Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 28 November 2008 - 11:11 AM
Оле, мамино пашкулче гушкаво!!! Просто не мога да повярвам- как може да бъде толкова сладка?!?! :wub: :wub: :wub:
Ама моля ти се, искаме снимки!!! Много снимки!!!!
Добре, де - може и видео! ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 11:38 AM
Цитат
Оле, мамино пашкулче гушкаво!!! Просто не мога да повярвам- как може да бъде толкова сладка?!?! :wub: :wub: :wub:
Ама моля ти се, искаме снимки!!! Много снимки!!!!
Добре, де - може и видео! ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 02:45 PM
това муцунче е най-сладкото нещо на света!!!
На последната снимка е като малко таралежче ;D Уникална е тая сгушена поза по гръб, просто е жестока!!!
Знам, че всички малки кученца са сладки... ама няма други като шар-пей'четата!!!!! :prase: :wub:
Муцковци!!! Ама наистина- тя в момента е 90% носна гъбка и 10% бебешко коремче!!! ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 02:52 PM
Цитат
Че това лошо ли е? ;D
А таралежът с тия щръкнали уши е направо една голяма смешка, че вече и ръмжи! :o Някакъв хибрид ще да е т'ва.. ;D ;D ;D
Ох, айде вече .. знаеш, нямам търпение :wub:

Публикувано: 28 November 2008 - 03:01 PM
Ама това си е пълно съкровеще ве! То повечето новородени са като мишоци, а вашето е като кукличка!
Направо незнам как го оставяте на спокойствие, аз ако съм само целувки по нослето и бебешката пупа :izcherven:
Публикувано: 28 November 2008 - 03:08 PM
Пък тя е голяма вече, на цели 10 дни ставаме днес и вече чакаме очичките :yahoo:

Публикувано: 28 November 2008 - 09:28 PM
ааааа, знам, знам, защо по масльонката... ;) , там е найййй-мекичка :P :P :P, като кадифенце е :wub: ;D, искам и аззззз :yahoo: :wub:
Публикувано: 28 November 2008 - 09:29 PM
Цитат
Ха така ;D ;D ;D И очите ще дойдат споко ;D ;D ;D
Не мога аз :Танц:другата седмица съм на гости простооооооооо :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Мачкане мачкане ..............................
Публикувано: 28 November 2008 - 09:45 PM
Цитат
Цитат
Пък тя е голяма вече, на цели 10 дни ставаме днес и вече чакаме очичките :yahoo:
Ха така ;D ;D ;D И очите ще дойдат споко ;D ;D ;D
Не мога аз :Танц:другата седмица съм на гости простооооооооо :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Мачкане мачкане ..............................
Ами това е, който е наблизо... :'(... ще мачкаааааа, а ние..., ще гледаме екрана и ще ни текат лигите :P- аз съм си приготвила една хавлия до монитора де ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 10:01 PM
Nickey , броя дните, поне ти си ми наблизо ;) :wub:
Публикувано: 28 November 2008 - 10:02 PM
Цитат
Завиждам благородно на всеки, който е целувал това носленце :blink: :wub:
Само аз.. засега! :samodovolen:
Цитат
Нищо, то и лятото ще дойде.. а през Май - ако ни е писано - може би ще има черни масльонки за целуване.. Има време, помисли си ;)

Публикувано: 28 November 2008 - 10:32 PM
Публикувано: 29 November 2008 - 12:27 AM
Цитат
А такаааа.. публично обещание! Сега ще го запомня и ще си го разпечатам, така че да няма оправдания после ;D
А като гледам как ми се отразява цялата работа мисля след второто кучило наистина да се преориентирам (и) към бг мамма, че то тва нашето направо на нищо не прилича вече ;D