Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 13 October 2008 - 08:55 PM
Публикувано: 13 October 2008 - 09:04 PM
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=19126.0;attach=185982;image
Значи има някакъв шанс и за другите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2008 - 05:35 PM
Публикувано: 16 October 2008 - 08:32 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 02:35 PM
Относно транспорта - аз мога да помогна в един ден от седмицата.
Сестра ми живее близо до Сеславци - в Нови Искър, има кола. Няма да може да влиза да ги храни, но може да закара храна и хора, които да ги нахранят.
Тя обаче има възможност основно в събота, останалите дни е доста заета.
Измислете как да я включим в акцията и пишете :).
Публикувано: 20 October 2008 - 03:57 PM
Последния петък взех една кучица, много слаба, няма я на снимките, защото беше във вътрешните боксове. От два месеца е там, прибрана по сигнал. Ужасно наплашена и стресирана. Вече три дена е при една приятелка, още като я закарахме, се скри в мазето и не се показва въобще. Там се храни, през нощта се престрашава да излезе в двора, за да си свърши другите работи. Дано успее да излезе от това състояние.
Публикувано: 20 October 2008 - 04:18 PM
Извинявам се, това за събота и неделя сигурно е било написано по-назад, но ми е убягнало :huh:.
Ще говоря пак с нея, тъй като тя не чете тук, а иска да помогне. Ще видим какво може да се направи за през седмицата.
Браво за взетото куче, Норт. Значи стават двама спасени, БРАВО. Ще се оправи, но бавно и с търпение...то тоя ад дето е преживяла... :(
А оня Жълтурко, който взе твоя приятелка какво прави, как е в новия дом :)?
Публикувано: 20 October 2008 - 04:35 PM
За съжаление аз също не разполагам със собствен транспорт.
Мога да купя суха храна или консерви, за да не затормозявам пътуващите и с пазаруване. Но трябва да се разберем предварително как да ги предам.
Моля ви, който реши да пътува, да ми пише ЛС поне 1 ден преди това.
Публикувано: 20 October 2008 - 05:22 PM
Жълтуркото е екстра в новия си дом, добричък и послушен.
Радостина прави опити да им намери места в Германия, аз ще поема транспорта, но надали ще стане, много е трудно с местата. Абе мъка. А в дъното на цялата гадория е Кастрацията, по-точно липсата на такава. Хората се усещат, че има проблем, едва когато стане белата. Олеква им, когато задомят малките, но те растат и историята продължава.
Публикувано: 22 October 2008 - 08:05 PM
Като й изникне свободно време, ще пиша предварително тук и ще дам нейния тел на желаещите да отидат до Сеславци в конкретния ден, за да се уговорят с нея.
Публикувано: 26 October 2008 - 06:02 PM
Та така, ние ходим два пъти седмично. Не е достатъчно, но толкова можем.
Публикувано: 27 October 2008 - 04:53 PM
Трябва да отидеш в 13.00ч., тогава е най-удобно. Ще предупредя управителя.
Публикувано: 29 October 2008 - 11:34 PM