Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 24 December 2008 - 02:11 PM
Helly,
присвояваме си пожеланията и искрено благодарим! :wub:

Ние покрай бебетата сме се роботизирали вече и не знам празници ли идват, какво ли... Но пък бебовци вече са на три седмици :wub: Разхождат се къде ли не, играят... вече хапват по малко накиснати гранулки... образи безподобни!!!
Разбира се, не пренебрегваме и мама Арма и днес например я водихме на снежна разходка на нашата кучешка полянка ;D Само дето отидохме много късно и други кучета нямаше :(
Но ето как е мама:

Естествено, имаше и смешни свредел-муци ;D

присвояваме си пожеланията и искрено благодарим! :wub:

Ние покрай бебетата сме се роботизирали вече и не знам празници ли идват, какво ли... Но пък бебовци вече са на три седмици :wub: Разхождат се къде ли не, играят... вече хапват по малко накиснати гранулки... образи безподобни!!!
Разбира се, не пренебрегваме и мама Арма и днес например я водихме на снежна разходка на нашата кучешка полянка ;D Само дето отидохме много късно и други кучета нямаше :(
Но ето как е мама:

Естествено, имаше и смешни свредел-муци ;D

Публикувано: 26 December 2008 - 03:53 PM
Veseli praznici i ot nashiq kalpazan...az naskoro popadnah v tozi forum... shar peichetata vi sa strahotni osobeno bebocite..
ta iskam da popitam kade e nai dobre da zavedem Bari (sakrateno ot Baron - zashtot e aristokrat ... :D ) za operaciq na ochichkite i ima li nqkakva opasnost da zagubi zrenieto si ?
tnx predvaritelno .... sh se postaraq da hakna kak se ka4vat snimki za da vi pokaja Bari ;)))))))))
ta iskam da popitam kade e nai dobre da zavedem Bari (sakrateno ot Baron - zashtot e aristokrat ... :D ) za operaciq na ochichkite i ima li nqkakva opasnost da zagubi zrenieto si ?
tnx predvaritelno .... sh se postaraq da hakna kak se ka4vat snimki za da vi pokaja Bari ;)))))))))
Публикувано: 26 December 2008 - 04:28 PM
http://dog.bg/forum/...a=view;id=28277
Eй линк кам галерията ми .. не хакнах как да ги слагам направо тук но... надявам се да ви хареса ... :)))) :->)
Eй линк кам галерията ми .. не хакнах как да ги слагам направо тук но... надявам се да ви хареса ... :)))) :->)
Публикувано: 26 December 2008 - 05:28 PM
ами...... Доло горе колко високи стават и как да го научим да се прибира защото като го изведа наван прави всички вазможно да не го вразвам с повод ами иска да се прибира сам и дори не иска ... типично ли е за породата или нащо е дефектно ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 26 December 2008 - 06:31 PM
ми нз... постояно има нещо като гной в очите на доктор сме ходили ..... и той ни даде капки.. но каза че не трябвало да се оперира на тази вазраст.. траало да порасне докато друг доктор каза че траа се оперира и ние незнаем ко да прайм... :sos:
Публикувано: 26 December 2008 - 06:59 PM
Попитах ви, за да ви кажа че и Шая имаше проблем с очето... и вет-овете ни съветъваха да изчакаме но непомна до навършването на 6тиа или на 12тия месец беше :rolleyes: и тя наистина си го израстна и се опрай сама... след като намаляха бръчките по главата й...
Публикувано: 26 December 2008 - 07:02 PM
gabcho_, хубаво е, че сте потърсили второ мнение. Според мен първият лекар е прав, ако няма увреждания по роговицата трябва да се изчака, но и задължително да се третира с подходящи капки за да се избегнат такива. Ако можете да го заведете до София за консултация, StyleBullet би могла да Ви препоръча ветеринарен лекар с опит в тази област. Все пак се надявам и Ви пожелавам да не се наложи операция.
Дита е вече на 38 дни! Расте и хубавее и определено надминава очакванията ми. Вече е изтормозила големите кучета (особено майка си) до краен предел и си заслужава кодовото название Дитка-Бандитка ;D
Дита е вече на 38 дни! Расте и хубавее и определено надминава очакванията ми. Вече е изтормозила големите кучета (особено майка си) до краен предел и си заслужава кодовото название Дитка-Бандитка ;D