Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 29 November 2007 - 03:05 PM
Шар пей е средна порода (medium), а не едра/голяма (maxi). Ветеринарите би трябвало по-добре да знаят, но ... съм сигурна :) Така че би трябвало да го храните с Royal Canin Medium Junoir, а не с Royal Canin Maxi Junoir... но в крайна сметка, вие и вет си знаете най-добре, не аз! :)
bruno,
На нас много ни се идва, но има вероятност да бъдем извън София- утре ще знам.
Публикувано: 29 November 2007 - 03:27 PM
http://www.sambs.bg/...v...e=13&vid=22
http://www.sambs.bg/...v...ts&vpid=136
Публикувано: 29 November 2007 - 03:35 PM
ако държиш може и на имейла,но тук са почти всички негови снимки,най отдолу на страницата са и другите албуми ;)
Публикувано: 29 November 2007 - 03:57 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 04:00 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 04:06 PM
Били не е пълен, сериозно!!! Момчето ти просто е едро, телосложението му е много секси ;)
Само че сега ми изникна едно питане- наясно ли сте каква е разликата между veterinary храните на Royal Canin и другите храни на Royal Canin? Линковете, които пуска silvetomon все са на veterinary храните, а аз сигурно съм малоумна, но на сайта на Royal Canin намирам само другите (тези)??? Нашата вкъщи не е veterinary...
Публикувано: 29 November 2007 - 04:18 PM
Извинявам се че снимки те са толкова тъмни ,но тук навън е доста мрачно и в саята също,правят го да изглежда тъмен на цвят ;D ;D ;D
Публикувано: 29 November 2007 - 04:30 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 04:37 PM
ама суперска компания си имамее :yahoo:
иначе по колко пъти ги изкарвате навън и по за колко време и преди или след хапване???
Защото аз имам чуството че гладни или нахранени няма значение винаги имаме какво да искараме :- ;D
Публикувано: 29 November 2007 - 04:44 PM
Мястото където е гъбичката е с цвят като другата му кожа,разликата е само че е плешиво.Има и една на челото и тя не е възпалена.Чудно ми е как ги е хванал,а още повече бих искала да знам ако някой е минал през този проблем,как се е справил и за колко време се е възтановило засегнатото място :'( :'( :'
:kisel: :kisel: много се срамувам,мисля че аз съм виновна,сигурно не го гледам правилно.... :kisel:
Публикувано: 29 November 2007 - 04:49 PM
имам една готинка новина за всички наши любимци.. нали знаете ,че те имат по-слаба имунна система спрямо някои кожни заболявания и много често ги тормози една краста наречена май...демоникоза. та открих едно лекарство което се прави под формата на инжекции( те не ги усещат много нашите бръчковци ;D ) и има срок на действие около 2-3 месеца :yahoo: Бруно доста дълго го лекуваме от тази демоникоза..няколко пъти по 3-4 месеца вече.. :'(
[/quote]
Привет!
Бруно, тоз тормоз с чесането колко продължи. И на хората около бръчко повлия ли? Питам, защото ние пак започнахме много да се чешим. Микроскопът каза, че сме здрави, но се чешим. Моля, напиши името на чудния лек, за да питаме нашия вет достатъчно ли търпяхме :'(
Аз, че съм алергична е истина, но такова чудо с мен не е било. А и хипопомамът Роди се мъчи.