Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 01 September 2007 - 05:24 PM
не сте били вие... но онази мадама беше почти толкова красива, колкото вашата wink
Така... след 10тина дни ще ходя да видя мъничките пакостници и ако всичко е наред може би към края на месеца ще си имам моя бръчка b)
Имам едно тривиално, но персонално питане към всички вас:
Тъй като като я взема ще бъде на около 2 месеца (50тина дни по-скоро), мога ли да я храня по три пъти или ще бъде недостатъчно? Тъй като както и други оплакали се, като цяло ще съм на работа през деня и мога единствено по обяд да се връщам.
Иначе, за тази възраст Junior храна ли ще е подходяща или трябва да бъде все още от starter Puppy? (говоря за продуктите на Royal Canin)?
Кажете някое изпитано място с хубави кучешки легла? Гледах на някои места, но още не мога да преценя кое би било удобно и подходящо
cheers
Публикувано: 01 September 2007 - 06:32 PM
Публикувано: 01 September 2007 - 08:09 PM
благодаря за отговора
Притеснявам, че ако оставяме много храна в купичката, може да се тъпче. Затова може би ще моля леля ми, която живее наблизо, да й дава по още веднъж.
А за леглата- има едни, които са... пласмасова основа и отгоре нещо като постелка-дюшече. Струва ми се по-кофти да е само постелка? Някакси така, направо на земята....
А от тези, попиващите кучешки тоалетни ли ползвахте като бяха мънички? Използват ли ги, в смисъл- приемат ли ги?:)
Публикувано: 01 September 2007 - 11:39 PM
Никога не сме ползвали такива тоалетни и не съм сигурна ,че бих ви ги препоръчала.Ние взехме Leila на 3 месеца и след поставянето на ваксините веднага започнахме да я водим навън за да се учи.Разбира се имахме проблеми докато свикне ,но моята препоръка е докато порасне достатъчно да го учите да ходи в тоалетната/банята на вестник и след това постепенно да започвате да го извеждате!!!!
Публикувано: 02 September 2007 - 08:34 AM
Публикувано: 03 September 2007 - 09:24 AM
Публикувано: 04 September 2007 - 08:15 PM
Тя също си има свое мнение но е най- умното и страхотно добро същество което познавам- единствено чужди хора не харесва.А на изложби понася всичко- и прегледа от съдията и деца и се хвърлят да я мачкат - разбира прекрасно какво може и къде има тънка граница!
Чакаме снимки - няма много изабелени шар-пей в страната-Ричи има само още един такъв брат от предишното кучило на Лейла.
Публикувано: 05 September 2007 - 04:08 PM
Бау! :)
Благодаря и за допълнителното инфо- и на мен тези кучешки тоалетни, които се продават ми звучат леко... "абстрактни" :) За леглото- наистина мисля да взема такова с пласмасова основа и перяща се постелка, не са толкова скъпи.
За храненето- външната помощ е само з в крайни случай, така че ще го мислим в движение r)
Вчера видях снимки на кучилото, от което се надявам да е моята любов и са страхотно сладки! w) Другия уикенд ще ходя да ги видя наживо, а към края на месеца ще им се правят паспортите, слагат чиповете и т.н. ... стискайте ми палци, така нямам търпение...
То е още рано, де - но аз да питам: за повода ми е ясно +- какъв трябва да бъде, а нашийника? Чувала съм, че за тази порода по-подходящ е метален, за да не дразни кожата? А какъв тип по-точно, особено за малко куче? r) Което ще се постараем да бъде много добричко b)
Публикувано: 05 September 2007 - 05:45 PM
Публикувано: 05 September 2007 - 05:54 PM
Прикачени файлове
-
sharpei_III_033.jpg (41.54K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 06 September 2007 - 09:38 AM