Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 28 September 2007 - 11:33 PM
Публикувано: 29 September 2007 - 07:35 PM
Пътувахме от Русе около 4 часа и половина, но мога да се похваля, че бяхме изключително културни и послушни, към края дори леко панирани! Пълната паника, обаче, настана при влизането в апартамента... 20тина мин по-късно героинята заспа почти в крачка... и вече почти час хърка, дори сънува разни емоции и трепка с лапи от време на време ;D ;D ;D
Ето ни как заспахме по средата на хола в скута ми.. хммм

А след непробудното ни преместване на дивана, след известно наместване, изсипване и т.н. лиготийки

А ето как надиплихме и гънките

Пей-батковци, пазете се ;)
PS Вижте колко безумно сладка ни е носната гъбка!!!! :)
Публикувано: 29 September 2007 - 10:23 PM
Не че нещо, ама моя не дава, нали е мъж дърпа се /по точно изчаква подходящия момент и се измъква - като стрела е ;D/
Публикувано: 29 September 2007 - 10:34 PM
Мисля, че вече сме много спокойни- пишкахме, вечеряхме, спахме няколко пъти и акахме (2 пъти за 30тина мин?! ::)) :D
Публикувано: 29 September 2007 - 10:37 PM
Публикувано: 01 October 2007 - 09:35 AM
Какво да правя? Кой да послушам? :( ???
Публикувано: 01 October 2007 - 10:55 AM
може би можете да изчакате, но ако е наистина много зле... не зная. Опитайте първи с капки все пак, но наистина лекарят знае по-добре. При кой я водихте? Препоръчаха ми за очички един около Фестивална и д-р Борисов в Бъкстон.
иначе ние посвикнахме... само дето плачем много, като останем самички.
ето ни и нас отново:

тук си разстлахме гънките

но в крайна сметка героите лесно се уморяват

и тогава е тихо и спокойно!

Питаха ме "Абе това куче само заспали снимки ли има" - отговорът се крие в това, че когато е будна или вилнее, или си умира да ми удари един лилав език на обектива :D
Публикувано: 01 October 2007 - 12:22 PM
Нищо не пречи да чуеш мнения и на други специалисти. :) Ако мненията съвпадат, ОК. Но ако са различни, тогава човек се обърква още повече... ::) Щом се колебаеш, разговаряй с лекари- двама, трима, пет...питай ги защо са на едно или друго мнение по проблема. Защо препоръчват или не дадено лечение. Може да се объркаш доста, но в крайна сметка ти трябва да решиш какво да се предприеме и на кого да довериш здравето на кученцето си.
Ние тук може да си пишем, да даваме съвети, но решението си остава твое. :)
Публикувано: 01 October 2007 - 12:30 PM
Публикувано: 01 October 2007 - 06:21 PM
знам, че някои кученца ти оправят само с шевове за повдигане на кожата, но все пак ако се наложи операция...просто имай впредвид, че гледката е леко ужасна. Аз изпаднах в шок като отидох да си го взема, не искам да те плаша, но смятам, че е по-добре да си подготвена. / Признавам си идваше ми да набия доктора ;D/
Публикувано: 01 October 2007 - 07:11 PM
Ето една нова снимка на Шарки,която направих вчера.А ако искате още обърнете се към Sharki.
Прикачени файлове
-
sharki.jpg (32.66K)
Брой сваляния: 127

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 02 October 2007 - 12:37 PM
Публикувано: 02 October 2007 - 12:44 PM
Прикачени файлове
-
untitled2.JPG (28.5K)
Брой сваляния: 116 -
untitled2.JPG (28.5K)
Брой сваляния: 110
Публикувано: 02 October 2007 - 01:18 PM
Цитат
Вече можем да се поздравим с шар-пейски успех на изложбата в Русе. Изчаквах собственичката на Кайра да се похвали, и тъй като тя скромно си мълчи, аз ще си позволя да похваля красивата госпожичка.
C.A.C.I.B. Русе
[glow=red,2,300]Dulce Kyra of Sharanto -
Клас Подрастващи: мн. перспективен, BIS Puppy[/glow]

Браво и честито на Кайра и renshi!

Прикачени файлове
-
5774_30_09_07_5_38_14[1].jpg (211.88K)
Брой сваляния: 112
Публикувано: 02 October 2007 - 02:13 PM
моята хубавица се казва [glow=red,2,300]ARMA QUERIDA[/glow] и тежи 4.05кг ;D, а вече е и с изрязани ноктенца (слава богу! :(). Освен това, като ходихме до ветеринаря се държа изключително културно и послушно! :-* Иначе, малко трудно се справяме с капките за очички (малко превантивно й ги слагам, че на лявото оченце има 2-3 мигли, които я дразнят), но... като я набарам заспала мога да й правя каквото си искам. :P
А да не говорим, че имаме голям напредък с "произвеждането" на правилното място- в 50% от случаите го нацелва! :D Вече си харесва и пищящите играчки... А и тази нощ ми се наложи само веднъж да ставам заради нея!

PS Арма е от Руситу ;D Та, по този повод се запознах с renshi и нейната синя бебка :-* Дори тя сподели част от еуфорията ми при взимането на Арма ;D