Публикувано: 21 November 2008 - 01:10 AM
;D ;D ;D ееее, голяма работа са тези Bull - фенове :P Те са навсякъде :yahoo:
Може темата да няма нищо общо с Bull -породите, но това не пречи за тяхното присъствие :P :P :P!!! Ние сме за... " да се поддържат топлите (киноложки) отношения с други клубове" БЛАГОДАРЯ, за искрените Ви пожелания-оценявам го, защото това е първото поколение на клуб Шар-Пей за тази година и първото поколение на развъдник Fortepiano! :P Е, може някои от изказванията, да не разбирам..., не за друго, просто някои от Вас не познавам, не съм и вътре в нещата, но няма лошо!
"Г-н LORD_BULL,редно е г-жа StyleBullet да бъде над тези неща. Все пак е образовала доста хора отвъд Балкана." - г-н DOWNFACE, не ме надценявайте- може и да е редно да съм над тези неща, но не забрявайте все пак ЕГН-то ми ;D ;D ;D, друго поколение съм ;D ;D ;D! Както казах обаче, СТАРАЯ СЕ ;) ;D "....образовала доста хора отвъд Балкана" :- , мисля че ме бъркате с някого :-, никога не съм имала такива амбиции!!! ;) ;D
Все пак, мисля че Nickey е абсолютно права, ние се радваме и сме много щастливи, за нашето първо за тази година бебе от р-к Fortepiano :wub: Благодаря на всички Вас, които сте съпричастни с нас и споделяте нашата радост, защото аз съм горда, че в редиците на БККШ-П, вече има млади и ентусиаризирани хора като Дени /р-к Fortepiano / и Надя / чакаща регистрация на име на развъдник / и бебета в скоро време!!! :palec: Обичам Ви момичета и стискам палци!!! :wub:
Дени, моля, публикувай след някой и друг ден снимчица на малката хубавица :wub: