Публикувано: 22 November 2007 - 02:53 PM
мухаХАхаХАААААААА ^_^
Ранд,
то така като гледам ти БЕШЕ единствения мъж... а сега вече не си баш мъж, ами си станал ШАРПЕЙ форумка ;D :P
Също така, обаче, мисля че няма как да се откажеш вече?! B) Ако това ще те успокои, ще накарам мойта половинка да влиза от чат на пат и да пише?! ;)
хохоо... майтапа на страна, ама аз като всяка вечер преразказвам на половинката ми какво е станало в тая тема, и до преди време все казвах "потребител еди-кой-си"- понеже до скоро не бях сигурна за всички, кой е мъжки, кой женски... пък то се оказа много лесно ;D
А Кая изобщо не изглежда пълничка!!! Толкова е чаровна, много й е готино палтенцето!!!! То си е чак шубичка :OK: Обаче направо не мога да повярвам колко еднакви изглеждат с Кибо на ръст! :blink:
Anelly,
На Данте грейката е много фешън ;) Страшен гъзар е с нея, няма съмнение! А ние двете мацки сме като с карирани шотландски полички ;D Значи стават и за мъже! :namigam:
А относно коментарите ми... според мен в такива случаи снимките са едва половината от "образа"- текста към тях носи останалата информация ;)
Jessika,
нашето АРМИрано кученце също много обича да ни се мотка из краката!!! Поне за разходките навън вече взимам строги мерки :( Вече я извеждам не с нагръдника, а с нашийника (душач). Коригирам я вски път като кривне нанякъде, а в асансцора я държа плътно до мен в дъното, понеже освен нормална врата, в него има и автоматична плъзгаща се и се притеснявам да не я затисне, тъй като или няма датчик, или е някакъв много умрял! Като цяло мога да кажа, че последните 2-3дни имаме малък напредък с вървенето редом, макар че Арма има желание да става впрегатно куче, изглежда... на моменти така ме дърпа, че аз просто заемам поза с наклон назад, за да я удържа?! :huh: