Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 29 November 2007 - 05:05 PM
на хората това не влияе, ако е същото де:) все пак не съм аз ветеринара ;D честно да кажа забравих името на лекарството,но обещавам дапитам и в неделя да Ви го кажа на всички . а ефект има и то поразителен..вече не се другнем като крастави.. :yahoo:
Публикувано: 29 November 2007 - 06:41 PM
Ще доживеем до неделя 14 часа в чесане и закачки ;D
Всъщност дали няма връзка тази имунна особеност с агресивните препарати за почистване-като белината? :rolleyes:
Защото ако не с белина, с какво друго се почиства ;) след бебета :P
Публикувано: 29 November 2007 - 07:32 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 07:33 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 09:10 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 09:13 PM
Anelly, браво - позна от първия път ;D
За документите само едно допълнение - в общия случай всички разноски по кучилото и документите на бебетата се поемат от собственика на развъдника/майката. Купувачът не се задължава да плаща нищо, освен ако не реши по свое желание да стане член на клуба, като тогава заплаща съответния членски внос за себе си (в клуба членува човекът, а не кучето/кучетата). Разбира се, винаги може да има някаква уговорка между продавача и купувача.
Nickey, да не си помислиш, че те апострофирам, само допълвам каквото се сетя ;)
За кожните болести - имам опит само с пиодермия (която Кайра си има от бебе, но СЛАВА БОГУ я овладяхме по много прост начин, но пък доста се поизмъчихме) и влажен дерматит, който си замина за не повече от 5 дни, след като беше диагностициран.
Цитат
Напротив, Били е страхотен! Изглежда перфектно гледано куче и е адски красив. Иначе те разбирам, и аз винаги си мисля, че не се грижа за тях както трябва.. Последният пример от днес: ставам сутринта за работа и в сънено състояние забравям, че вчера сме слагали ваксина за бяс и понеже от 1 седмица все забравям да дам хапчето за вътрешно преди гранулите - днес се сетих и и го дадох. В момента, в който застъпих на работа (и по закона на Мърфи - в момента, в който нямаше вече никого вкъщи) се усетих, че съм направила беля. Започна се едно звънене по лекари, прибиране по спешност (за съжаление аз нямаше как да се прибера), и... повръщане. Няма да ви казвам как се чувствах цял ден.. Но от 1 час насам вече сме във форма и правим отново адските бели, така че се разминахме. Ще ми е за урок друг път..

Публикувано: 29 November 2007 - 10:07 PM
така е- права си!
При нас беше малко по-омотано с родословието, тъй като знаеш, че Нина нямаше как да го издаде, ако не регистрира развъдник или не го "мине" през този на нейното куче.
bruno,
виж тази тема - демодекоза
Публикувано: 29 November 2007 - 11:00 PM
Хахахахах, а поздравът е просто У-НИ-КА-ЛЕН ! ^_^ ^_^ ^_^

Публикувано: 30 November 2007 - 10:38 AM
Публикувано: 30 November 2007 - 10:50 AM
та сега за инжекцията..казва се Айвотан..... това е същата събстанция която е дава през устата,но има и едно друго вклщчено вещество което помага тази събстанция да се разгражда по малко в организма с цел да захранва постоянно за около 1,5-2 месеца. върши работа , супер съм доволен от нея :yahoo: но това е само при демодекоза!!!!!
вече нямам търпение да се съберем в неделя на сбръчкана среща ;D
Публикувано: 30 November 2007 - 01:43 PM
Публикувано: 30 November 2007 - 08:33 PM
Тигърката ми все още не ми мърка на ухо или в къщичката си :'( Евентуаааално утре. Но, така или иначе- в неделя можем и пеша да дойдем! Миналия път така се прибрахме ;D Е, имаше дърпане, влачене и мрънкане, но имаше и щастливо припкане редом... за малко :rolleyes:
Публикувано: 30 November 2007 - 09:47 PM
Как да си сложа снимка на Нора отпред :huh: ;D
:-Какво да правя с таз раничка днес цял ден е с лепенка защото пак я разрани чеши е с зъбките....каквито са и малки и остри малелеле :o :rolleyes:
:sviruka: :tikva:Изкам и аз да си имам такова под моето именце както има Ники :
Незнам дали споменах ама като сложхме нашийника много сме послушни :P
Публикувано: 30 November 2007 - 09:53 PM