Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 07 December 2008 - 09:45 PM
Аааа, ама аз чак сега загрях кой кой е ;D
Ама renshi защо не си призна, че си ти, да те поразпитаме за сладката бебка :'(
Айде сега чакаме снимки :blink:
п.п. Абе то може да ми е тъп въпроса, ама сладураната с вас, "лелята" на бебката ли е или имате и трета сладурана :rolleyes:
Ама renshi защо не си призна, че си ти, да те поразпитаме за сладката бебка :'(
Айде сега чакаме снимки :blink:
п.п. Абе то може да ми е тъп въпроса, ама сладураната с вас, "лелята" на бебката ли е или имате и трета сладурана :rolleyes:
Публикувано: 08 December 2008 - 11:35 AM
Цитат
Добро утро, бг мами! ;D
Всичко е за заблуда на противника! Тая малката е същата, само така си изглежда, а в главата й - бръмбар до бръмбар ;D От 7 часá надува гайдата и докато не станах да играем и да ме хапе с двата си зъба не миряса.
Всичко е за заблуда на противника! Тая малката е същата, само така си изглежда, а в главата й - бръмбар до бръмбар ;D От 7 часá надува гайдата и докато не станах да играем и да ме хапе с двата си зъба не миряса.
Ха ха ха ;D ;D ;D ;D Честито за зъбите.............
Сега ще разбереш кон боб яде ли ?
Дето казват хората :P :P :P :P :P
Публикувано: 11 December 2008 - 04:46 PM
Здравейте Горди стопани/ки на малките и големи красиви Бръчки,
Честито на мамите с бебките ... Желая ви да са живи и здрави и дано попаднат в Добри ръце!!!
И добре Дошли на новите Бръчки ... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Ние сме си супер дебелеем, а когато се прибирам още от вратата толкова много ми се радва, че чак подскача и на 4 крака голям е образ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Честито на мамите с бебките ... Желая ви да са живи и здрави и дано попаднат в Добри ръце!!!
И добре Дошли на новите Бръчки ... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Ние сме си супер дебелеем, а когато се прибирам още от вратата толкова много ми се радва, че чак подскача и на 4 крака голям е образ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 11 December 2008 - 08:00 PM
Нe съм влизала извeстно врeмe във форума и съм пропуснала свят новини...
Ощe нe съм изчeла всичко пропуснато, но разбрах най- важното: Кайра и Арма станали мами :o :o
Браво renshi, браво Nickey! Кога успяхтe бe, момичeта? Шашнахтe мe!
Да са ви живи и здрави малкитe бръчки, страхотни са! Аз съм си обeщала чe вeчe няма да сe поддавам на шар-пйския чар, но тeзи бeбоци са голямо изкушeниe. Няма да ги глeдам много-много, чe току-виж ми щукнала идeя да увeлича бандата с ощe eдна бръчка. ;D
Ощe нe съм изчeла всичко пропуснато, но разбрах най- важното: Кайра и Арма станали мами :o :o
Браво renshi, браво Nickey! Кога успяхтe бe, момичeта? Шашнахтe мe!
Да са ви живи и здрави малкитe бръчки, страхотни са! Аз съм си обeщала чe вeчe няма да сe поддавам на шар-пйския чар, но тeзи бeбоци са голямо изкушeниe. Няма да ги глeдам много-много, чe току-виж ми щукнала идeя да увeлича бандата с ощe eдна бръчка. ;D
Публикувано: 11 December 2008 - 08:22 PM
Супер сте момичета! Нямате представа как ви се радвам! Направо се гордея с вас!!! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 December 2008 - 08:27 AM
Anelly,
Наистина ни липсваше!!! :wub:
И виждаш ли колко пропускаш, като те няма ;) Още малко и щеше да пропуснеш и снимките, които ще кача следобед :P
Как е Данте?? Дай малко снимки да видим хубавия мъж ;) А брат му- пухчо? ;)
sbubi,
ЧРД на Алекс!!! Да ти е много здрав и да бъдете все така щастливи заедно!!! Пожелавам ви много весели разходки и прегръдки! Черпи го една бисквитка и от нас ;)
Наистина ни липсваше!!! :wub:
И виждаш ли колко пропускаш, като те няма ;) Още малко и щеше да пропуснеш и снимките, които ще кача следобед :P
Как е Данте?? Дай малко снимки да видим хубавия мъж ;) А брат му- пухчо? ;)
sbubi,
ЧРД на Алекс!!! Да ти е много здрав и да бъдете все така щастливи заедно!!! Пожелавам ви много весели разходки и прегръдки! Черпи го една бисквитка и от нас ;)
Публикувано: 12 December 2008 - 10:24 AM
Nickey, няма да пропусна следобеднитe снимки за нищо на света :P
Данте е добре (ако не броим ушния проблем, от който няма спасение). Скоро не сме го снимали, но като гледам вашите майсторски кадри и като знам уменията ви в тази област, не смея и да се пробвам да пускам снимки. ;D ;D Най-много да ти доведем нашето момче на профсионална фотосесия и тогава да се показваме ;)
Огромното "братче" Скипър също е ОК - расте, от време на време прави белички както си му е ред...
Вече започнахме да го запознаваме с атмосферата по големите изложбени рингове.
Чакам с нетърпение следобдената порция фотоси на бебешки бръчкави муцунки. :blink:
Данте е добре (ако не броим ушния проблем, от който няма спасение). Скоро не сме го снимали, но като гледам вашите майсторски кадри и като знам уменията ви в тази област, не смея и да се пробвам да пускам снимки. ;D ;D Най-много да ти доведем нашето момче на профсионална фотосесия и тогава да се показваме ;)
Огромното "братче" Скипър също е ОК - расте, от време на време прави белички както си му е ред...
Вече започнахме да го запознаваме с атмосферата по големите изложбени рингове.
Чакам с нетърпение следобдената порция фотоси на бебешки бръчкави муцунки. :blink:
Публикувано: 13 December 2008 - 01:09 AM
Anelly, Anelly....
заради тебе по нощите стоя да оправям снимки!!! Че днес не смогнах, ама си викам- обещах й ;D
Ето малко красотички от онзи ден:
Мръъъъъъъъъъъъън

Гушнати сестрички

Сънливка

С приятелче

Такива, на които по-мащабно да си личи кой колко е пораснал ще се опитаме да направим уикенда :) А от тази сесия имам и още, ама... искам да спяяяяяяяяяяяя :'(
PS Anelly, писах ти на кю'то, ама нещо никаква те няма...
заради тебе по нощите стоя да оправям снимки!!! Че днес не смогнах, ама си викам- обещах й ;D
Ето малко красотички от онзи ден:
Мръъъъъъъъъъъъън

Гушнати сестрички

Сънливка

С приятелче

Такива, на които по-мащабно да си личи кой колко е пораснал ще се опитаме да направим уикенда :) А от тази сесия имам и още, ама... искам да спяяяяяяяяяяяя :'(
PS Anelly, писах ти на кю'то, ама нещо никаква те няма...