Мини Пинчер
Публикувано: 16 November 2010 - 03:26 PM
n_nova, в 12 November 2010 - 10:32 AM, написа:

Archy - благодаря ти за оценката, мила. Няма как да ги покажа върху манекенката - много е малка все още

Fluxie - и аз съм начинаеща в плетивото

Аз вчера разглеждах в руски сайтове различни кройки за шиене на дрешки - рокли, палта, якета, долнища и тн за нашите кучовци, но шевната ми машина къса конеца и ще й трябва ремонт. Другата седмица ще я завлека на мйстор и се впускам и в шева и кройката

За сега е това - отчетох се

Желая Ви хубав и ползотворен ден.
По повод тапетие- ние сме същите, вече почти няма останал цял тапет 50 см от основата на стената :( с хапането- същата работа, но с времето като че ли малко попрестана и се надявам да спре да хапе съвсем... и един съвет- наблюдавай внимателно дали всички млечни зъбчета на кученцето падат, защото на нас ни беше останал един последен кучешки зъб, който така и не падна самичък и се наложи ВЕТ-а да го вади- голямзор беше, но падна лесно

Публикувано: 16 November 2010 - 05:43 PM
Относно спасението на тапетите - аз прилагах следния метод - препечена филийка добре изсъхнала тънко намазана с нещо вкусно консерва или сиренце - 1 час забавление поне отнема и за захапката и растящи зъбки е перфектна . :)тренировка
Публикувано: 16 November 2010 - 07:39 PM
Публикувано: 16 November 2010 - 08:15 PM
Ето го и него/:Това на снимката до него е баща му много уе красив.Той е от Чехия

Публикувано: 16 November 2010 - 09:32 PM
(archy), в 16 November 2010 - 04:44 PM, написа:
Заведете го , дори един профилактичен преглед и кръвна картина с ензими няма да навреди - нека преслушат сърчицето и белите дробове . Арчи е душичка и прекрасен приятел - действайте!
Публикувано: 17 November 2010 - 10:48 AM

Благодаря на fluxie и trenеrtg за съветите. Това с препечената филия е много идейно и ще го пробвам. За зъбките да попитам, на каква възраст започнат да падат? Ще следя изкъсо дали всичко е наред.
Archy - надявам се и пожелавам всичко да е наред с малкия красавец

Fergieb - кученцето е прекрасно, ще чакаме отзиви когато е вече при вас, и снимчици разбира се

Нашата девойка от 2 дни вече е сама стопанка на дома. Свършиха ни отпуските и тръгнахме с мъжа ми на работа, детето е на детска. В понеделник, като се прибрахме от работа очаквахме бомба да ударила хола

Публикувано: 17 November 2010 - 11:08 AM

Да споделя и аз един проблем : Вчера сложиха капки на Рони за външно обезпаразитяване. До сега бяхме на спреи - Фронт лайн, но тъй като вече е голям ВЕТ-а каза да започнем с капки. Сложи му ТОП СПОТ ОН и веднага след това започнаха страхотни сърбежи. И дне се почесва постоянно и очевидно много го дразни кожата. Не знам нормално ли е това или може да е получил някаква алергия. Няма зачервяване, но ми е жал да го гледам как се мъчи. Вие имате ли такъв проблем с капките, ако не да хуквам пак при ВЕТ-а

Публикувано: 17 November 2010 - 08:21 PM
fluxie, в 17 November 2010 - 08:13 AM, написа:

Да споделя и аз един проблем : Вчера сложиха капки на Рони за външно обезпаразитяване. До сега бяхме на спреи - Фронт лайн, но тъй като вече е голям ВЕТ-а каза да започнем с капки. Сложи му ТОП СПОТ ОН и веднага след това започнаха страхотни сърбежи. И дне се почесва постоянно и очевидно много го дразни кожата. Не знам нормално ли е това или може да е получил някаква алергия. Няма зачервяване, но ми е жал да го гледам как се мъчи. Вие имате ли такъв проблем с капките, ако не да хуквам пак при ВЕТ-а

изкъпи го веднага- изглежда е алерги4ен
Публикувано: 17 November 2010 - 08:57 PM
Публикувано: 18 November 2010 - 08:46 AM
fergieb, в 17 November 2010 - 06:02 PM, написа:
My link дрешки - супер са
My link интернет зоомагазин - точни са за училището поръчвам от там вносните неща
Публикувано: 18 November 2010 - 12:29 PM
trenertg, в 17 November 2010 - 08:26 PM, написа:
fluxie, в 17 November 2010 - 08:13 AM, написа:

изкъпи го веднага- изглежда е алерги4ен
а като го изкъпя трябва ли отново да го водя за капки? днес пак го наблюдавах, но няма зачервяване, почесва се от време на време. и аз мислех да го изкъпя, но ако се отмият капките не ми се иска пак да го подлагам на лекарства :(
Публикувано: 18 November 2010 - 01:53 PM
Кученцето е чувствително към някоя от съставкитена препарата - сега са само сърбежи - следващичт път реакцията може да е по силна. Грижете се за здравето му и не подценявайте такива алергични прояви -опасно е .
Публикувано: 18 November 2010 - 04:11 PM
trenertg, в 18 November 2010 - 01:58 PM, написа:
Кученцето е чувствително към някоя от съставкитена препарата - сега са само сърбежи - следващичт път реакцията може да е по силна. Грижете се за здравето му и не подценявайте такива алергични прояви -опасно е .
Благодаря много за съвета! Със сигурност няма да му капваме повече от тези и очевидно ще са Фронтлайн- поне вече сме му слагали от спрея им и е свикнал. Тези капки уж ми ги препоръча ВЕТ-а, но уви. Иии явно днес ще се чипкаме отново. То преди 1 седмица го къпахме и ще му дойдат в повече баните

Публикувано: 20 November 2010 - 04:45 AM

slu4aino otkrih tozi forum i vednaga resih da se regna!!! a eto q i nasata Minosh :)) na 1 godinka i 2 meseca e, strasno obi4liva i igriva...vinagi sam si mislela 4e pin4erite sa malki zlobni zver4eta,no ne,sega razbrah 4e prosto si laqt ponqkoga ot strah ili za preduprejdenie :)) otkakto imame Minosh koreno si promenih mnenieto za tezi sladuri i sega adski si padam po pincherite

eto go i moq sladur