Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 24 April 2007 - 06:21 PM
Този уикенд няма да сме в София, но следващия ще дойда. Все пак ще се обадя предварително. r)
Публикувано: 24 April 2007 - 07:41 PM
Публикувано: 30 April 2007 - 05:21 PM
Цитат
"Др.Антов директор на РВМС гр. Монтана е превърнал диренцията в семеина фирма.Занимава се чрез поставено лице с продажба на подправки иконсумативи за хранителната промишленост.Заедно със замесник кмета Румен Ангелов чрес поставено лице брата на Румен Ангелов са съдружници във фирма Картел ООД.Исползваики служебното си полужение задължават детски градини,които са подчинени на градски съвет и хранителни обекти подчинени на ДВСК да пазаруват от тях.Всичко това е известно на жителите на Монтана и неговите служители чрез което той става уязвим и неможе да упражнява контрол.Същия цех не одговаря на изискванията. Колегите на г-н Антов си затвориха очите при направените проверки като не затвориха цеха .Забелешката в техния цех е че има стари машини,докато при другите месопреработватели които изразходваха хиляди лева за подобрения инаправиха по 200-300 кв.метра пристроики имат много повече забелешки.Техния цех е около 120-150 кв.метра.Други цехове в същото състояние и размери а даже и в по добро бяха спрени.Нарушенията който се забелязват от вън са че на втория етаж се намират канцеларийте на земеделската кооперация.Другото според което неможе да функционира цеха е че в близост зад него има свинекомплекс .Друго оградата с което е заграден цеха нее плътна.Това са само забелешките който са видими от вън.Моля вземете мерки като направите проверка на посочения цех.На първия подаден сигнал на 25 10 2005г.не се забелязва развитие.Ако не се прави нищо по подадените сигнали това означава че сте съпричастни."
Ето това е сайта
http://www.anticorru...ax=10&start=360
Silve, извинявай наистина съчувствам и честно казано все око за око ми идва като слушам за този господин картел, обаче правописа е важно нещо, четейки долното някак не мога да взема източника насериозно.
Публикувано: 30 April 2007 - 05:45 PM
Цитат
bl) bl)
Това не е възможно ! Как 30 кг за женско на 6 месеца ! Току що я замерихме Сара и е 14 макс 15 кг ! Не е възможно да е 1/2 тежка, не е слаба и на ветеринар казват, че се развива по план график.
Тази таблица просто не може да бъде за Шарпей. Къде ги дават 50кг за пораснал шарпей, това ми звучи брутално :)
6 Месеца, 15кг, 45см височина до дупе, 55 до глава е Сара в момента.
Публикувано: 30 April 2007 - 05:49 PM
хем цитираш, хем не четеш b) таблицата е за ротове (ротвайлери), просто показвах пример каква таблица търся :) разбира се, че е невъзможно при 24 кг горна граница и то за мъжки, 6-месечна женска да тежи 30 :Р все пак - съжалявам за объркването!
И тъй като таблица така и не открих, ти спомняш ли си Сара на 4м колко тежеше? Имам подозрения, че Кайра е слаба, а понеже е и болна малко не можем да разберем дали слабее или си е в норма.. За съжаление тук май няма други с мадама, а размерите на юнаците от мъжки пол не ми вършат работа s)

Публикувано: 30 April 2007 - 06:04 PM
Цитат
А къде е училището ? Ние бихме дошли с удоволствие също. Дори можем да транспортираме нечий друг шарпей със собственик, ако сме що годе в една посока :)
Публикувано: 30 April 2007 - 06:07 PM
Цитат
хем цитираш, хем не четеш b) таблицата е за ротове (ротвайлери), просто показвах пример каква таблица търся :) разбира се, че е невъзможно при 24 кг горна граница и то за мъжки, 6-месечна женска да тежи 30 :Р все пак - съжалявам за объркването!
И тъй като таблица така и не открих, ти спомняш ли си Сара на 4м колко тежеше? Имам подозрения, че Кайра е слаба, а понеже е и болна малко не можем да разберем дали слабее или си е в норма.. За съжаление тук май няма други с мадама, а размерите на юнаците от мъжки пол не ми вършат работа s)
Ами да ти кажа съвсем точно ще излъжа. Мисля да е била около 10 кила на 4м.
Ако я видя наживо сигурно ще ми е по-лесно да преценя дали е малко/голяма.
Със съпругата ми направо се опулихме като видяхме тази таблица :) Веднага мерене на гръден кош, килограми, височина :)) Абе майтап да става. Така или иначе си казахме "И джудже да е пак ще си я обичаме толкова" bravoS
Публикувано: 30 April 2007 - 06:17 PM
Моичката е около 9,5 кг, ама вета и той колкото мене виждал шар-пей - пулим се и ние и не знаем, добре ли е на килограми или да. Благодаря за ориентира все пак, ние сега пишем в паспорта на всеки преглед датата и килограмите, та дай боже, за следващата мадама да знам.

Публикувано: 02 May 2007 - 04:33 PM
Публикувано: 02 May 2007 - 04:34 PM
Публикувано: 03 May 2007 - 08:14 PM
Публикувано: 05 May 2007 - 03:32 PM
Надяваме се да се видим и следващата седмица - може би със засилено шар пей-ско присъствие! Още снимки има в темата за училището.
Прикачени файлове
-
IMG_0064.JPG (66.55K)
Брой сваляния: 118
Публикувано: 05 May 2007 - 03:33 PM
Прикачени файлове
-
IMG_0051.JPG (73.07K)
Брой сваляния: 125