Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 20 April 2007 - 09:46 AM
Ето снимки, като малък.
Прикачени файлове
-
post_29_1177055213.jpg (10.13K)
Брой сваляния: 141
Публикувано: 20 April 2007 - 11:04 AM
Ето Бари
Прикачени файлове
-
SE075555.JPG (30.83K)
Брой сваляния: 136
Публикувано: 20 April 2007 - 12:39 PM
Здравейте, дълго време се чудих, гледах и четох характеристиките на много кучета това много ми хареса и на вид и по "характер".
И много бих искала да си купя едно такова, някои може ли да ми каже колко горе долу струват и от къде мога да си го купя? Много благодариа предварително... b)
И много бих искала да си купя едно такова, някои може ли да ми каже колко горе долу струват и от къде мога да си го купя? Много благодариа предварително... b)
Публикувано: 20 April 2007 - 01:29 PM
Цитат
Ето и още малко от нас...дано не сме досадили l)

МОД: Моля, пускай снимките така, че да не разтеглят страницата на форума. За всеобщо удобство! 1super
МОД: Моля, пускай снимките така, че да не разтеглят страницата на форума. За всеобщо удобство! 1super
Ние сме те срещали, аз и сина ми бяхме с Бари, а ти се спря на Графа да се радваш на Барко.
Публикувано: 20 April 2007 - 02:40 PM
Здрасти, поздравлемия, за красивия Бари. И ние сме от София, може да ги запознаем някой ден, стига да се разберят че Ранд някой път е много лош.
Джесика, нямам идея колко струват Шар-Пей в момента. Някъде в темата мисля че някой беше писал цени, но не съм сигурна къде. Върти ми се нящо за около 700 лв, но това е просто бегъл спомен. Нищо сериозно.
Аз да ви се похваля че днес ни писа смс потенциялната невеста на Ранд. Бяхме пуснали обява във сайта, оставих си телефона и днес си писахме собствениците на женската. Очаквам да се обадят и да ги съберем. Ранд много се вълнува. w)
Джесика, нямам идея колко струват Шар-Пей в момента. Някъде в темата мисля че някой беше писал цени, но не съм сигурна къде. Върти ми се нящо за около 700 лв, но това е просто бегъл спомен. Нищо сериозно.
Аз да ви се похваля че днес ни писа смс потенциялната невеста на Ранд. Бяхме пуснали обява във сайта, оставих си телефона и днес си писахме собствениците на женската. Очаквам да се обадят и да ги съберем. Ранд много се вълнува. w)
Публикувано: 20 April 2007 - 02:41 PM
Цитат
Барко е около 15-17.
Много е сладка дамата на колко месеца е?
Ще си изтегля фотошоп и ще ги намаля.
Бари има цяла професионална фото сесия.
Много е сладка дамата на колко месеца е?
Ще си изтегля фотошоп и ще ги намаля.
Бари има цяла професионална фото сесия.
Били не е дама,а все още малък ,но все пак красив мъж.Чудя се зшо си си помислила ,че Били е момиче bl) bl) bl)
Но няма значение b) ,стават понякой път и грешки oleeee
Публикувано: 20 April 2007 - 04:36 PM
Цитат
Забелязвам, че са кът женските шарпейки.
На нас ни се родиха 5 момиdrink, за жалост 2 умряха cry2
Поздравления за прекрасните шар пеи w)