Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 07 October 2009 - 11:26 AM
Кикита ще пусне снимка.
Бяха го упоили да го кастират, оказало се кастрирано. Ще чакат малко време (колко е това?) дали няма да го потърси някой и после ще се дава.
(а сега, женско ли беше...?)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 October 2009 - 01:34 PM
Публикувано: 07 October 2009 - 02:13 PM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 07 October 2009 - 04:24 PM

Този е едър, с едно синьо око и много, ама много добър и красив.
Брадатката също е мило същество.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 October 2009 - 09:44 PM
Имам няколко въпроса,но не искам да спамя в темата,към кои мога да се обърна на лични?
Публикувано: 10 October 2009 - 01:35 PM
Форумът има вграден кирилизатор, ползвайте него.
мод

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 12 October 2009 - 06:14 PM
Та днес беше хубав ден за сеславските кучета. За пръв път хапнаха от холандската помощ за тях - висококачествени гранули, Роял канин и подобни. Имаше и бебешки гранулки, и лакомства - солетки и бисквитки.
Сега по-подробно. От 2-3 седмици има заповед, която гласи, че ако искаме, можем да храним заедно с техния гледач, т.е. да ни докажат, че и те дават някаква храна на кучетата. Но за да стане това, ние трябва да сме в Сеславци най-късно в 9.15ч. При това положение д-р Станкова отпада автоматично, ащото идва от много далече, на Кикита също й е трудно, защото е без кола. През 4 дни от седмицата няма наш човек там. Аз засега се справям, не съм закъснявала. Така че, в крайна сметка, много шум за нищо - един, най-много два дни в седмицата виждаме, че наистина Екоравновесие сипва храна - по 300г на куче, храната е по 1лв./кг. Бебетата например не го близват този боклук въобще.
Днес разбъркахме 50кг висококачествени гранули с 50кг от полагащите им се. Голяма радост беше, за десерт - солетки и бисквитки.
На бебетата им дадохме само от холандските подаръци - хубави бебешки гранулки, Роял канин и от сорта. Там в момента има над 30 бебета до 3-4-месечна възраст. Сипахме им 15кг "джуниър", много хубаво се нахраниха, ще имат и за утре.
Много, много благодаря на холандските дарители. Вижда се с колко любов и загриженост е приготвено всичко. А и вече става студено, ще ги засилим кучанките.Ще ни стигне за три седмици, заедно с гранулите на Екото в понеделниците и Кикита каквото може да измъкне в сряда.
Искам и друго да споделя с вас. Който е ходил в изолатора, знае колко е влажно, мрачно и усойно вътре в сградата. Всяка сутрин мият пода с маркуч. Кучетата се мокрят, така или иначе. И сега, като започнат студовете, бебетата са обречени. То и кастрираните как се справят не знам, но все пак, ако са по-големи, имат шансове.
Тази сутрин ваксинирах няколко 3-месечни кученца, от тях направо течеше студена вода! До ден-два трябва да ги изкарам оттам, иначе бронхопневмонията им е в кърпа вързана.
Нямах време за снимки, в сряда ще отида пак - тогава.
Публикувано: 14 October 2009 - 08:28 PM
Публикувано: 14 October 2009 - 09:19 PM
Позволявам си да сложа няколко от снимките на Anuk.
Публикувано: 16 October 2009 - 02:15 PM
Това куче
според вас същото ли е като това???

Ако да... двете снимки са на кварталния ни Мечо, когото наскоро не съм виждала!
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).
PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.
Публикувано: 16 October 2009 - 02:49 PM
Напоследък глутничката се измести с около две преки и се навърта около маг. Фантастико (на ул. Нишава в Стрелбище).
PS Абе май не е той - лапите, опашката и дължината на козината са различни. Мечо съм го снимала миналото лято.
Вашия Мечо е в нашия квартал-Белите брези!