Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#1180 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 October 2009 - 03:04 PM

Има доста кучета с подобен вид.
elena07, сигурна ли си? От кога според теб?
User's Signature

Качена снимка

#1181 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2009 - 03:05 PM

сори, че не си редактирам поста ама и без това станах много картинки

тези двамата са в сеславци от август месец и то вътре
в сряда ги преместиха в карантинните
нито кашлят нито има гурли нито сополи...
Прикачена снимка Прикачена снимка
кафявия в другата клетка докато беше
Прикачена снимка

тези бяха в съседната клетка

кафявия в другата клетка докато беше

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1182 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 October 2009 - 07:39 PM

Цитат(elena07 @ Oct 16 2009, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Ако да... двете снимки са на кварталния ни Мечо, когото наскоро не съм виждала!
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).

PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.

Вашия Мечо е в нашия квартал-Белите брези!

Проверете номера на татуировката и след това се обадете на Илина да провери този номер кога откъде е взет и кога къде е пуснат според дневника. Без да казвате нищо повече и да се възмущавате - просто "Да благодаря" и толкова.
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#1183 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 October 2009 - 07:48 PM

Цитат(Lutchezar @ Oct 16 2009, 08:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(elena07 @ Oct 16 2009, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Ако да... двете снимки са на кварталния ни Мечо, когото наскоро не съм виждала!
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).

PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.

Вашия Мечо е в нашия квартал-Белите брези!

Проверете номера на татуировката и след това се обадете на Илина да провери този номер кога откъде е взет и кога къде е пуснат според дневника. Без да казвате нищо повече и да се възмущавате - просто "Да благодаря" и толкова.

Тук има една разгонена женска,която не можем да хванем да я кастрираме,та той е при нея,предполагам,после ще се върне в Стрелбище!
User's Signature

Качена снимка

#1184 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 08:00 PM

Аз забравих да питам - той нали е кастриран? Не че няма да търчи след разгонените женски още половин година поне де :-) А за женската - може да я стрелнеме с упойка стига да я знаете къде се подвизава :-)
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#1185 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 October 2009 - 08:05 PM

Цитат(Lutchezar @ Oct 16 2009, 09:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз забравих да питам - той нали е кастриран? Не че няма да търчи след разгонените женски още половин година поне де :-) А за женската - може да я стрелнеме с упойка стига да я знаете къде се подвизава :-)

Точно там е проблема,не знам къде се подвизава!
А за него съм почти убедена,че не е кастриран!
User's Signature

Качена снимка

#1186 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2009 - 06:12 PM

Доколкото знам не е кастриран dry.gif
Планирахме и него, но нали на първо място са женските...

elena07,
къде си виждала тая разгонена женска, кажи район, дай поне да викнем Еко'то?
User's Signature

Качена снимка

#1187 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2009 - 01:02 AM

А пускат ли всички негресивни кучета обратно или някои престояват излишно в сеславци и не може ли да се спаси някое куче което не го пускат по неведоми причини някой доброволец от жал да каже уж че го осиновява а д го пусне? Нали преди няколко месеца така евтанизирали кучета в Сеслвци щот били от дълго време там-значи неправилно са ги евтанизирали нали.
Ще се радвам ако благоволи някой от вас-къде спасители къде кастриращи къде и двете да ми отговорите-

#1188 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 October 2009 - 08:00 PM

Днес в Сеславци - както обикновено. Хапнаха си животинките вкусни гранули от холандското дарение, бебетата - истински качествени бебешки гранули. Пак благодарности на добрите хора от Холандия - ние никога не бихме могли да осигурим средства за такава храна.
Външните заграждения и 20-те ваксинирани бебета са добре.
Друго ме притеснява - прекалено "чистичко" и спокойно е във вътрешните клетки. Поне с 30-40 са по-малко кучетата там. Това е резултат от заплахите на Ренате Бергандер и Хайди Пикел, че ще пишат писма до разни евр. институции, че има по 5-6 животни заедно, че има нелекувани животни (напр. кокера, който сега е при Лъчо, те са го видели там). Точно след тяхната визита, животните изчезнаха.

