Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 25 August 2008 - 08:28 AM
ощи сме на морето и нямам възмовност да сложа снимки
чак края на септември ... :P :P :P
но малката обича плажа и морето и дългите вечерни разходкии :->)
вие как сте какво правят вашите бръчки в тези жеги :(
Публикувано: 25 August 2008 - 01:55 PM
Публикувано: 27 August 2008 - 10:50 PM
Публикувано: 16 September 2008 - 08:09 PM
Че отдавна не сме писали тук...
луда игра с гумената рибка
джафкане насън
глезлата не иска да яде
Публикувано: 17 September 2008 - 08:10 AM
В момента сме скалъпили положението и сме в период на ядене, но днес ще посещаваме Чичо доктор. В събота вечерта се изпишка насредата на хола, но реших, че е бил "стресиран" или нещо от сорта понеже имахме две 4-годишни пищящи близначки, които му бяха завзели дома и той милия беше затворен в спалнята цял следобяд, НО вчера вечерта се прибирам и намирам океан в кухнята.....толкова мноооооооого течност не беше излизала наведнъж от Ричи. Тази сутрин мъжа ми става и докато се натъкми да го изведе Ричи заема "женска" поза за пишкане отново в хола и изпишква още един океан. Ясно е, че маймуната явно е настинал.....Такива огромни количества са нетипични за него, още по-нетипично е у дома да го прави. Личи си, че милия е стискал сутринта до последния момент и явно от радост, че мъжа ми се събужда не издържа и се напишква. А иначе си е весел, яде, беснее, но......Дано не се окаже все пак нещо сериозно.....
Публикувано: 17 September 2008 - 01:52 PM
Тукашния вет обаче ни предложи да ни направи едногодишна ваксина против гъбички, понеже климата в града бил влажен, предразполагал към гъбички и ваксината била подходяща за нас. Да сте чули за такава ваксина или да е бита на вашите любимци? Аз за първи път чувам за нея, но и за първи път ходим на доктор различен от нашия (който си е в София). Не знам дали да се съглася да ни я бият.
Ние да чукна на дърво не сме имали гъбички, но знам, че шар-пеите са предразположени към тях и може би било хубаво да ни ваксинират???
Публикувано: 23 September 2008 - 07:53 AM
Цитат
Че отдавна не сме писали тук...
луда игра с гумената рибка
джафкане насън
глезлата не иска да яде
малееее каква кукла :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub:
Публикувано: 24 September 2008 - 05:01 PM
Днес е мн тъжен ден...за мен...за повечето съграждани които обичат кученца...за самите бездомни кученца във Враца и околията...
Започва ''великото кастриране'' което всички мн добре знаем какво означава...Масово ''изтребване''...Всички ние обичащи кученцата сме ЗА кастрацията и подкрепяме инициативата стига обаче да беше поверена на хора които обичат животните и ги е грижа за тях,а не смятат единствено колко пари ще пъхнат в джоба си!!!А ние направихме всичко по силите си да не се развият така обстоятелствата,но УВИ-за пореден път алчноста победи!!!Сега ни остана само да се сбогуваме с сладурковците и да се молим и надяваме да не ги сполети съдбата на ''виновните че са се родили''!!!
Погледнете този линк
[color=red]http://www.youtube.c...&load_modules=1[/color]
и сте ме разберете по-добре - ТУК НЯМА ДОРИ КУЧКАРНИК, НИТО ПРИЮТ, НИТО КАКВОТО И ДА БИЛО...ОСВЕН НАС - Защитниците на беззащитните душички... Кученцата свършват на бонището задушени, приспани или прибити с лопати...
И това ако е живот!!!
И това ако е съдба!!!
Публикувано: 24 September 2008 - 05:03 PM
Публикувано: 06 October 2008 - 08:36 PM
Искам да ви питам някой от вас живее ли в къща, и държи ли си бръчката на двора, и имал ли е проблеми зимата с кучето си? Издръжливи ли са на студ? Питам ви защото на Чара ще и бъде 1-та зима и то навън ... има си къща и елече, но все пак ...
Благодаря предварително!
Публикувано: 08 October 2008 - 09:38 AM
Мое лично мнение е, че шар-пей не е порода за отглеждане на открито. Зная, че има хора, които въпреки това отглеждат шар-пей'те си на двор, но аз лично никак не го одобрявам. Не мисля, че козината на кучето е пригодена затова (особено за зимни условия!!!), а и като цяло считам, че породата има нужда от доста грижи, които са несъвместими с това кучето да живее навън непрекъснато.
Как сте всички? Отдавна няма новини около бръчковците...
Моята бръчка е +- ОК, пак се борим с разни хормонални дисбаланси... :rolleyes: :'( Но иначе сме във вихъра си, няма такава енергия и такава лудост ;D
Ето ни как се гушкаме:
ще те смачкам от любов

ЕнтелЕгентен портрет

Публикувано: 09 October 2008 - 08:17 PM

Публикувано: 10 October 2008 - 01:43 PM
Зимата е абсурдно да го оставя навън-той се разболява от разходки,та какво остава да спи навън.
За тази незапочнала още зима вече веднъж се разболя-наваля го дъжда една вечер на разходката.
За това го обзаведох с палто,много се харесва като го пробваме в къщи,ще си умра от смях с него.
Някой може ли да ми каже колко години живее тази порода,че нали сме уж братовчеди с чау-чау, две съседски починаха на 5 години.Много ми е тъжно,ние сме на 4 и не искам да си помисля как бих го изживяла.
Публикувано: 10 October 2008 - 05:02 PM
Публикувано: 13 October 2008 - 08:26 PM
Малко усмивки от вчерашната ни разходка+биропой в Южния парк:
Децата и кучетата ;)

Можело и да слушаме значи :wub:

Еее, ама друго си е да не слушаме, а да се лигавим!!! ;D

или просто да се разсейваме

Абе, нали сме излезнали на разходка все пак!

Нека има малко "гони другарче", докато мъжете пият бира (трите чифта крака на фона :) )

Абе, това е на мама гуцовището!

М/у другото, на последната снимка можете да видите как на едната редичка цицки имаме една сбъркана цица... не знам две бебета как биха смукали от цицки на разстояние 2см една от друга ;D