Благодаря много на приемните семейства,без тях кученцата едва ли ще дочакат осиновители,
а вие им давате този шанс...
Къщичките са им супер,кучанките се бяха настанили удобно и на завед зад ламарините.
Хапнаха 80кг.гранули и нищо не остана.Много кучета са,имаше и бой както винаги.
Имаше едно клето създание във външните клетки...беше се свило в ъгъла,а всички го ръфаха от всякъде.
Веднага влязах и ги понатупах,преместих го в едно от външните дворчета с други кучета.
Кървеше,но нямаше кой знае колко дълбоки рани.Имаше късмет,че бях там тогава.
Има едно доста едро куче в последната карантинна клетка,което мисля,че атрофира.
То е с друго едро и няма никакво движение.Задните му крака са постоянно в седнала поза,
в смисъл че като се опита да се изправи краката му са превити,това се случва като стоят едри
кучета толкова време без движение.
Има питбул или поне подобно,с рязани уши.Било е домашно,мъжко е и не е агресивно.
След малко ще сложа снимка.Само ме следеше с поглед,с едни такива очи-молещи,
както повечето все още не загубили надежда.
Вътре беше тъмно и мокро,както винаги и се чуваше бебешки плач,толкова жално,че...ужас!
Като се приближа към бебетата и всичко живо скача по вратата и плаче "Вземи ме,вземи ме".
Като вляза в клетките и всички скачат по мен и бебетата и майките.Майката с малкото бебета(3бр.)
е дребосък,идеална е за апартаментско куче,напълно е социална.Снимките не станаха понеже
беше пълна тъмница,то и на живо нищо не се виждаше,камоли на снимка.Другата майчица и тя е
много добричка,а бебетата всичките са-няма такива разкошотии,а ще загинат там.
Едното вече си е отишло.По миналия път пък едно ми издъхна в ръцете,беше паднало под
скарата и умираше там,затиснато,мокро и в мърсотия.Едва го извадих-трябваше да махна цялата
скара(сигурно 30кг.),за да стигна до него и поне да умре в постлано легенче.Ако не го бях видяла
щеше да си изгние там.
След малко ще кача снимките от вчера.
ПП.Имаше пак много "агресивни" ,които странно как не ме изядоха...