#1189 Потребителят е офлайн   trixie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 19 October 2009 - 10:45 PM

Цитат(nort2005 @ Oct 19 2009, 07:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Точно след тяхната визита, животните изчезнаха.

Решили са хората бързо и лесно да се отърват от проблемите си...
Срамота направо dh_188.gif
User's Signature

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.

#1190 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 11:30 AM

Дано от Сеславци са пуснали ,,изчезналите,,. Нямада е лошо да се сложат скрити камери например в кабинета на управителя на сеслвци или някъде там из приюта да се види какво става там когато няма външни наблюдатели.Какво ще кажете. Има ли някой спец по по ставяне на скрита камера?

#1191 Потребителят е офлайн   overlorda Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 12:00 PM

На мен ми се струва че ситуацията е някак си патова dry.gif Каквото и да се направи за да се изобличат многото нередности там единствено ще доведе до недопускане на чужди хора в изолатора (т.е. доброволци) и се връщаме пак отначало - добре работеща машина за избиване на кучета чрез глад и болести.
User's Signature

The more people i meet, the more i like my dog...

#1192 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2009 - 07:12 PM

Отдавна не съм благодарила на дарителите, които помагат на кучетата в Сеславци. Съжалявам за това, но наистина съм много изморена и малко време съм пред компютъра.
Вчера получихме чак от Атина интересен и много полезен подарък - пластмасова кучешка къщичка, "оборудвана" с пакет гранули и консерви. Sarah Marina, всички ти благодарим! Сигурно си млад човек, затова ти пожелавам много щастие и успехи във всичко, с което се захванеш. Завръщане в България май не ти пожелавам, като че ли по-добре е да си стоиш там.
Още не съм ги видяла подаръците, когато брат ми ги донесе, ще ги снимам и ще ви ги покажа.

#1193 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 10:51 PM

Ех ако имахме свой човек да работи в Сеславци и да ни казва как са нещата там когато външнити наблюдатели ги няма.Може примерно да се съберат пари с които да дадем на човек,който да внедри така да се каже като обикновен работник-гледач /ще бъде наш човек тайно\на кучета в приюта- който ще ни информира за истината в Сеславци и да му се плати на човека бонус за три месеца или докато издържи и да си работи както Гошко в кучкарника. Някой безработен. Така ще знаем защо изчезват и как се гледат кучетата в приюта. Давам идея която не е невъзможна макар, че е твърде смела нестандартна. Дайте мнения плс.

#1194 Потребителят е офлайн   ataka_z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 10:54 PM

Цитат(ataka_z @ Oct 20 2009, 09:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех ако имахме свой човек да работи в Сеславци и да ни казва как са нещата там когато външнити наблюдатели ги няма.Може примерно да се съберат пари които да дадем на човек,който да се внедри така да се каже като обикновен работник-гледач /ще бъде наш човек тайно\на кучета в приюта- който ще ни информира за истината в Сеславци и да му се плати на човека бонус за три месеца или докато издържи и да си работи както Гошко в кучкарника. Някой безработен. Така ще знаем защо изчезват и как се гледат кучетата в приюта. Давам идея която не е невъзможна макар, че е твърде смела нестандартна. Дайте мнения плс.

#1195 Потребителят е офлайн   trixie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 October 2009 - 08:02 PM

Цитат(ataka_z @ Oct 20 2009, 09:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех ако имахме свой човек да работи в Сеславци и да ни казва как са нещата там когато външнити наблюдатели ги няма.Може примерно да се съберат пари с които да дадем на човек,който да внедри така да се каже като обикновен работник-гледач /ще бъде наш човек тайно\на кучета в приюта- който ще ни информира за истината в Сеславци и да му се плати на човека бонус за три месеца или докато издържи и да си работи както Гошко в кучкарника. Някой безработен. Така ще знаем защо изчезват и как се гледат кучетата в приюта. Давам идея която не е невъзможна макар, че е твърде смела нестандартна. Дайте мнения плс.

