Мини Пинчер
Публикувано: 31 July 2010 - 04:12 PM

Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока !
Публикувано: 31 July 2010 - 08:31 PM
ellhris, в 31 July 2010 - 04:17 PM, написа:
От скоро ли прави тези бели или от малко?! Защото моят пичнер е на 6 месеца и когато остава сам къса тапетите, но това е едиствената беля, която прави, когато е сам. До колкото ми обясниха правили тези бели, защото се чувстват самотни. Честно казано не знам какъв съвет да дам, нашия ги огриза всички, там докъдето може да стигне и спря, сега не прави бели, докато е сам. като че ли дивее повече когато сме вкъщи. Ако кученцето ви обаче прави тези проблеми от скоро може би му липсва нещо, която е имал преди... помисли си какво може да е то.

Публикувано: 31 July 2010 - 09:00 PM
(archy), в 31 July 2010 - 12:13 PM, написа:
Разхождан е без повод и сега се запира като е вързан,което не е чак такъв проблем,но проявява агресия към кучета и хора около блока.В парка няма такъв проблем,там ме слуша и не му се чува гласчето,но при блока се нахвърля в/у хората и кучета,а при големият брой бездомни ме е страх да не се случи беля.Понеже няма къде да го разхождам освен при блока или в паркчето до нас вечно е на къс повод и няма възможност да тича и да се раздвижва.Мисля да купя наморник,защото напада и деца,а от по-малките няма измъкване.Дайте идея какво да правим.Май сме за училище.

Другият проблем е че е станал като табуретка.Затлъстял е и май ще се кансултираме с вет за диета.Давамм му по 50 гр на ден и ако това не помогне вече ще се консултираме с вет.Другият проблем е,че забелязвам са му пожълтели зъбите.Яде Роял Канин ,но явно... Вие с каква храна храните кучовците си?
Това от нас засега.
Аз храня Макс с Роял Канин и си е много добре и зъбите му не са жълти.

Публикувано: 31 July 2010 - 09:07 PM
ellhris, в 31 July 2010 - 04:17 PM, написа:
Спокойно , по душа те винаги са си малки. но fluxie май е прав/а можеби си му отнел/а нещо любимо или негов любим човек си е тръгнал и ако си е тръгнал човек смятай че няма да е лесно защото пинчерите се привързват много към стопаните....

Публикувано: 31 July 2010 - 10:05 PM
maksy, в 31 July 2010 - 09:05 PM, написа:
Разхождан е без повод и сега се запира като е вързан,което не е чак такъв проблем,но проявява агресия към кучета и хора около блока.В парка няма такъв проблем,там ме слуша и не му се чува гласчето,но при блока се нахвърля в/у хората и кучета,а при големият брой бездомни ме е страх да не се случи беля.Понеже няма къде да го разхождам освен при блока или в паркчето до нас вечно е на къс повод и няма възможност да тича и да се раздвижва.Мисля да купя наморник,защото напада и деца,а от по-малките няма измъкване.Дайте идея какво да правим.Май сме за училище.

Другият проблем е че е станал като табуретка.Затлъстял е и май ще се кансултираме с вет за диета.Давамм му по 50 гр на ден и ако това не помогне вече ще се консултираме с вет.Другият проблем е,че забелязвам са му пожълтели зъбите.Яде Роял Канин ,но явно... Вие с каква храна храните кучовците си?
Това от нас засега.

Ами и Арчи яде само това,но зъбите са жълти...Какво да правим?Нова храна?
Публикувано: 01 August 2010 - 10:49 AM
(archy), в 31 July 2010 - 10:10 PM, написа:
maksy, в 31 July 2010 - 09:05 PM, написа:

Това от нас засега.

Ами и Арчи яде само това,но зъбите са жълти...Какво да правим?Нова храна?
Незнам , по добре се консултирай с ветеринарния лекар.
Публикувано: 01 August 2010 - 05:40 PM
Публикувано: 01 August 2010 - 07:52 PM
fluxie, в 01 August 2010 - 07:12 PM, написа:

Напълно възможно е.Някои магазини мешат хрната с по-нисък клас.Според мен взимайте пакетирана,защото хем ще е Роял,хем ще сте сигурни за срока на годност.
Публикувано: 01 August 2010 - 08:11 PM

Ще пробвам да кача някоя и друга снимка , но форума така се е променил ,че незнам дали ще успея.

Публикувано: 01 August 2010 - 08:39 PM
(archy), в 01 August 2010 - 07:57 PM, написа:
fluxie, в 01 August 2010 - 07:12 PM, написа:

Напълно възможно е.Някои магазини мешат хрната с по-нисък клас.Според мен взимайте пакетирана,защото хем ще е Роял,хем ще сте сигурни за срока на годност.
и аз това доспускам, така или иначе разликата в цените не е кой знае колко голяма.
Публикувано: 01 August 2010 - 08:41 PM
БРУНО, в 01 August 2010 - 08:16 PM, написа:

Ще пробвам да кача някоя и друга снимка , но форума така се е променил ,че незнам дали ще успея.

Охх какъв хубав пинчо, стахотни ушета има

Публикувано: 01 August 2010 - 08:57 PM

Публикувано: 01 August 2010 - 09:30 PM
Никъде по света няма на грамаж- не може да се следи срока на годност ,съдържанието - повечето магазини държат храната отворена и тя се окислява/гранясва/ от там и загубата на качества много ясно ,че един уважаващ себе си пинч НЯЯМАА ДА ЯДЕ РАЗВАЛЕНО!
от храните юкануба е много добър вариант , но за разлика от роял канин няма овкусители и за това хапват по малко - т.е колкото трябва - 10г /кг ,аз съм доволна оТ belcando , kennel favorite m5 и фрискес джуниор - мойте много я харесват.

Публикувано: 01 August 2010 - 10:54 PM
trenertg, в 01 August 2010 - 09:35 PM, написа:
Никъде по света няма на грамаж- не може да се следи срока на годност ,съдържанието - повечето магазини държат храната отворена и тя се окислява/гранясва/ от там и загубата на качества много ясно ,че един уважаващ себе си пинч НЯЯМАА ДА ЯДЕ РАЗВАЛЕНО!
от храните юкануба е много добър вариант , но за разлика от роял канин няма овкусители и за това хапват по малко - т.е колкото трябва - 10г /кг ,аз съм доволна оТ belcando , kennel favorite m5 и фрискес джуниор - мойте много я харесват.

Фрискес не е ли нисък клас храна?Иначе купувам само пакетирана,но в магазина от който взимам нямат Екануба и съм принудена да купувам Роял и за куч и за кот.При котката няма този проблем,но при Арчи...Ще потърся belcando,но има ли го в зоомагазините?КАзват,че от Арден Гранде (май се пише така) също има доволни...

Публикувано: 02 August 2010 - 10:57 AM