша се оказа ,че е отнесла няколко доста дълбоко забити котешки нокти.Два дни по-късно (днес) обърнах внимание и се притесних ,че когато я хвана по дупето и тя почва да квичи,съответно спешно във вета и от там последва бръснене на дупето й за да се разбере какво точно я боли,след махането на космената покривка,се оказва,че сме с няколко дупки в кожата.Вета ме успокоява,че добре ,че й няма нищо на очи,уши и т.н,а това е поправимо,но ме предупредиха да премахна котките от района...което нз как ще стане,след като живея в къща :(
Изписаха ни куп медикаменти за мазане и перорален прием за 1 месец,надявам се да помогне,защото вет каза,че има вероятност да е било болно котето от нещо и съответно да са по -сериозни проблемите :(
Мн съм притеснена,хора пазете си малките мъници от котаци,че едно безобидно "джавкане" ,води до проблеми ,харчове и нерви :([/size]
Следващ проблем "свръх смяна на козина",скуби се ненормално много,за това също ни се дадоха таблетки,аз мислех ,че сменя козина,а то се оказва проблем на базата на липса на хидратация на козината и кожата.
Относно храната,Миша отказва всякакъв вид кучешка храна и премина изцяло на зеленчуци,плодове и кисело мляко :(
не мога да я накарам да яде друго просто...вие как сте в горещините ? :re_037