Паразити(кърлежи,бълхи,глисти,осили)
Публикувано: 16 June 2010 - 02:44 PM
Не е тук мястото да попиташ, а в определена тема, разгледай ги.
Можеш да отговориш в темата за паразити или здравословни проблеми

Публикувано: 20 June 2010 - 04:52 PM
Аз си взех от обикновения, който слагаме всеки месец и не сме имали проблеми... и бях наречена "консерва"

Публикувано: 20 June 2010 - 08:04 PM
На мен във ветеринарната аптека ми казаха че при кокера Фронтлайна действа по-малко време, отколкото на другите породи, така и не разбрах защо.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 July 2010 - 09:42 AM

Публикувано: 01 July 2010 - 11:26 AM

Публикувано: 01 July 2010 - 12:25 PM
Освен това точно фронтлайн на двумесечно бебе ми се струва малко рисково.
Опитай първо с пудра. Пудрите са еднакви за котета и кучета и нямат проблем да се близнат тук-там.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 01 July 2010 - 12:35 PM

Публикувано: 01 July 2010 - 01:04 PM
Аз имам куче и котка у нас. Не ги обезпаразитявам всеки месец /на моя отговорност/. Котката я обезпаразитявам външно само напролет и ако кучето хване бълхи или видя бълхи по самата котка.
Кучето се обезпаразитява външно всеки месец от март до октомври.
Вътрешно се обезпаразитяват кучето на два месеца, котката по-рядко.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 July 2010 - 12:13 PM
Имам Джак ръсел териерче на почти 2 месеца... взехме го преди седмица и установихме, че има бълхи!
Пудрих го спудра против бълхи, но снощи видях, че отново има и пак го пудрих, след което изпадаха поне 4-5 :((((((
Това ми е първото куче и все още не съм много опитна и много се притеснявам!
Моля ви кажете ми как да третирам тази напаст, дали трябва и околната среда на малкия да дезинфекцирам за да убия яйцата?
Публикувано: 09 July 2010 - 01:42 PM
radusha, в 09 July 2010 - 12:18 PM, написа:
Имам Джак ръсел териерче на почти 2 месеца... взехме го преди седмица и установихме, че има бълхи!
Пудрих го спудра против бълхи, но снощи видях, че отново има и пак го пудрих, след което изпадаха поне 4-5 :((((((
Това ми е първото куче и все още не съм много опитна и много се притеснявам!
Моля ви кажете ми как да третирам тази напаст, дали трябва и околната среда на малкия да дезинфекцирам за да убия яйцата?
Отидете на ветеринар