Според мен по кучетата можем да съдим как си вършат работата. Можем да съдим по безследно изчезналите, по умиращите и по болните. Не смятам за нужно да се събират отделни пари, които могат да отидат в храна, и да се дават на някой човек да следи положението...

User's Signature

- Джош Билингс.

#1196 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 22 October 2009 - 08:17 PM

Цитат
Не смятам за нужно да се събират отделни пари, които могат да отидат в храна, и да се дават на някой човек да следи положението...

Кое не смяташ за нужно-даренията за тези нащастни душици ли?
User's Signature

Качена снимка

#1197 Потребителят е офлайн   trixie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 October 2009 - 08:28 PM

Цитат(elena07 @ Oct 22 2009, 07:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
Не смятам за нужно да се събират отделни пари, които могат да отидат в храна, и да се дават на някой човек да следи положението...

Кое не смяташ за нужно-даренията за тези нащастни душици ли?

Казала съм го точно, какво не се разбира? Не мисля, че най-наложителното е да се събират пари за заплата на човек който да следи положението, като може тези пари да отидат за храна на кучетата.
User's Signature

- Джош Билингс.

#1198 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 22 October 2009 - 08:37 PM

Цитат
Казала съм го точно, какво не се разбира? Не мисля, че най-наложителното е да се събират пари за заплата на човек който да следи положението, като може тези пари да отидат за храна на кучетата.

Би било много по-лесно,ако там има човек,на когото да можем да вярваме и да се доверим,било то и срещу заплащане!
User's Signature

Качена снимка

#1199 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2009 - 07:52 AM

Голям град - големи проблеми, така си е.
Вчера пак успяхме да стигнем в изолатора преди 9.00ч., въпреки сутрешните задръствания. Домакинката даде 60кг от техния "фураж", което значи, че кучетата пак са 200. Точно бяха "прочистили" след германките, но след случая с детето и провокираната от медиите истерия, няма как.
На доста от новите кучета имаше надпис "агресивни". Например има 7-8 от "Овча купел", около 25-килограмови, красиви, добре гледани. Влизах при тях - не ме изядоха, даже не се и опитаха. Преди такива кучета ги оставяха в изолатора, "ако някой ги поиска". Сега съм сигурна, че след 2 седмици ще ги евтаназират - след визитата на Ренате Бергандер, няма начин, изолаторът не бива да е претъпкан. Тук ми се иска да изприказвам едни неща, ама хайде, ще си премълча - "мои" хора ми казаха, че съм била прекалено остра и директна, не бивало така.
Нови бебета вече втора седмица няма. Дали защото вече не ги прибират? Надали.
Сглобихме, много лесно, пластмасовата къщичка, която Sarah Marina изпрати - прекрасна е. Сложихме я в последното заграждение, където има най-малко къщички. Но забравих постелките, тях в понеделник. Направих снимки, ще я видите.
Храната - 60кг "фураж", смесени с 90кг качествени гранули, изпратени от холандските ни приятели, които наистина помагат на кучетата - благодаря им за пореден път. На бебетата отделно оставихме 7кг бебешки гранули.
Гледах пак, чудих се как бихме могли да направим нещата по-поносими за зимата там. Пари за още къщички и поправка на миналогодишните няма да можем да съберем, но ми се иска поне да направим някакъв завет на външните заграждения. Струва ми се, че ако в дъното на страничната мрежа на последното заграждение поставим някакви ламарини, би имало добър ефект - ще спират лошия северозападен вятър. Че то иначе кучетата са си все едно в полето. Това поне няма да е скъпо. Въпрос на организация. Кандидат за отговорник?

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни