Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 29 September 2009 - 02:50 PM
Благодаря, ще им звънна по-късно да проверя, има я и тази операция на сайта им.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 30 September 2009 - 05:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 01 October 2009 - 11:53 AM

Нещо ме вбеси и с огромни мъки се сдържах да не полудея и да направя персонала на нищо.Бяха кастрирали палета на има-няма 1 месец,че и по-малки.Едното тъкмо му бяха поникнали зъбченца,женско.Много ми е интересно как тез' наш'те "специалисти" кастрират бебенца с неразвити,миниатюрни полови органи,като никъде другаде не може да стане.Брех,каква напреднала хирургия имало у нашенско...
Тези невинни бебчета аз ги отписах,чудо ще е ако оцелеят.Това е изтезание тяхното,поне да ги приспиваха вместо да ги колят...
За увеличаване на бройката кастрирани...за пусти пари...
Публикувано: 01 October 2009 - 12:52 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 01 October 2009 - 05:58 PM
Публикувано: 01 October 2009 - 10:03 PM
Нещо не го разбрах. Толкова е абсурдно...

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 02 October 2009 - 07:37 AM

Докарват за кастрация чат-пат......колкото да не е без хич........
Публикувано: 02 October 2009 - 09:46 AM

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 02 October 2009 - 12:46 PM
Имунната им система е още много слаба, като на малките деца. Операцията я срива още повече. Добавяме и лошото хранене на улицата и липсата на защита от валежи и студове. И така стават сигурна плячка на парвовироза, гана, корона вирус, параинфлуенца и всякакви други зарази.
Иначе самата операция е по-скоро проблем за хирурга - всичко е много мъничко и трудно за намиране - и тестисите, и тръбите на яйчниците - като конци са.
А иначе в Сеславци днес - много нови кучета, много бебета - и кастрирани, и некастрирани. Тези 6, които Кики е видяла в сряда, се бяха скупчили милите в едно легенче, дано поне операцията е направена съвестно. Не ми ги дадоха - чакали ги, в "Надежда" някъде. И точно хората били настоявали да ги кастрират, заедно с големите. Не ми се вярва, но какво мога да кажа - нищо. Дано наистина някой се погрижи за тях, след като ги върнат, днес ще е това.
Има 16 бебета в бебешкото отделение, 3 порции. Последните са от сряда, 7бр., много мънички и много сладки. Обезпаразитих всички 16 вътрешно и започвам да търся приемни домове, в понеделник трябва да ги измъкнем оттам. Така че, ако някой може да поеме някаква бройка, да свирка.
Останалото е същото.
След малко ще пусна снимки на бебетата на Илит, тя ще ги публикува.
Публикувано: 02 October 2009 - 12:51 PM
значи Вмъкни: YouTube - не работи
http://www.youtube.c...h?v=aE6qEOVIlWk
Публикувано: 02 October 2009 - 12:56 PM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 02 October 2009 - 12:59 PM
п.п. Вмъква се само това, което е след = в линка от ютуб. (в случая aE6qEOVIlWk)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com