Публикувано: 05 December 2009 - 05:44 PM
Решихме въпроса с мрежата - my_kaya ще отиде в понеделник сутринта, и заедно с д-р Станкова ще сложат поне да има за бебетата. След това - няма да може да стане за един път, трябва да сложим и на клетките на големите кучета, за което пак се търсят доброволци.
А аз днес бях на гости. Първо при Жужка и Жорко. Домът на Stassi е като изваден от приказките, само дето вместо някоя фея, на вратата ме посрещна едно гладичко и лъскаво кебапче. Оказа се, че не е кебапче, а Жорко - в цялата си прелест и спокойствие. Копринен, хубав - красота!. Stassi е успяла да излекува лошите рани от ухапвания, изкъпала го е, охранила го е. Жорко се е успокоил, подтичква с късите крачета и не го интересува ни криза, ни нищо.
Жужка - и при нея няма и помен от тъжната й сеславска физиономийка, тича, скача, върти опашка. От време на време се пльосва на бялото кожено диванче. -Щастливка.
С една дума, Жужка и Жорко са като нови. Stassi, прекрасни сте, всички ви благодарим за грижите и усилията, които полагате.
Второто гости - при Чико и Пач. Имайки предвид тежката задача, с която се зае my_kaya, беше ми доста притеснено. Момчетата си имат самостоятелна стая, влизаме вътре - няма никой. Но щом напълнихме паничката с гранулки, и хоп - иззад любимата им печка се подадоха две муцунки, огледаха се и се подредиха на трапезата. Докато се хранеха ги галих, пипах, мачках - не ми обърнаха никакво внимание. Което е добре, защото в Сеславци щом видеха човек, се скриваха в най-дълбоката дупка, и край - не ги търси повече. После кака им ги вдигна, сложихме им по една инжекцийка, а те кротуват, не се сърдят, гушкат се.
Така че, за всеобща радост, при Чико и Пач има голям напредък. Трябва им още малко време, и биха били перфектните домашни любимци - виждам, че my_kaya ще се справи. Не му е лесно на момичето, но ги обича и ще им даде бъдеще, на двете глупачета.
И още нещо - някой ще пътува ли тези дни до В.Търново? Искаме да транспортираме едно бебе , в клетка.