Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 16 October 2009 - 03:05 PM
Публикувано: 16 October 2009 - 07:39 PM
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).
PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.
Вашия Мечо е в нашия квартал-Белите брези!
Проверете номера на татуировката и след това се обадете на Илина да провери този номер кога откъде е взет и кога къде е пуснат според дневника. Без да казвате нищо повече и да се възмущавате - просто "Да благодаря" и толкова.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 16 October 2009 - 07:48 PM
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).
PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.
Вашия Мечо е в нашия квартал-Белите брези!
Проверете номера на татуировката и след това се обадете на Илина да провери този номер кога откъде е взет и кога къде е пуснат според дневника. Без да казвате нищо повече и да се възмущавате - просто "Да благодаря" и толкова.
Тук има една разгонена женска,която не можем да хванем да я кастрираме,та той е при нея,предполагам,после ще се върне в Стрелбище!
Публикувано: 16 October 2009 - 08:00 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 16 October 2009 - 08:05 PM
Точно там е проблема,не знам къде се подвизава!
А за него съм почти убедена,че не е кастриран!
Публикувано: 18 October 2009 - 01:02 AM
Ще се радвам ако благоволи някой от вас-къде спасители къде кастриращи къде и двете да ми отговорите-
Публикувано: 19 October 2009 - 08:00 PM
Външните заграждения и 20-те ваксинирани бебета са добре.
Друго ме притеснява - прекалено "чистичко" и спокойно е във вътрешните клетки. Поне с 30-40 са по-малко кучетата там. Това е резултат от заплахите на Ренате Бергандер и Хайди Пикел, че ще пишат писма до разни евр. институции, че има по 5-6 животни заедно, че има нелекувани животни (напр. кокера, който сега е при Лъчо, те са го видели там). Точно след тяхната визита, животните изчезнаха.
Публикувано: 19 October 2009 - 10:45 PM
Решили са хората бързо и лесно да се отърват от проблемите си...
Срамота направо

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 20 October 2009 - 11:30 AM
Публикувано: 20 October 2009 - 12:00 PM

The more people i meet, the more i like my dog...
Публикувано: 20 October 2009 - 07:12 PM
Вчера получихме чак от Атина интересен и много полезен подарък - пластмасова кучешка къщичка, "оборудвана" с пакет гранули и консерви. Sarah Marina, всички ти благодарим! Сигурно си млад човек, затова ти пожелавам много щастие и успехи във всичко, с което се захванеш. Завръщане в България май не ти пожелавам, като че ли по-добре е да си стоиш там.
Още не съм ги видяла подаръците, когато брат ми ги донесе, ще ги снимам и ще ви ги покажа.
Публикувано: 20 October 2009 - 10:51 PM
Публикувано: 20 October 2009 - 10:54 PM
Публикувано: 22 October 2009 - 08:02 PM
Според мен по кучетата можем да съдим как си вършат работата. Можем да съдим по безследно изчезналите, по умиращите и по болните. Не смятам за нужно да се събират отделни пари, които могат да отидат в храна, и да се дават на някой човек да следи положението...

- Джош Билингс.
Публикувано: 22 October 2009 - 08:28 PM
Кое не смяташ за нужно-даренията за тези нащастни душици ли?
Казала съм го точно, какво не се разбира? Не мисля, че най-наложителното е да се събират пари за заплата на човек който да следи положението, като може тези пари да отидат за храна на кучетата.

- Джош Билингс.
Публикувано: 22 October 2009 - 08:37 PM
Би било много по-лесно,ако там има човек,на когото да можем да вярваме и да се доверим,било то и срещу заплащане!
Публикувано: 24 October 2009 - 07:52 AM
Вчера пак успяхме да стигнем в изолатора преди 9.00ч., въпреки сутрешните задръствания. Домакинката даде 60кг от техния "фураж", което значи, че кучетата пак са 200. Точно бяха "прочистили" след германките, но след случая с детето и провокираната от медиите истерия, няма как.
На доста от новите кучета имаше надпис "агресивни". Например има 7-8 от "Овча купел", около 25-килограмови, красиви, добре гледани. Влизах при тях - не ме изядоха, даже не се и опитаха. Преди такива кучета ги оставяха в изолатора, "ако някой ги поиска". Сега съм сигурна, че след 2 седмици ще ги евтаназират - след визитата на Ренате Бергандер, няма начин, изолаторът не бива да е претъпкан. Тук ми се иска да изприказвам едни неща, ама хайде, ще си премълча - "мои" хора ми казаха, че съм била прекалено остра и директна, не бивало така.
Нови бебета вече втора седмица няма. Дали защото вече не ги прибират? Надали.
Сглобихме, много лесно, пластмасовата къщичка, която Sarah Marina изпрати - прекрасна е. Сложихме я в последното заграждение, където има най-малко къщички. Но забравих постелките, тях в понеделник. Направих снимки, ще я видите.
Храната - 60кг "фураж", смесени с 90кг качествени гранули, изпратени от холандските ни приятели, които наистина помагат на кучетата - благодаря им за пореден път. На бебетата отделно оставихме 7кг бебешки гранули.
Гледах пак, чудих се как бихме могли да направим нещата по-поносими за зимата там. Пари за още къщички и поправка на миналогодишните няма да можем да съберем, но ми се иска поне да направим някакъв завет на външните заграждения. Струва ми се, че ако в дъното на страничната мрежа на последното заграждение поставим някакви ламарини, би имало добър ефект - ще спират лошия северозападен вятър. Че то иначе кучетата са си все едно в полето. Това поне няма да е скъпо. Въпрос на организация. Кандидат за отговорник?