Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 03 December 2008 - 08:10 PM
Още веднъж ЧЕСТИТОООООО :yahoo: Да са живи и здрави :wub:!!! Страхотни са :wub:! Браво Наде, щастлива съм, че и усилията ти по възстановяването на Армичка, не бяха напразни и успя да доведеш нещата до тук- ТЕЗИ НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ БЕБЕТА :palec: :wub: Сега те чака и не лесната задача с отглеждането им и многото безсънни нощи, но ти ще се справиш!
Това е второто клубно кучило за тази година! Още веднъж моите най-сърдечни поздравления момичета! Дени и Надя, обичам Ви и Ви целувам! :wub: Искренно се надявам ентусиазмат Ви, да не Ви напусне и да продължите да работите, за популяризирането и подобряването на тази изключителна порода в БГ! Всички в Клуба се гордеем с Вас!!!
Това е второто клубно кучило за тази година! Още веднъж моите най-сърдечни поздравления момичета! Дени и Надя, обичам Ви и Ви целувам! :wub: Искренно се надявам ентусиазмат Ви, да не Ви напусне и да продължите да работите, за популяризирането и подобряването на тази изключителна порода в БГ! Всички в Клуба се гордеем с Вас!!!
Публикувано: 05 December 2008 - 01:05 PM

Публикувано: 05 December 2008 - 06:31 PM
renshi,
вие вече много пораснахте и няма как да ви догоним, но все пак... :P
Да покажем нашите муцунки една по една:
Родиха ни се 6 кученца- пет момиченца и едно момче!
Първото родено е момчето

Второто родено е лилавото момиче

Трето е зеленото момиче- тя е толкова развита, че заради нея се наложи цезарово сечение за нея и останалите три кученца

Четвърто е червеното момиче

Пето е виолетовото момиче

Шесто е розовото момиче

Бебетата и мама са добре, а човешките им мама и тати ще се оправят ;D
Още снимки - в тяхното албумче
вие вече много пораснахте и няма как да ви догоним, но все пак... :P
Да покажем нашите муцунки една по една:
Родиха ни се 6 кученца- пет момиченца и едно момче!
Първото родено е момчето

Второто родено е лилавото момиче

Трето е зеленото момиче- тя е толкова развита, че заради нея се наложи цезарово сечение за нея и останалите три кученца

Четвърто е червеното момиче

Пето е виолетовото момиче

Шесто е розовото момиче

Бебетата и мама са добре, а човешките им мама и тати ще се оправят ;D
Още снимки - в тяхното албумче
Публикувано: 05 December 2008 - 06:50 PM
Виолетовото момиче печели награнадата "Ти ми грабна сърцето" :->) толкова е сладка,а другите не остават по-назад :yahoo: :wub:
Да са ви живи и здрави и мама и човешката мама да се грижат добре за тях и много да са обичани :yahoo: :wub: :wub:
Честито :yahoo:
Да са ви живи и здрави и мама и човешката мама да се грижат добре за тях и много да са обичани :yahoo: :wub: :wub:
Честито :yahoo:
Публикувано: 05 December 2008 - 09:53 PM
Nickey, много сте хубави бе :wub:! И знаеш ли, страхотно си приличат: момчето и зеленото момиче, после лилавото и червеното и накрая виолетовото и розовото! Като близначета са във физиономиите :blink: и имат страхотни масльонки, само за целуване :wub:!
renshi, а твойта пикла много бързо е проходила, та даже не ходи ,а тича ;D, маманото сладко акселератче :wub: :P :P :P
Да са живи и здрави, да станат по-хубави от родителите си и следващите години, да ни радват по изложбените рингове! :blink:
renshi, а твойта пикла много бързо е проходила, та даже не ходи ,а тича ;D, маманото сладко акселератче :wub: :P :P :P
Да са живи и здрави, да станат по-хубави от родителите си и следващите години, да ни радват по изложбените рингове! :blink:
Публикувано: 06 December 2008 - 01:47 PM
Здравейте от скоро съм горд собственик на такова куче :samodovolen:, моето малко бонбонче Арес е на 3 месеца, днес се регистрирах в този изключително полезен форум и се надявам да получавам съвети от вече опитни в тази насока... бих искала да знам основните правила при отглеждането на тези красавци, благодаря ви предварително за всички полезни съвети...
П.С. моля да ме извините ако съм пуснала темата не където трябва, но днес се регистрирах и още не съм запозната с правилата :izcherven: , искам да кажа също че за първи път си имам куче и съм като в небрано лозе, а и доколкото разбрах този бонбон има нужда от специални грижи...
П.С. моля да ме извините ако съм пуснала темата не където трябва, но днес се регистрирах и още не съм запозната с правилата :izcherven: , искам да кажа също че за първи път си имам куче и съм като в небрано лозе, а и доколкото разбрах този бонбон има нужда от специални грижи...
Публикувано: 06 December 2008 - 03:43 PM
Evrobom,
Арес е голяяям сладур! :wub: И така като гледам, може да е малък, но вече има шоф. книжка ;D
Съвсем на място си писал- мисля, че в тази тема много хора бихме се радвали да ти помогнем и да отговорим на въпросите ти! Разбира се, ще трябва да ни подкупваш и със снимки ;) Така че- питай конкретно какво те интересува.
Арес е голяяям сладур! :wub: И така като гледам, може да е малък, но вече има шоф. книжка ;D
Съвсем на място си писал- мисля, че в тази тема много хора бихме се радвали да ти помогнем и да отговорим на въпросите ти! Разбира се, ще трябва да ни подкупваш и със снимки ;) Така че- питай конкретно какво те интересува.